- 15 Ocak 2013
- 760
- 873
1.64 boy ve 81 kilo.. fazlası sadece 13 kilo değil bence oky.ya arkadaşlar kadının 13 kilo fazlası var. sanki 33 kilo almış gibi davranıyorsunuz.obez değil. "13 kilo alt tarafı 2 beden büyütür en fazla. yapmayın .
sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an((((
Hala farkında değilsiniz belkid kendinizi teselli etmeye çalışıyorsunuz hanımefendi ama bu boy ve kilo ile malesef obez grubuna giriyorsunuz.kim kardishan ı vücut tipimi benzetme açısından söyeldim Ben öyle kaslı felan değilim bu bir geçek obezite değil fazla kilolu grubuna giriyorum. kalça basende benim kilolar evet selülitlerimde var. Ama ben sevgiyi sorguluyorum belkide yanlış şeyi sorguluyorumhepiniz söylediklerinizde çok haklısınız Eşim kendine çook bakar kilo felan da almadı zate1-2 kilo alsa hemen ekmeği felan keser Böyle bi kocayada ben denk geldim. onun şansızlığı ya da benim şansım 31 yaşındayım eşimde öyle Evet bundan 1 -2 yıl önce dukan diyetini yaptım ve 12 kiloyu vermiştim Evliliğimde ve cinsel yaşamımda belki de en mutlu olduğum dönemdi (( Şimdi mutuzum ve toparlanmam lazım
çok ayıp etmiş ya.. kaç kilosun ki?Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle
şimdi aldım cevabımı.. severek mi evlendiniz? seven insanın sözleri değil bunlar..sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an((((
sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an((((
Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle
kocanda gerizekalı k.bkma amasagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an((((