• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili günlük 📓 📔

Ben konuyu bilmiyorum da..
Kuzum konularmia bakabilirsin.

Aahh :( :( içim sızladı
Sen ne güzel bir kadınsın.
Kelimeler kifayetsiz çünkü senin vermiş olduğun doğru karar, kimseyi dinlememen, sabretmen, çektiğin acılar, duyduğun özlem hiç birisi karşılıksız kalmayacak emin ol.
Güzelim benim. Dua ediyorum ki inşallah rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ve inşallah evladın, bu acını hafifletsin

T Tatlianne20 3ü düşük , 4 kaybınız var. Neden olduğuna dair bir araştırma oldumu. Bu tür bebeklerin aileleri genetik araştırmaya yönlendirilir.
Genetigimiz temiz geldi canim nedensiz birsey bende anlamadım 2ci dusukte bi perde ameliyati oldun rahimde 3de dustu 2aylikken 4cu tuttu oda kendi genetiği bozukmus anlam veremedim bizde sorun çıkmadı.

Özledim güzel kızım özledim seni unuturmuyum ben hic elimde sadece bir kare fotograf oda yüzünü unutmamak için yavrum çünkü seni ole zorlukla getirdimki dünyaya senin de ne çektiğini bildiğim için canimdan parçam ortagim derdim o yüzü masumu unutmak istemedim.

Özledim melegim seni çok 1yıl dolmak üzere bizler dunyada telaş ayni hayat yaşayan için daha zor ama sen pamuklardasin cenet kuşum.

Back
X