Sevgili bulunacak ortamlar

Belli bir yaştan sonra zor ya. Belli kalıp ortamda kalıyorsun. İş ortamında yoksa ek bir sosyal faaliyetinde yoksa malesef zor oluyor birini bulmak. Bence en güzeli üniversite. Benzer yaşlarda bir sürü bekar insan. Son sınıf olmadan bulun sonra evlenin 😂😂😂
Maalesef üniversitede bulamadım 26 yaş hemşiresiyim 🥹

Maalesef üniversitede bulamadım 26 yaş hemşiresiyim 🥹
Hemşire misin bide ay benim bi takıntım var hastanede hemşire kızlarla hemşire erkekleri o ona yakışır bu buna yakışır diyorum muayene sırası beklerken sapık gibi. Hıı bu güzel kız bu buna olmaz falan diyorum 🤣🤣🤣 zaman geçmiyor napayım ya
Hangi hastane geleyim bigün 10 dk da manita bulurum sana 🤣

Çok eğleniyorum böyle konularda ya 😂 muhteşem spora git, kursa git, hobi edin önerileri gelecek şimdi 17262819 tane 😂
Başka da düzgün bulunmaz diğer seçenek sosyal medya ve uygulamalar :KK70: ondan da Allah kerim günü birlikçiler var :KK70:

Benim iki taraflı bekarlar varda birbirlerini beğenmiyorlar bunlarda değişik bulursun beğenmezler bulmasın evde kaldık sevgilimiz yok yaşımız geçiyor 😄😄
En iyisi kimseye aracı olmamak, iyi olur siz aramızı bozarsınız derler kötü ilan edilirsiniz, kötü olurlar senden ötürü olur :KK70: en iyisi bulaşmamak

En iyisi kimseye aracı olmamak, iyi olur siz aramızı bozarsınız derler kötü ilan edilirsiniz, kötü olurlar senden ötürü olur :KK70: en iyisi bulaşmamak
Ben böyle düşünmüyorum aslında kişinin fesatlığı içindedir bilemem. ama bu düşünce ile de hareket etmem ben 3 çift toplam 6 arkadaşımı evlemdirdim şu an hepsi başka başka şehirdeler ve hiç pişmanlık yaşamadım. Sosyal medya haricinde görüşmüyorum ama bu onlarla aramız bozuk olduğundan değil hayat telaşı. Herkesin bir koşuşturmacası var.

Ben böyle düşünmüyorum aslında kişinin fesatlığı içindedir bilemem. ama bu düşünce ile de hareket etmem ben 3 çift toplam 6 arkadaşımı evlemdirdim şu an hepsi başka başka şehirdeler ve hiç pişmanlık yaşamadım. Sosyal medya haricinde görüşmüyorum ama bu onlarla aramız bozuk olduğundan değil hayat telaşı. Herkesin bir koşuşturmacası var.
Vallahi ben insanlara kefil olunacak evrenin geçildiğini düşünenlerdenim:KK70: korkuyorum herkes delirmiş

X