Sevgili bulunacak ortamlar

Vallahi ben insanlara kefil olunacak evrenin geçildiğini düşünenlerdenim:KK70: korkuyorum herkes delirmiş
Kimseye kefil olmam işte kız işte erkek tanışın tanıyın gerisi beni ilgilendirmez. İlişkinize girmem ilişkinize de dahil etmeye çalışmayın hepsine dediğim buydu😃 hatta birisinin nikahında haberim oldu sevgili olup evlenme kararı aldıklarını 🤣 çünkü o ara bende Sevgilinle evlenme şeyine girmiştik.

Konu sahibi sana daha önceki konularda da tavsiye verildi. Aşırı negatifsin. 55 yaşında değilsin 25 yaşındasın henüz neden bu acele? Benim de hiç ciddi ilişkim olmadı. Eskiden kafaya takardim ama kafaya taktikca daha da çok olmuyor.

Vallahi çevremde olsa Rainny bir, sen iki bulacağım birini ama yok🙁
Bu şekilde denince üzülüp koca meraklı oluyorum ama 26 yıldır bende sevilmek ilişkim olsun bi yerlere varsın artık istiyorum ev iş hayatı yordu artık herkesinde etrafımdaki ciddi ilişkisi nişanlısı var iyice yalnızlaştım bunaldım güzelisin neden yok atandın hala bulamadın nolcak sonun denmesinden bıktım kardeşlerinde evlenir sen evde kalırsın diyorlar bulamazsan diyorlar napcam nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum çok üzülüyorum sevilmediğime bi çiçek almadığıma kaç sene okudum ettim noldu diyorum

Bu şekilde denince üzülüp koca meraklı oluyorum ama 26 yıldır bende sevilmek ilişkim olsun bi yerlere varsın artık istiyorum ev iş hayatı yordu artık herkesinde etrafımdaki ciddi ilişkisi nişanlısı var iyice yalnızlaştım bunaldım güzelisin neden yok atandın hala bulamadın nolcak sonun denmesinden bıktım kardeşlerinde evlenir sen evde kalırsın diyorlar bulamazsan diyorlar napcam nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum çok üzülüyorum sevilmediğime bi çiçek almadığıma kaç sene okudum ettim noldu diyorum
Ben 30 yaşımda evlendim, çıkıyor biri merak etme. Tatil matil ayarla kendine, dil uygulamalarına falan gir. Çıkar illa bir şeyler ya😄

Bulan nasıl buluyor be 🥹
Bir bilsem.ben büyük hastanedeyim.bir allahın kulu o kafayı kaldırıp bir kıza bakmaz.herkes mahkeme duvarı gibi suratla robot gibi işini halleder defolup gider oyalanmadan.bizim kızların da senelerdir yüzüne bile bakan yok.senelerdir bomboş işe gidip gelirler.yav diyorum bu heriflerin hiç mi hormonları yok.bu nasıl iştir? O yüzden diyorum işin bahanesi diye.yok oradakiler evliymiş de yok buradakiler küçükmüş de.bizimkiler bekar ve yaşıt da ne oluyor?

Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim

IMG_1326.jpeg

X