SEVGİLİ BAYANLAR Bİ BAKIN :(

konu sahibi önce bir spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim sana
evde olmaz o iş yapmazsın tembellik edersin ayda 70 tl daha ucuzlarıda var
hadi bunu yapamadıysan dışarı çıkıp 2 km en az yürü hızlı tempolu
ve unlu mamullere ara ver lütfen yağlı tatlı yiyecekler uzak dur
bak nasıl gidecek
kilolar..

Son düzenleme:
81 kilo o boya çok fazla. eşinizi görselliğe önem veren biri olduğu için suçlayamazsınız ki.
üstelik sevmek ayrı bir şey cinsellik ayrı. her sevdiğimizle yatmıyoruz di mi?
eşiniz sizi arzulamasa da seviyor olabilir. ama bu eksik bir evliliktir.
kilo vermeye çalışıyor ama veremiyor musunuz? bir hastalığınız yoksa biraz iradeli olmalısınız.

sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an :KK43:((((
ama bu kilo gerçekten fazla. bu boya en fazla 60 olmalısınız.

Allah Allah, eşin ne zamana kadar kendi formunu koruyacak acaba, ne bu dış görünüş takıntısı ya, sağlığın için söylese anlar, kabul ederim fakat sırf cinsellik yüzünden seni böyle incitmesini kabul edemem. Sadece kendin ve sağlığın için diyete başla, ağlama, aciz bir kadın değilsin ki sen, ne istediğini bilen birisin. Ayrıca arkadaşıma katılıyorum kilo verince de sen onu isteme, bakalım nasıl bir hismiş öğrensin.

sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an :KK43:((((

ağlamak yerine diyet yapmayı denesen çünkü boyuna göre kilon evet biraz fazla.kocanı,fantazilerini bir kenara bırak kendini daha güzel ve iyi hissetmek için zayıfla bence.13 kilo nedir ki kısa sürede verirsin,hatta bence biraz daha fazla kilo verirsen çok güzel olur.

sen kilo vermedikçe eşin aşağılamaya devam edecek o aşağıladıkça sen özgüvenini kaybedeceksin.bu arada evlendiğinizden beri eşin ne durumda? o da saldı mı kendini,kilosuna bakımına dikkat ediyormu?

Anladığım kadarıyla çalışıyorsun maaşın var, bütün paranı kocana eve vermek zorunda değilsin
Git bi diyetisyene onun yardımıyla ver kilonu
Boyuna göre biraz toplu olduğun için ilk kiloların çok hızlı gider zaten
Eğer hormonal bozukluk varsa zaten diyetisyen istiyor sanırım kan testi falan istemezse de sen yaptırmak istediği söyle
Yapamam, edemem, gidemem falan dersen bahane olur sadece

Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir.

Hiç ağlanıp sızlanma. Adam sana demiş. Dikkat et. Yani en azından kocanı elinde tutmak istiyorsan.
Birde herşeyi geçtim. Kocana güzel görünmeyi boşver. Kendin için ver kilolarını. Niye salıyosun kendini? Kaç yaşındasın ki? Bu umursamazlık neyin nesi?

yani çıocuk olsa anlarım da. çalışmıyorsun da. ZAMANın kıymetini bil. ben çalışıyorum ve neler sığdırıyorum hayatıma vakit yaratarak şu bir kaç aydır. ama sırf kendim için sağlıklı yaşıyorum ve meyvelerini topluyorum. ,
şöyle sorayım sana: bir sonraki 3 yıl içinde kilo almaya devam edecek misin? çocuğun olursa salıvercek misin kendini? kendini nasıl görmek istersin?

Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir :KK43:((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle
Canım dukan diyetini bir araştır istersen,dukana göre tatlılar bile var herkes çok kolay kilo vermiş bende regl olup bittikten sonra mart 1 gibi başlıycam

Ben eşine kizamadim, benim de kocam bir anda 13 kilo alsa üzülürüm. Ilk başlarda güzellikle de söyledi diyosun, kilo vermek icin pek bir çaba göremedim. Kendini Kim Kardashian'a da benzetiyormussun, ne diyim ki, böyle devam o halde :)

kendin için kilo ver..spora git..çünkü kiloyla beraber birçok hastalık baş gösterir...ama sabırlı ol 13 kiloyu öyle 1-2 ayda vermeyi bekleme..sonra kiloları verince sende eşinde beğenmediğin bir yönünü bahane ederek onu cezalandır..eşin çok ayıp ediyor ama bunuda hakediyor...

Eşin haksız değil, etrafındaki, televizyondaki kadınları bak. O da senden 90-60-90 manken gibi ol demiyordur herhalde. Her şeyden önce kendine saygın için o kiloları vermelisin. Ayrıca Kim Kardashian gibi de olma, koca totolu hatunun teki. Benim öyle totom olsa bunalıma girerim. Oran orantı diye bir kavram var, madem üst tarafın ince altı da incelt. Acilen sağlığın ve güzelliğin için zayıflamalısın.

Kitle-boy endeksiniz haylice yüksek bu demek oluyor ki kalp-damar sağlığınız alarm veriyor, karaciğerinizde yağlanma sözkonusu olabilir bu durumu sadece görünüş olarak algılamamalısınız bu durum böyle gittiği takdirde çok ciddi problemlerle karşı karşıyasınız :KK43: eşinizin söylediklerini silin kafanızdan önce kendi sağlığınız için var olmalısınız

ya arkadaşlar kadının 13 kilo fazlası var. sanki 33 kilo almış gibi davranıyorsunuz.obez değil. "13 kilo alt tarafı 2 beden büyütür en fazla. yapmayın .
1.64 boya 81 kilo fazla değil mi? Hele hepsi aşağı tarafta birikiyorsa. Bu boyda çok fark ediyor. 1.70 ve üstü olsa kilo aşırı göze batmıyor da 1.65 altında kilo resmen yerde yuvarlanıyor görüntüsü veriyor bana. Ben de kiloluydum bir ara oradan biliyorum. Tepkilerden, giyilenden insan anlıyor.

kim kardishan ı vücut tipimi benzetme açısından söyeldim Ben öyle kaslı felan değilim bu bir geçek obezite değil fazla kilolu grubuna giriyorum. kalça basende benim kilolar evet selülitlerimde var. Ama ben sevgiyi sorguluyorum belkide yanlış şeyi sorguluyorum :KK43: hepiniz söylediklerinizde çok haklısınız Eşim kendine çook bakar kilo felan da almadı zate1-2 kilo alsa hemen ekmeği felan keser Böyle bi kocayada ben denk geldim. onun şansızlığı ya da benim şansım 31 yaşındayım eşimde öyle Evet bundan 1 -2 yıl önce dukan diyetini yaptım ve 12 kiloyu vermiştim Evliliğimde ve cinsel yaşamımda belki de en mutlu olduğum dönemdi :KK43:(( Şimdi mutuzum ve toparlanmam lazım

hatunlar, canlar
erkekler fenadır da şimdi bu durumda adamcağız haksız mı. 164 boy en çok taşısa taşısa 65 kilo taşır. hadi 70 olsun. zaten konu sahibemiz 81-13=68 kilo il evlenmiş. çok ta zayıf değilmiş yani tahminim. e üstüne 13 kilo. 46-48 beden diyor yahu.

kilo verin efem, lamı cimi yok. siz kendinize iyi bakmakla yükümlüsünüz. gençsinizdir büyük ihtimal. daha çocuk olcak bilmem ne. inat edin. verin 15 kilo. 2 kilo da kocanıza armağan olsun.

üzülmeyin. kilo verilir. 15 kilo 5 ayda gitse temmuz-ağustosta fıssstık gibi gezersiniz ortada.

Kocanın söylediği onca şeyi geç , bak burda kaç tane hemcinsin sana zayıfla diyor , bence işin daha çok takılınması gereken tarafı bu..

Demem o ki , sen kocandan daha değerlisin , biraz irade biraz sabır ile o kiloları çatır çutur verirsin.
Kendine kıymet ver ve vücudunu hakettiği sağlığa kavuştur..

Ilk baslarda güzellikle söylediğini ve inat edip vermediginizi söylediniz. Bence karşılıklı bir inatlasma durumu olmus.
Iletisime geçip esinize haklisin belki ama bu üslupla yaklasma sevmedigini düşünüyorum diyebilirsiniz. Hissettiklerinizi ifade edip zayiflama çalışmalarına baslayin tavirlari hala ayni olmayacaktir.

X