SEVGİLİ BAYANLAR Bİ BAKIN :(

Ama bahsedilen kilo 13 kilo sen bi başla çabala 2 3 5 kilo ver eşin hala kırıcı davranıyorsa haklısın ama şu anda patlama olmuş yapı olarak erkekler daha bencildir ztn sen ilk önce kendin için kilo vermeye başlamalısın

eşim de ben de evlendiğimizden beri 5-10 kilo aldık. kimse birbirine böyle şeyler demedi. bu çirkin bir davranış. kilo yüzünden cinsellikten soğunmaz. aşka sevgiye ters bir kavram. sen tabiki kilo ver. çünkü kendin de rahatsızsızsın belli ki. spor yapamasan bile sana uygun bir diyet bulabileceğinden eminim. ama dost acı söyler kilo versen başka bir bahaneyle uzaklaşacaksan senden. bu kafanın getirisi budur çünkü.

Hanımlar merhaba Kocam beni akşam yatarken sarılır oper uyur sabah kalkınca öper bizde konuşmuştuk evlenince kilo almayacaz diye ama ben aldım ve onun gözünde ben onu sallamayan ve onu umursamayan biriyim Oyle diyor Ben sen ne istedysen yaptım sen benim için kilo vermiyorsun başta kendi sağlığın için diyor bunları da konuşurduk ama dediğin gibi patladı ve beni kırdı Neyse.. yazarken bile içimde volkanlar kopuyor. gözyaşıma hakim olamıyorum akşamkı hadise aklıma geldikçe

Hanımlar merhaba Kocam beni akşam yatarken sarılır oper uyur sabah kalkınca öper bizde konuşmuştuk evlenince kilo almayacaz diye ama ben aldım ve onun gözünde ben onu sallamayan ve onu umursamayan biriyim Oyle diyor Ben sen ne istedysen yaptım sen benim için kilo vermiyorsun başta kendi sağlığın için diyor bunları da konuşurduk ama dediğin gibi patladı ve beni kırdı Neyse.. yazarken bile içimde volkanlar kopuyor. gözyaşıma hakim olamıyorum akşamkı hadise aklıma geldikçe
önce sakın eşim beni sevmiyor diye düşünmeyin, eğer sevmese aldatır ya da boşar. belli ki sizi seviyor ama zayıf olduğunuzda daha fazla arzuluyor.
şimdi hepimiz elimizi vicdanımıza koyalım hangimiz şöyle bir adamla :

david-gandy-vanity-fair-spain-photos-0011.jpg

aynı yatakta yatmak istemez, ben isterim şahsen haaa elbette herşey dış görünüşten ibaret değil, sevgi aşk saygı sadakat çok önemlidir ama kişisel bakım da önemlidir. bazı insanlar bazı konularda hassastır örneğin ben de kişisel temizlik takıntılısıyımdır. traşsız, diş fırçalamayan eli tırnağı pis olan adamla değil ilişki yaşamak sohbet bile etmem. eşiniz de biraz hassas olabilir, evet sizi kırması kötü ama anladığım kadarıyla sizi daha önce uyarmış. öncelikle kendiniz için dikkat etmelisiniz.
bunları size ölçü üstü bir kadın olarak yazıyorum 40-42 bedenim avatarımdaki hanımefendi gibi ama ben ondan daha şansızım bu beden bende o kadar güzel ve çekici durmuyor o yüzden spor yapıp 38 bedene inmeye çalışıyorum. eğer maddi imkanınız yoksa belediyelerin gençlik ve spor müdürlüklerinin açtığı uygun fiyatlı spor etkinlikleri oluyor örneğin ben çalışmıyorum ve spor salonuna gitmek yerine ayda 30 liraya zumba 30 liraya pilates dersine gidiyorum araştırın sizde. burada bile bir sürü beslenme ve diyet topikleri var ben de birini takip ediyorum siz de kendinize uygun bir tane bulun ve beslenme şeklinizi değiştirin diyet yapmak yerine.
siz kendinizi sevin, eşiniz de sizi sever
NOT: fotoyu ekledim ama eğer eklemem gerekiyorsa uyarın sileyim.

coook yanlış yapmış eşin sana destek vermeli zayıflaman konusunda bnde zayıf bi insanım eşim kilo almam için cok destekçi bnce herşey eş de başlar eş de biter:110:

Yaaa evet sevmiyor erkekler ama!! Arkadasa da o sekilde davranmasi saygisizlik yani sevgisizlik daha dogrusu

eşiniz yaptığı hiç hoş değil.bende doğumdan sonra 9 kg fazlam kaldı.ama eşim bunu kesinlikle sorun etmedi.hem hatta seni her halinle seviyorum diye iltifatlar etti.ama ben yinede sağlığım için aldığım kiloları vermek istiyorum.rejime başladım 2 kg gitti.inşallah devamıda gelir.bence sağlığın için vermelisin.

Eşin biraz kabalık etmiş ama kilo önemli bence bayanlar için.. Sen kendin için ver öncelikle kiloları aynaya bakınca kendini nasıl görmek istiyosan öyle ol.. Ben şu bi haftadır iki kilo aldım nasıl morelim bozuldu ama zor vermesi evet bide tutamıyorum kendimi sürekli bişiler atıştırıyorum karar verdim o kilolar gidene kadar kendimi tutucam :) Sende böyle yap kararlı olmak lazım öncelikle. Bide dış görünüş önemli bence seni hala seviyodur bu yüzden aşk bitmez ama kendine bakmanı istiyordur. Sadece ayrı yatarak falan aşırı tepki vermiş o kdar da değil yanii..

Biz ayri yatmiyoruz hatta sinirrlenip ben terkediyorum onu kiziyo tekrar yataga goturuyo beni elimden tutarak bende agliyorum sarilir oper sonra uyuruz diyorum ya hersey cinsellik degil ama etkili bir faktor

merhaba bende 3.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 9 kilo aldım pko hastalığı yüzünden ama eşim açık açık söylemese de kilo vermemi ima ediyordu. çocuk olması için ilk önce kilo vermem gerektiğini söyledi doktorlar sonra ben 70 kilodan 63 e düştüm ve 7 kilo verdim gerçekten eşimin bakış açısından önce kendime olan güvenim geldi bence eşinizden önce bebek istiyorsanız hem bebek iiçin hemde kendiniz için kilo verin

81 kilosun ve 46-48 beden giyiyorsun canım açık sözlü olacağım ama gerçekten fazla. sadece cinsellik içn değil sen kendine bu şekilde izin vermemelisin ama sen izin veriyorsun, yaptığın şeye bahane buluyorsun çalışıyorum oturuyorum sürekli diye. ben de 5 senedir çalışıyorum kilom 2-3 kilo fark etmiştir her çalışan 46 beden giyseydi ohoo. bunları iyiliğin için söylüyorum eşin de dürüst açıksözlü davranıyormuş sarılınca göbein geliyo hoşlanmıyorum diyormuş tamam iyi günde kötü günde evet ama sen de kendin ve eşn için biraz bakımlı ol. bahane bulmak işin kolayına kaçmaktır.

ben eşinize hak veriyorum sevdik evlendik diye ömür boyu beğenecek halimiz yok. insan kendisine saygısı için dış görünümüne dikkat eder. bence yemeğe sığınmayın ve zayıflamaya çalışın. ben 36 bedenim ama sıkılaşmak için bile şu anda bi spor merkezi araştırıyorum malum önümüz yaz. ayrıca doğumda yaptım. benim eşimde kilolu sevmez. ama ben ondan ziyade kendim için fit görünmek istiyorum çabalıyorum. üzülmeye gerek yok bunun için.

merhaba bende 3.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 9 kilo aldım pko hastalığı yüzünden ama eşim açık açık söylemese de kilo vermemi ima ediyordu. çocuk olması için ilk önce kilo vermem gerektiğini söyledi doktorlar sonra ben 70 kilodan 63 e düştüm ve 7 kilo verdim gerçekten eşimin bakış açısından önce kendime olan güvenim geldi bence eşinizden önce bebek istiyorsanız hem bebek iiçin hemde kendiniz için kilo verin
ne kadar zamanda verdin ve hala çocuk yok mu

Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir :KK43:((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle
Bu işin inatla ne alakası var.Gönül kimi seversew güzel.... bunlar hikaye.Senle evlendiğinde kilolu değildin.Gözüne hitap etmiyorsan ve bunu sana güzellikle söylediği halde inatlaşıyorsan kusura bakma asıl sen kocanın hislerini isteklerini önemsemiyorsun.

ne kadar zamanda verdin ve hala çocuk yok mu
yaklaşık bir yılda verdim ama arada yemekleri çok kaçırdığım oldu ayrıca 2 tane tüp bebek tedavisi gördüm ondan dolayı kilo aldığım oldu ama isteyince geri verebiliyorsun hala bebek yok canım ama bende dediğim gibi pko var ondan kaynaklı her kilolu hamile kalamayacak diye birşey yok ama hamile kalınca bile fazla kilo zararlı biliyorsun ondan kendin için kilo ver kendine iyilik yap.

X