Sevgi şüphe ettirir mi ?

Evet ama buna rağmen hep beni aşağılardi bnde zamanla silik içine kapanık solgun birine dönüştüm.
ahahah inanılmaz ya biliyordum bu düşmanlık duygusu hep eziklikten. hem en iyisine sahip olmak isterler hem de en iyisini ezerek ondan iyi olmak isterler. ben de yaşadım bu duyguyu sevip hayat kuracağınız insanın en azılı düşmanınız olması kadar korkunç bir şey yok. iyi ki kurtulmuşsunuz. Allah ın sevgili kulusunuz cidden.

Evet ama buna rağmen hep beni aşağılardi bnde zamanla silik içine kapanık solgun birine dönüştüm.
kendi değerinizi bilmeniz ve her açıdan eğitim, kültür, iş, fiziksel olarak size denk ve sizden üstün erkekleri radarınıza alın. siz kendinize değer vermediğiniz için başınıza bunlar gelmeye devam edebilir Allah korusun. Neye layık olduğunuzun farkına varın ve kendinizi sevin. Yoksa hep benzer tipte erkekleri çekersiniz hayatınıza.

Sevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiğinden asla emin olmazsın bence.
Ya da şöyle sevmiştir ama sevgisi bitmiştir.
Mesela bir ilişkim vardı çok fazla seviyordum , değer ,emek ,ilgi vs. Gözlerimden bile sakınırdım .. sonra bir gün bitti sevgim , emek vermedim , ilgi göstermedim ,kıskanmadım .
Konuştuğumuz bir gün bana onu sevmediğimi çaba göstermediğimi söyledi ,
Yani demem o ki hiç sevmedi demek yerine, sevdi ama sevgisi bitti de diyebiliriz.

Berbat bi insanmis, size ne sevgi nede saygısı yokmus. Seven erkek değer verir kırmaz , üzmez. Kendinizi değerli hissedersiniz yaninda

Sevmediğine emin olabilirsin. Bence sevgi nasıl anlaşılır, ben sen olmaktan çıkıp biz olabilmekte. Yani sürekli seni seviyorum demek, iltifat etmek, hediyeler almak, bunun gibi şeylerin olması da olmaması da illaki bir şeyi göstermez. Ama seni kendi gibi düşünebiliyor mu? Sana yapılan kendine yapılmış sayıyor mu? Senin derdini dert mutluluğunu mutluluk biliyor mu gibi gibi. Evladını sevmek gibi işte ona geleceğine bana gelsin, o benden de iyi olsun en samimi sevgi. Buna yakın Bi davranış ve duygu olabilir gerçek sevgi.

Daha önce hic buz pateni yaptın mı veya paten kaydın mi bilmiyorum ama tam olarak böyle bir kaygan zeminde olma hissi. Bir anda her şey yerle bir olup kic üstü oturacağına dair korkuların varsa sevilmiyorsundur.

Sevildiğinde ise böyle acayip bir iç ferahlığı geliyor insana. Biliyorsun ki seni bilerek ve isteyerek asla kırmaz. Arada yanlış anlaşılmalar olsa bile ustesinden gelirsiniz. Her şeyden önce güven hissediyorsun, sanki ruhunun bir parcasi gibi bir şey oluyor.

İlkinden şüphe etmek normal. İkincisinde ise yine şüpheyle başlıyorsun ve sonra güven oluşuyor. Ozeniyorsun, ustune titriyorsun çünkü fazlasını sana yapıyor. Karakterin sert ve sivri bile olsa, berbat travmaların bile olsa öyle bir sevgi ve şefkatle sarmalaniyorsun ki pamuk gibi biri haline getiriyor seni bu sevgi.

İki hissi de yasadim. İlişkilerimde göz yaşı dokmuslugum, aldatilmisligim ve bu insanla niye birlikteydik ki diye kendime kizmisligim var. Şimdi anliyorum ki sayelerinde tecrübe kazanmışim.

Yine de sen benim gibi böyle körü körüne guvenme tabii. Hep bir hata payı bırakmak lazım Hayat bu ne olacağı belli olmaz Yine de böyle bir şey hissettiğinde keyfini çıkar... Bir gün hayat bize acimasiz bir oyun oynasa bile, yaşlı bir kadın olarak geriye dönüp baktığımda iyi ki diyecegim...

Nasıl anladın? Arkadaşın anlamamış miydi

Herkesin sevgi gösterme biçimi de sevgiyi hissetme biçimi de farklıdr bence.

Yüzde yüz doğru bir adım atmışsınız ayrılarak, boyle muamelelerden sonra bir sonraki ilişkinde eminim daha mutlu olursun

İçim daraldı. Kurtulmuşsun sakın bu adam için özlüyorum, üzülüyorum deme şak diye bayılırım

Nasıl anladın? Arkadaşın anlamamış miydi
Adamın davranışlarından anında çözdüm meseleyi. Sürekli bağıran bir adam,yüzüne baktığım ilk gün anladım aldattığını.
Arkadaşım hiç anlamadı.
Sonuna kadar da kanıtladım. Adamın telefonundaki şifreye kadar öğrendim. Demek ki çevrelerinde bugüne kadar hiç akıllı insan yokmuş ki uyarmamış kızcağızı.

Begenmiyorsanız muhatap olmayın kardeşim laf sokma çabasına girmeyin bu kadar mı acizsiniz anlamadım ki. Asıl acınası durumda olan birileri var ama neyseee Lütfen beni onemsemeye devam edin Durduğum yerde dert olmak çok hoşuma gidiyor.

Neyse cağğnım konu sahibi sana şunu söyleyeceğim, önceki konunundan da yola çıkarak şunu soylemeliyim ki o kadar zor durumun arasında bu adam seni gerçekten sevseydi mücadele ederdi. Etmek şurda dursun sorunlarını kendi içinde hallet demiş yahu.

Değer veren, özen gösteren biri değilmiş işte. Bazıları sevse bile karakteri, kişiliği gereği leş gibi davranıyor, insan gibi sevemiyor.

Değer veren, özen gösteren biri değilmiş işte. Bazıları sevse bile karakteri, kişiliği gereği leş gibi davranıyor, insan gibi sevemiyor.
Hele o doğum günü olayı gerçekten cimri erkek hiç çekilmiyor ya.

Kendilerine böyle davranılsa kıyameti kopartirlar ama... Padişahın püsküllü oglaklari
Arsızdır bu tipler kendilerine yapilsa güler geçerler. Elek altı insanlar her yerde maalesef. Küçücük beyinleriyle.
Ya konu sahibi gibi kiçına tekmeyi basacan ya da sessizce nasıl kudurduklarını ve gizli hayranlıklarını izlicen

Bu adamın sizi hiç sevmediğini anlamak için âlim olmaya gerek yok.
Birinin sizi sevmediğini anlamak için gereken bütün senoryalari bir bir yasamişsiniz ,niye kafanız karışmış durumda?

Sevmiyormuş.
Bundan daha önemli olan şey hangi davranışları sizi sevdiğine ikna ediyordu? O kısım sizin zayıf noktanız olabilir. Bir daha aynı hataya düşmemek için buna dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…