Sevgi şüphe ettirir mi ?

Yaa üzüldüm buna. Peki nasıl davranıyordu size karşı ?
Bi şeye canım sıkılınca bazen neden olduğunu sorardi bazen de bana yansıtma kendi içinde çöz derdi
Mesela babam izin vermedi evlenmeye yani istemiyordu gel çözelim dediğimde bu senin sorunun derdi
Sosyallik 0 para yok derdi hep ama gidip kendine birey alırdı mesela bira alirken hiç acımadı paraya
Mesela doğum günümde pasta almıştı sonra içim acıdı şuna 100 TL verdim dedi bidaha kutlamayalim bence dedi gülerek
Mesela üzgünken keyif alırdı hissederdim
Arkadaşları için her şeyi yapar ama benim için ne parası ne zamanı vardı hep yorgundu
Biyere götürmesini rica etsem ben senin şoförün muyim derdi
Sürekli hizmet beklerdi çay getir götür masaj yap tatlı yap işimi coz hastaneden randevu al vs.
Arkadaşları yanında yolda yürürken toplum içinde bağırır söver cekinmezdi
Birey istediğimde tm şu vakit alayim derdi ama asla almazdı o parayı kendine veya alkole verirdi
Bisey yaptırmam için yalvarmam gerekirdi
Mesela küs uyumayı sevmem küs uyumayalım derdim evlenince okur o biz evli miyiz derdi
Ailesi beni üzecek bisey dese savunmazdi
En ufak şeye küser dört beş gün konusmas iletişim kurmaz istediği olana kadar
Biz Mesela kavga etsek üzgün olduğumu bilir gezme tozma storysi atardı
Ben dışında herkese koşardı
Aklıma gelenler bunlar

Ayyy iyi ki kurtulmuşsun. Evlensen de sonu boşanma olurdu emin ol.

İşte bu saydıklarının tersini yapan kişi seviyor değer veriyor önemsiyor demektir.

Gerçek sevgi hissedilir. Herkes sevgisini farklı belli eder bunu tek bir kalıba indirmek imkansız ama zaten gerçekten sevildiğinde biri bu soru aklına bile gelmez…

Orda burda kendisini acındıran insanlar bile fikir veriyor ya bazen konu sahiplerine de üzülüyorum. Bilmeseler ciddiye alırlar halbuki asla ipiyle kuyuya inilmeyecek insanlarla dolu çevremiz, mazallah.

Konu sahibi aslında sevildiğini insan anlar ama maalesef sevgi tanımı kişiden kişiye göre değişiyor. İşleri bozan, tıkayan da bu. Örneğin senin için sevilmek el üstünde tutulmakken karşı taraf için sevmek birlikte eğlenmek olabilir.
Benim sevgi tanımımda hayatımın ne kadarını kaplıyor ve ne şekilde kaplıyor kısmı çok önemli. Boş bir kalabalık değil ama ne katıyor bana? Mesela beni tanıyor mu? Üzülsem teselli edebiliyor mu? Yapıma ve hayat görüşüme uygun fikirler verebilecek kadar benimle ilgili mi? Birlikte eğlenip, saatlerce konuşabiliyor muyum? Bunlara bakıyorum. Bunlar beni tatmin ediyorsa ben sevdiğini düşünüyorum. Ama dediğim gibi bu kişiden kişiye beklentilere ve yaşayışa göre değiştiği için direkt şunu yapıyorsa seviyordur yapmıyorsa sevmiyordur denilemez. Sizi sevip sevmediğini aslında sizin sevgi tanımınızı anlamaya çalışıp uyguladı mı ordan anlayabilirsiniz ancak.

Canım ben de aynı tip biriyle nişan attım profilimdeki eski konuyu okuyabilirsin. Sevildiğimi değil de değersizlik hissettiriyordu.
Seven adam sevdiğini görmek ister, vakit geçirmek ister ama kaliteli vakit böyle. Yoktan var eder gerekirse. Seven adam duramaz bence bişeyler yapar mutlaka.

Böyle bir insanla nasıl tanışıp, nasıl sevgili oldunuz? Böylesine negatif bir insanla nişanlanabilmek bile o kadar katlanabilmek bile çol sabırlı olduğunuzun göstergesi

Gençliğin verdiği toyluk sevgi aşk sandım
Öyle deyip kendinize yüklenmeyin. Yaşanması gerekiyormuş, yaşanmış. Birsürü kazanımınız ve tecrübeniz olmuştur. Keşke kalbiniz kırılmadan öğrenebilseydiniz ama olsun. Bu adam size pek değer vermemiş seviyorsa bile. Siz kendinize değer verin. Bunu öğretmek için bile karşınıza çıkmış olabilir

bana aşağılık kompleksli erkek gibi geldi ama merak ettim öyle mi. eğitim ,kültür ,iş, fiziksel olarak sizden aşağıda mıydı?

Çok seviyorum diyen erkekler de kadınlar da aldatabiliyor. Karakterlerinin bozuk olmasıyla alakaşı bir durum. Önce kendisini sevsin herkes, kendi menfaatini her şeyin önünde tutsun. O zaman karşıdan kazık yeme ihtimali azalıyor.

Çok yakın bir arkadaşımın dışarıdan bakıldığında harika bir evliliği var. Bizim yaşadığımız şehre taşındıkları ilk haftada kadının aldatıldığını anladım. Halbuki kocasının kendisini çok düşündüğünü,çocuklarını çok sevdiğini söylerdi. Hamileliğinde kıyafetine kadar kocası alırmış,banyosuna kadar yaptırırmış,doğumlarda hasta bezine varana kadar kocası değiştirmiş vs vs. Hiç birisi sevgi göstergesi değil işte,bunu anlamış olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…