Paraynan ver o kadar yazdı az evvelki konu sahibi öğrenemedin mi1 taneyo bıle veresım gelıyor var mı ısteyen bedava falan verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paraynan ver o kadar yazdı az evvelki konu sahibi öğrenemedin mi1 taneyo bıle veresım gelıyor var mı ısteyen bedava falan verecem
Evli halımızle ızın versek 10 kişi yuruyo gercı orman kackını gıbı yoklukta olunca 70lik neneme bıle yuruyolardırYouTube yorumlarindan tanışıp evlenen var . Benim için zirve budur
Evli halımızle ızın versek 10 kişi yuruyo gercı orman kackını gıbı yoklukta olunca 70lik neneme bıle yuruyolardır
Ç. Klüler para etmıyımus. Oyle dıyollaa. Belese melese verecez. Anası olsa satardık onuParaynan ver o kadar yazdı az evvelki konu sahibi öğrenemedin mi
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Kilobatrasiniz hanımefendiYemek yiyorum püskürdüm Allah seni neytmesin ya
Ya aslında aplikasyonlarda cidden iş var benim tonla arkadaşım evlendi sevgili yaptı ve güzel ilişkiler yani enseye şaplak totoya parmak ilişkiler değil . Bilemedim neden bu aplalara hep dayilar denk gelmiş kiEvli halımızle ızın versek 10 kişi yuruyo gercı orman kackını gıbı yoklukta olunca 70lik neneme bıle yuruyolardır
Dayılar heryerde malesef. Virüs gıbılerYa aslında aplikasyonlarda cidden iş var benim tonla arkadaşım evlendi sevgili yaptı ve güzel ilişkiler yani enseye şaplak totoya parmak ilişkiler değil . Bilemedim neden bu aplalara hep dayilar denk gelmiş ki
AbouuuuuÇ. Klüler para etmıyımus. Oyle dıyollaa. Belese melese verecez. Anası olsa satardık onu
Haklısın şans da artar bu şekildeDört büyük
Meyve suyu içiyordum fışkırdım yaEki Görüntüle 3461310 maksımum yuruyecek dayıların zwka seviyesi
C2 neNe diyecektik kız
C2 takıl mı diyelim
Yoo benım yokEvli çiftlerin illa ki bekar arkadaşları vardır onu da ben mi söyleyeyim kızzz
Meraklan bekliyom
Çok şaşırdım ben ilçe ama merkezde büyük hastanedeki arkadaşlarım hep işten buldu herkeste birbiriyle sevgili nişanlı vs diyorlarBir bilsem.ben büyük hastanedeyim.bir allahın kulu o kafayı kaldırıp bir kıza bakmaz.herkes mahkeme duvarı gibi suratla robot gibi işini halleder defolup gider oyalanmadan.bizim kızların da senelerdir yüzüne bile bakan yok.senelerdir bomboş işe gidip gelirler.yav diyorum bu heriflerin hiç mi hormonları yok.bu nasıl iştir? O yüzden diyorum işin bahanesi diye.yok oradakiler evliymiş de yok buradakiler küçükmüş de.bizimkiler bekar ve yaşıt da ne oluyor?
Bizim hastanedekiler saman kafalı demek ki.Çok şaşırdım ben ilçe ama merkezde büyük hastanedeki arkadaşlarım hep işten buldu herkeste birbiriyle sevgili nişanlı vs diyorlar
Conneted mi öyle birşey
Conneted mi öyle birşey
Hangi ildesin girl54Çok şaşırdım ben ilçe ama merkezde büyük hastanedeki arkadaşlarım hep işten buldu herkeste birbiriyle sevgili nişanlı vs diyorlar