- 16 Ağustos 2019
- 2.151
- 6.685
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorulursun boşver beya bekarlık sultanlıkTecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Konularının çoğu atandım sevgili bulamıyorum üzerine.Çok eğleniyorum böyle konularda ya muhteşem spora git, kursa git, hobi edin önerileri gelecek şimdi 17262819 tane
Ahaha bende bunu gelip yazmanı bekliyordum hızlısınIlana koyanlar varmıs oyle dıyollaa
Atanıp da 10 kışiyi ıdare ettım dıyenlere ne demelıKonularının çoğu atandım sevgili bulamıyorum üzerine.
Atandıktan sonra aklıma hemen birini dahil etmek gelmemişti daha çok vizyonumu geliştirmek üzerine uğraşmıştım kaldı ki bu işler nasip kısmet işi isteyince hemen olmuyor yani. Bu kadar sevgili odaklı olmanız sizi yanlış kişilere sürükleyebilir.
İlişki derken?Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Herseyo devletten beklemeyin accuk ucunu tutunAhaha bende bunu gelip yazmanı bekliyordum hızlısın
Dört büyükLig başlıyor üç büyüklerin maçlarına git bari sırayla napacan adfgghh.
Hem doğal ortamlarında gözlemlemiş olursun.
Ay kim demiş kız bakam heleAtanıp da 10 kışiyi ıdare ettım dıyenlere ne demelı
Bı kac gun once vardı bı konu atandım sımardım sevgili varken 2 3 ıdare ettım tatıllere cıktım gocam ogrendı dıyodu.Ay kim demiş kız bakam hele
İnsan sonradan görme olmayacak işteBı kac gun once vardı bı konu atandım sımardım sevgili varken 2 3 ıdare ettım tatıllere cıktım gocam ogrendı dıyodu.
Beceren becerıyo bacım. Saf kaldınız
Zaten ınsanın basına ne gelıyo sa ıkı seyden gelıyo. Sonu rak lardan uzak duracaksınİnsan sonradan görme olmayacak işte
Ayy sesli güldümjsjsjsjEve ihbara gelen polisle evlenen vardı, bulan her yerde buluyor. Kimini de erkek yurduna bırak yine bulamıyor.
Biz bir taneyle baş edemiyoruz nasıl yapıyorlarAtanıp da 10 kışiyi ıdare ettım dıyenlere ne demelı
1 taneyo bıle veresım gelıyor var mı ısteyen bedava falan verecemBiz bir taneyle baş edemiyoruz nasıl yapıyorlar
YouTube yorumlarindan tanışıp evlenen var . Benim için zirve budurGerçi şimdi millet Tiktokta buluyor aşkı sevgiliyi
Yemek yiyorum püskürdüm Allah seni neytmesin yaBu tarz sorular bir tek bana mı instagramdan genç kızlara yürüyen dayilarin "hanımefendi kilobatra gibisiniz" demesi gibi geliyor kizlar ?