- 14 Haziran 2023
- 6.167
- 18.803
- 33
Kimde çıktı unuttum biri vardı kocamdan karpuz istedim almadı, o bana mangal yaptı ona kaçtım demişti karlı işEsra abla yufkacıyla kaçan kadınları buluyo şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimde çıktı unuttum biri vardı kocamdan karpuz istedim almadı, o bana mangal yaptı ona kaçtım demişti karlı işEsra abla yufkacıyla kaçan kadınları buluyo şimdi
Ahahaha evet öyle bir olay vardı Twitter da görmüştüm bendeKimde çıktı unuttum biri vardı kocamdan karpuz istedim almadı, o bana mangal yaptı ona kaçtım demişti karlı iş
Benim oğlum da online oyun oynuyor tatil diye söyleyim oynamasınBen 16 yaşındaydım online oyunda tanıştım eşimle 10 yılımız dolacak cok şükür mutluyuz insan kismeti nerde bilemiyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Arkadaş ortamında yok muİş ortamım küçük ilçe hastanesi maalesef
Kimseye kefil olmam işte kız işte erkek tanışın tanıyın gerisi beni ilgilendirmez. İlişkinize girmem ilişkinize de dahil etmeye çalışmayın hepsine dediğim buydu hatta birisinin nikahında haberim oldu sevgili olup evlenme kararı aldıklarını çünkü o ara bende Sevgilinle evlenme şeyine girmiştik.Vallahi ben insanlara kefil olunacak evrenin geçildiğini düşünenlerdenim korkuyorum herkes delirmiş
Arkadaslarinizin arkadaşı falan yok muTecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Vallahi çevremde olsa Rainny bir, sen iki bulacağım birini ama yok
Yok bekar erkek hepsi kapılmışArkadaş ortamında yok mu
Cafe ortamı hafta sonları sosyal faliyetlerde bulunma imkanı da mı yok
Bu şekilde denince üzülüp koca meraklı oluyorum ama 26 yıldır bende sevilmek ilişkim olsun bi yerlere varsın artık istiyorum ev iş hayatı yordu artık herkesinde etrafımdaki ciddi ilişkisi nişanlısı var iyice yalnızlaştım bunaldım güzelisin neden yok atandın hala bulamadın nolcak sonun denmesinden bıktım kardeşlerinde evlenir sen evde kalırsın diyorlar bulamazsan diyorlar napcam nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum çok üzülüyorum sevilmediğime bi çiçek almadığıma kaç sene okudum ettim noldu diyorumVallahi çevremde olsa Rainny bir, sen iki bulacağım birini ama yok
Vardır bir nasibin takma kafaya canimYok bekar erkek hepsi kapılmış
Ben 30 yaşımda evlendim, çıkıyor biri merak etme. Tatil matil ayarla kendine, dil uygulamalarına falan gir. Çıkar illa bir şeyler yaBu şekilde denince üzülüp koca meraklı oluyorum ama 26 yıldır bende sevilmek ilişkim olsun bi yerlere varsın artık istiyorum ev iş hayatı yordu artık herkesinde etrafımdaki ciddi ilişkisi nişanlısı var iyice yalnızlaştım bunaldım güzelisin neden yok atandın hala bulamadın nolcak sonun denmesinden bıktım kardeşlerinde evlenir sen evde kalırsın diyorlar bulamazsan diyorlar napcam nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum çok üzülüyorum sevilmediğime bi çiçek almadığıma kaç sene okudum ettim noldu diyorum
Hiçbir yerde bulunmaz.işin allaha kalmış.Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Büyük de olsa bir halt değişmiyor.kendini avutma bahanesi.İş ortamım küçük ilçe hastanesi maalesef
Bulan nasıl buluyor beHiçbir yerde bulunmaz.işin allaha kalmış.
Bir bilsem.ben büyük hastanedeyim.bir allahın kulu o kafayı kaldırıp bir kıza bakmaz.herkes mahkeme duvarı gibi suratla robot gibi işini halleder defolup gider oyalanmadan.bizim kızların da senelerdir yüzüne bile bakan yok.senelerdir bomboş işe gidip gelirler.yav diyorum bu heriflerin hiç mi hormonları yok.bu nasıl iştir? O yüzden diyorum işin bahanesi diye.yok oradakiler evliymiş de yok buradakiler küçükmüş de.bizimkiler bekar ve yaşıt da ne oluyor?Bulan nasıl buluyor be
O neydi qıC2 ne ayol neler biliyosun sen
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim