Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kursa git. Doğa yürüşleri yani grup haline yapılan etkinliklere katılTecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum sevilmek ilişki yaşamak istiyorum yalnızlıktan çok yoruldum nerde tanışabilirim
Başka yer mi var kız? Nereye git diyelim Arjantin çıkmazına falan mı gitsin kız nereye gitsin neresi var. Yatır yatır dolaşsın mı?Çok eğleniyorum böyle konularda ya muhteşem spora git, kursa git, hobi edin önerileri gelecek şimdi 17262819 tane
İş ortamım küçük ilçe hastanesi maalesefArkadaş ortamı
İş ortamı
Akraba() ortamı…
İş ortamım küçük ilçe hastanesi maalesef
Yok işte onu diyorum ben de. Gidilecek yerler, yapılacak şeyler belli ama düzenli aralıklarla nerde koca bulunur konuları açılıyorBaşka yer mi var kız? Nereye git diyelim Arjantin çıkmasına falan mı gitsin kız nereye gitsin
Son sınıfta evlensin kyk borcu siliniyorBelli bir yaştan sonra zor ya. Belli kalıp ortamda kalıyorsun. İş ortamında yoksa ek bir sosyal faaliyetinde yoksa malesef zor oluyor birini bulmak. Bence en güzeli üniversite. Benzer yaşlarda bir sürü bekar insan. Son sınıf olmadan bulun sonra evlenin
Ne diyecektik kızÇok eğleniyorum böyle konularda ya muhteşem spora git, kursa git, hobi edin önerileri gelecek şimdi 17262819 tane
Yok silinmiyor asdfg ben son sınıfta nikah yaptım olmadıSon sınıfta evlensin kyk borcu siliniyor
Valla yatır dolaşmak kursa gitmekten daha evla hahahaahah ben kursa gidiyorum ya herkes evli ya küçükkkBaşka yer mi var kız? Nereye git diyelim Arjantin çıkmazına falan mı gitsin kız nereye gitsin neresi var. Yatır yatır dolaşsın mı?
Bir sürü arkadaşımın silindi öyle 12 mezunuyduk ondan mı acabaYok silinmiyor asdfg ben son sınıfta nikah yaptım olmadı
Ahahaha c2’de çok tatlış erkekler varmış diyollaNe diyecektik kız
C2 takıl mı diyelim
Ne kursu şimdi o da önemli? İlk Yardım kursuna katıl orda yaş ortalaması büyük olurValla yatır dolaşmak kursa gitmekten daha evla hahahaahah ben kursa gidiyorum ya herkes evli ya küçükkk
C2 ne ayol neler biliyosun senNe diyecektik kız
C2 takıl mı diyelim