önce sakın eşim beni sevmiyor diye düşünmeyin, eğer sevmese aldatır ya da boşar. belli ki sizi seviyor ama zayıf olduğunuzda daha fazla arzuluyor.Hanımlar merhaba Kocam beni akşam yatarken sarılır oper uyur sabah kalkınca öper bizde konuşmuştuk evlenince kilo almayacaz diye ama ben aldım ve onun gözünde ben onu sallamayan ve onu umursamayan biriyim Oyle diyor Ben sen ne istedysen yaptım sen benim için kilo vermiyorsun başta kendi sağlığın için diyor bunları da konuşurduk ama dediğin gibi patladı ve beni kırdı Neyse.. yazarken bile içimde volkanlar kopuyor. gözyaşıma hakim olamıyorum akşamkı hadise aklıma geldikçe
ya arkadaşlar kadının 13 kilo fazlası var. sanki 33 kilo almış gibi davranıyorsunuz.obez değil. "13 kilo alt tarafı 2 beden büyütür en fazla. yapmayın .
ne kadar zamanda verdin ve hala çocuk yok mumerhaba bende 3.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 9 kilo aldım pko hastalığı yüzünden ama eşim açık açık söylemese de kilo vermemi ima ediyordu. çocuk olması için ilk önce kilo vermem gerektiğini söyledi doktorlar sonra ben 70 kilodan 63 e düştüm ve 7 kilo verdim gerçekten eşimin bakış açısından önce kendime olan güvenim geldi bence eşinizden önce bebek istiyorsanız hem bebek iiçin hemde kendiniz için kilo verin
Bu işin inatla ne alakası var.Gönül kimi seversew güzel.... bunlar hikaye.Senle evlendiğinde kilolu değildin.Gözüne hitap etmiyorsan ve bunu sana güzellikle söylediği halde inatlaşıyorsan kusura bakma asıl sen kocanın hislerini isteklerini önemsemiyorsun.Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle
yaklaşık bir yılda verdim ama arada yemekleri çok kaçırdığım oldu ayrıca 2 tane tüp bebek tedavisi gördüm ondan dolayı kilo aldığım oldu ama isteyince geri verebiliyorsun hala bebek yok canım ama bende dediğim gibi pko var ondan kaynaklı her kilolu hamile kalamayacak diye birşey yok ama hamile kalınca bile fazla kilo zararlı biliyorsun ondan kendin için kilo ver kendine iyilik yap.ne kadar zamanda verdin ve hala çocuk yok mu