SEVGİLİ BAYANLAR Bİ BAKIN :(

ankmutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
381
438
Herkes e merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki düşünceleriniz benim için çook önemli.
Dogru yere mi konu açıyorum bilmiyorum dert bir değil iki değil bu daha önemli.
3,5 yıllık evliyim evlendiğimden bu tarafa 13 kilo aldım çocuk yok Kocam benimle 1 aydır yatmıyor Zaten oyle çok düşkün değildi ama evlendiğimizde de böyle değildi. dün bana çok agır laflar etti Böyle devam edersen yatmayacam canım istemiyor vsvsv diye. Sen beni sevmiyorsun dediğimde asıl sen beni sevmiyorsun kocan için ne yaptın kilo mu verdin diyor Başta güzellikle söyledi ama ben inat ettim evet hatalıyım. Ama sevgili bayanlar gönül kimi severse güzel o değil midir. Benim vücud kim kardishan a benziyor üst ince altın maşallahı var.
Ama bu yüzden beni cinsel anlamda cezalandırması mı gerekir ((( Hal böyle olunca sevilmediğimi hissediorum. mutsuzum mutsuzum ve bendeyiyerek tatmin oluyorum bana akıl verin lütfen sevgilerle

Simdi spor yap yuruyuş yap diyecekler ya esim yollamiyor diyeceksin ya vakit vs bla bla..
Esinin tepkiside hoş degil ama beni seven boyle sevsin,seven insan herturlu sever diye birsey yok
Gozune hoş gelmeyedebilir yani ha bunu bu sekilde ifade etmeneliydi ama demekki farkina varamamissin birturlu en son boyle yapmiş neden dert yanmak yerine biyerden baslamiyorsun

Insanlari azarlama diye alinti yapmaya kosacak simdi bikaci azarlamiyorum kuru teselli ve vay eşin odunmus demekten iyidir oneri veriyorum

Yemek senin altına saklandığın bir şey.

Çalışmıyorsan ben bunu bahane olarak görmüyorum. Evet kilo vermelisin.

Ve görsellik de neden önemli olmasın ki bence önemli. Kimsenin eşi 90-60-90 top model değil ama bence biraz da insanın kendine bakması lazım. Kendine saygısı olması lazım her şeyden önce.

canim kilo zararli bisey zaten once kendi sagligin icin zayiflamalisin ona inat zayifla goster kendini zayiflayincada sen gitme yanina bak nasil geliyo dolaniuo pesinde

canım eşin seviyordur seni merak etme. ama kilo versen tabi iyi olur. hem sağlık için hemde dış görünüş bence de önemli. güzellik, çirkinlik değil tabikide kastettiğim, kilo yakışmıyor ama bayana. benimde var 3 kilo fazlam vermeme gerek :)

Evet bazı insanlar var, çok şekilci. Benimle, çocuk doğurduktan sonra bile kendini salmayacaksın diye anlaşma yapan sevgilim oldu, sporu bırakırsan çok şeyi kaybederiz diye imada bulunanı da. Ne yalan söyleyim bende öyleyim.

Fit vücuduna, giyimine vs. Vurulduğum insanlar oldu. Saygı duymak lazım. Herkes 'beni sahiplenişini sevdim, onu her haliyle seviyorum' olgusuna sahip olmak zorunda değil. Zaten bence allah kimseyi, seni her halinle severim yokluğuna dama düşürmesin.

Evlendikten sonra 13 kilo birden alıp kendini salınca eşin de kandırılmış gibi hissetmiştir. Evlenenr kadar iyi sonra saldı gitti diye. Eşine cinsel açıdan çekici gelmiyor olabilirsin. Benim eşim de son aylarda göbek yapmıştı. Elime ve gözüme yağlı yağlı bıngıl bıngıl gelince ne yalan söyleyeyim hiç çekici bulamadım o halini. Arada Şakayla karışık söyledim hep. O da sağolsun dinledi ve spora başladı.
Eşiniz sizi seviyordur ama biraz kilo verseniz iyi olur

sagolun kızlar evet kendim için ve yukardaki benıpek in dediği gibi yiyorum 164 boyunda 81 kiloyum ama yüzümü kollarımı görseniz mağzaya bile girdiğimde pantolon için 46 48 sorduğumda yokk yaa o kadar değilsiniz derler işte bütün kilom aşağıda kocam der zayıf olsan şöyle fanatazi böyle fantezi yapardık sarılınca göbeğim deyiyormuş bacaklarım kalınmış vsvsv Bu arada çalşıyorum Oturuyorum devamlı muhasebe olduğu için Offfff ağlıyorum sinirden şu an ((((

Ayrıca kim kardashiana benziyorum orneginde gozume battı demekki kendinin farkinda degilsin
Her ustu ince altı kalın kim kardashian olsa sokaklar kim kardashiandan gecilmezdi
Onun gecirdigi operasyon ve yaptigi sporlar var bacaklari filan kaslı hep, oturmaktan kilo almis lop etten oluşan bi fizik degil o... kilonu fazla bulmuyorsan bile sporla sıkılastirsan dahi fark edecektir

bu tutumu hoş degil tabiki ama demekki baktıki sen saldın iyice oda böyle bi yöntem buldu kendince. bence kendin için kilo vermelisin. egerki yemegi kestiginde cabuk kilo veriyosan hiç bekleme bence sporla destekle bu işi hem sıkılasırsın hem catır catırda kilonu verirsin.

Kocanın yaptığı şey çok ağır ..
Ben senin yerinde olsam deli gibi spor diyet ne varsa kasar kilo verir o kocam olacak adam da o lafları
yedirtirdim ki intikamını al .
Kilo alan eşin de olabilirdi .
Benim eşim de evlendikten sonra 20 kilo civarın da aldı ama ben bir günden bir güne
aklımdan böle birşey geçirmedim ..
Sadece sağlığı için, kendini beğenmesi için uyarılarda bulundum ki şimdi diyete başladı .
Eşin dayaklık canım .

Evt sagliginiz icin zayiflamaniz gerekiyor esiniz sizi cekicide bulmayabilir ama bu ona boyle konusma hakkinida vermez. Bence daha kibar bi dille anlatabilirdi. biz Kadinlar guclyuz sen simdi fazla kilolarini ver sonra pesinden gelince ayni seyleri sende ona sole bakalim ne yapicak.

Senden 2 cm uzunum ve 72 kiloyum öyle aşırı bir diet programı uygulayamiyorum calisinca biraz zor ama dikkat ediyorum.disardan yiyeceğime evden götürüyorum.tatliyi azalttim. He öyle ayda 4 kilo mu verdim hayir anca 3 ayda 1 kilo. Ama daha da kilo almaktan iyidir. Bu arada yüzüyorum ve vucudum löp löp et değil gayet sıkı popom hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…