Maalesef üniversitede bulamadım 26 yaş hemşiresiyimBelli bir yaştan sonra zor ya. Belli kalıp ortamda kalıyorsun. İş ortamında yoksa ek bir sosyal faaliyetinde yoksa malesef zor oluyor birini bulmak. Bence en güzeli üniversite. Benzer yaşlarda bir sürü bekar insan. Son sınıf olmadan bulun sonra evlenin
Şaşırdım benimkinin silinmemesine de üzüldümBir sürü arkadaşımın silindi öyle 12 mezunuyduk ondan mı acaba
Memleket neresi aklımızda olsunMaalesef üniversitede bulamadım 26 yaş hemşiresiyim
Buradan öğrendim çok pis yermişC2 ne ayol neler biliyosun sen
Çok küçük herkes evli hastanedeHastanede bulamıyorsan hiç bulamazsın beybi
Evli çiftlerin illa ki bekar arkadaşları vardır onu da ben mi söyleyeyim kızzzÇok küçük herkes evli hastanede
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Hemşire misin bide ay benim bi takıntım var hastanede hemşire kızlarla hemşire erkekleri o ona yakışır bu buna yakışır diyorum muayene sırası beklerken sapık gibi. Hıı bu güzel kız bu buna olmaz falan diyorumMaalesef üniversitede bulamadım 26 yaş hemşiresiyim
Öğrenme öyle şeyler günah günahBuradan öğrendim çok pis yermiş
Benim iki taraflı bekarlar varda birbirlerini beğenmiyorlar bunlarda değişik bulursun beğenmezler bulmasın evde kaldık sevgilimiz yok yaşımız geçiyorEvli çiftlerin illa ki bekar arkadaşları vardır onu da ben mi söyleyeyim kızzz
Başka da düzgün bulunmaz diğer seçenek sosyal medya ve uygulamalarÇok eğleniyorum böyle konularda yamuhteşem spora git, kursa git, hobi edin önerileri gelecek şimdi 17262819 tane
Aynen öyleBenim iki taraflı bekarlar varda birbirlerini beğenmiyorlar bunlarda değişik bulursun beğenmezler bulmasın evde kaldık sevgilimiz yok yaşımız geçiyor
Esra apla ever beniİzdivaç programları da kaldırıldı.
En iyisi kimseye aracı olmamak, iyi olur siz aramızı bozarsınız derler kötü ilan edilirsiniz, kötü olurlar senden ötürü olurBenim iki taraflı bekarlar varda birbirlerini beğenmiyorlar bunlarda değişik bulursun beğenmezler bulmasın evde kaldık sevgilimiz yok yaşımız geçiyor
Aman aman kimseye aracı olunmaz bu devirdeArkadaş ortamı geniş olan evli arkadaşlar edinin.
Ben böyle düşünmüyorum aslında kişinin fesatlığı içindedir bilemem. ama bu düşünce ile de hareket etmem ben 3 çift toplam 6 arkadaşımı evlemdirdim şu an hepsi başka başka şehirdeler ve hiç pişmanlık yaşamadım. Sosyal medya haricinde görüşmüyorum ama bu onlarla aramız bozuk olduğundan değil hayat telaşı. Herkesin bir koşuşturmacası var.En iyisi kimseye aracı olmamak, iyi olur siz aramızı bozarsınız derler kötü ilan edilirsiniz, kötü olurlar senden ötürü oluren iyisi bulaşmamak
Vallahi ben insanlara kefil olunacak evrenin geçildiğini düşünenlerdenimBen böyle düşünmüyorum aslında kişinin fesatlığı içindedir bilemem. ama bu düşünce ile de hareket etmem ben 3 çift toplam 6 arkadaşımı evlemdirdim şu an hepsi başka başka şehirdeler ve hiç pişmanlık yaşamadım. Sosyal medya haricinde görüşmüyorum ama bu onlarla aramız bozuk olduğundan değil hayat telaşı. Herkesin bir koşuşturmacası var.
Esra abla yufkacıyla kaçan kadınları buluyo şimdiEsra apla ever beni