Sevgili bulunacak ortamlar

Evli halımızle ızın versek 10 kişi yuruyo gercı orman kackını gıbı yoklukta olunca 70lik neneme bıle yuruyolardır😂😂
Ya aslında aplikasyonlarda cidden iş var benim tonla arkadaşım evlendi sevgili yaptı ve güzel ilişkiler yani enseye şaplak totoya parmak ilişkiler değil . Bilemedim neden bu aplalara hep dayilar denk gelmiş ki😬🙄

Ya aslında aplikasyonlarda cidden iş var benim tonla arkadaşım evlendi sevgili yaptı ve güzel ilişkiler yani enseye şaplak totoya parmak ilişkiler değil . Bilemedim neden bu aplalara hep dayilar denk gelmiş ki😬🙄
Dayılar heryerde malesef. Virüs gıbıler

images.jpeg
maksımum yuruyecek dayıların zwka seviyesi 😂

Bir bilsem.ben büyük hastanedeyim.bir allahın kulu o kafayı kaldırıp bir kıza bakmaz.herkes mahkeme duvarı gibi suratla robot gibi işini halleder defolup gider oyalanmadan.bizim kızların da senelerdir yüzüne bile bakan yok.senelerdir bomboş işe gidip gelirler.yav diyorum bu heriflerin hiç mi hormonları yok.bu nasıl iştir? O yüzden diyorum işin bahanesi diye.yok oradakiler evliymiş de yok buradakiler küçükmüş de.bizimkiler bekar ve yaşıt da ne oluyor?
Çok şaşırdım ben ilçe ama merkezde büyük hastanedeki arkadaşlarım hep işten buldu herkeste birbiriyle sevgili nişanlı vs diyorlar

X