Yeni ilişkiye başlamış, sevgilisi olan erkek başka kadınların hikayesini beğenir mi?

deno75116

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
225
366
23
30
Bu kişi ile eskiden beri az cok tanıyoruz birbirimizi, ortak arkadaşlarımız falan vardı, 1-2 aydır da sevgiliyiz. Ortak bi arkadaşımız benim sevgilim olacak kişinin eski flörtleştiği kızların falan kendilerini attığı storysini beğendiğini söyledi, doğrudur da. yurtdışından küçük bir şehirdeyiz, türk yaşıtlar hep birbirini tanıyoruz nerdeyse. ortak çevre çok. ben sevgilime bişe demedim hemen. ama normal mi yani? yakın arkadaşı falan değil bu beğendiği kız, eskiden flört ettiği falan bi tip, exi de değil. ne desem bilemedim. çünkü haksız konuma düşcem biliyorum. abartıyor muyum?

Degil bence, yeni iliskide heyecan olur gozun sevgilinden baskaisni gormez. Adam oylesine seninle sankim konu sahibeai, senin fikrin nedir? Ilig alaka duzeyi nedir?

Postu beğenir anlarım ama hikayelerini beğenmesi art niyetlice. Bak, ben buradayım hala seni beğeniyorum der gibi. İlişki sorumluluğu almayan erkeklerle vaktinizi harcamayın.
benle de iyi aslında. hani ilgi, alaka az değil şuan ama bana da aşırı red flag geldi. ki o kız sıradan bi kız değil, herhangi bi arkadaş olsa anlarım. bi de kız kendini atmış onu beğenmiş, bağ bahçe storysi de değil.

benle de iyi aslında. hani ilgi, alaka az değil şuan ama bana da aşırı red flag geldi. ki o kız sıradan bi kız değil, herhangi bi arkadaş olsa anlarım. bi de kız kendini atmış onu beğenmiş, bağ bahçe storysi de değil.
senle iyi değil herkesle iyi eski flörtleri, sevgilileriyle de. Kendin diyorsun red flag. Yapılmaması gerekiyor. Uyar baktın yine yapıyor vakit geçmeden yol ver.

normal değil tabiki. o da olsun o da kalsın kafasında. benim bi eski flörtüm böyleydi. sevgilisi varken, bana yazar, storylerimi beğenirdi. alev malev atardı. o kızla da adam gibi yürütemedi. demiyorum ki seni sevmiyor, herkesi seviyor böyleleri. illa gözü dışarda tipler oluyor bunlar. ayrıl. benden demesi.

Bu kişi ile eskiden beri az cok tanıyoruz birbirimizi, ortak arkadaşlarımız falan vardı, 1-2 aydır da sevgiliyiz. Ortak bi arkadaşımız benim sevgilim olacak kişinin eski flörtleştiği kızların falan kendilerini attığı storysini beğendiğini söyledi, doğrudur da. yurtdışından küçük bir şehirdeyiz, türk yaşıtlar hep birbirini tanıyoruz nerdeyse. ortak çevre çok. ben sevgilime bişe demedim hemen. ama normal mi yani? yakın arkadaşı falan değil bu beğendiği kız, eskiden flört ettiği falan bi tip, exi de değil. ne desem bilemedim. çünkü haksız konuma düşcem biliyorum. abartıyor muyum?
sevgilisi olan bir erkeğin hassas olması beklenir. sana olan saygısından dolayı bu tip konulara hiç girmemesi gerekir. ilişkinin başındasınız henüz aşkından ölüp bitmiyorsan onu uyar bence. giderse gider. gitmezse doğru kişidir.

Aynı bölümden mezun olduğum zamanında bana az biraz yürümüş biri vardı. O da sevgili yapmış kızla foto paylaşıyor ama ne zaman hikayede kendimi paylassam beğeni atar. Bana garip geliyor açıkçası

Aynı bölümden mezun olduğum zamanında bana az biraz yürümüş biri vardı. O da sevgili yapmış kızla foto paylaşıyor ama ne zaman hikayede kendimi paylassam beğeni atar. Bana garip geliyor açıkçası
bu huyları bence. herkese yapıyorlar. ilgisini cekmek istedikleri kadınlara sürekli ben burdayım demek diye düşünüyorum. ki zaten boyle düşümmüyordum ama abarttım mı acaba diye bir de beni tanımayan insanlara sormak istedim. arkadaşlar bazen hoşumuza gidecek cevapları verebiliyor.

Back
X