- 17 Ağustos 2011
- 24.389
- 153.493
- 798
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Ben Türkçesi kıttır,sevgi sözcüğü bilmiyordur,alışkın değildir demiyorum ki. Bunu mu anladınız yirmi dakika emek verip yazdığım yazıdan :)))Ama onun ilk ılişkisi değil ki, ayrıca Türk ve dul problemi de yok. Ben dersem öyle diyor. Onun haricinde öyle eskisi gibi sevgi sözcügü kullanmiyor. Direkt bir problem olduğu aklima geliyor neden böyle yapıyor anlamis degilim
Ben Türkçesi kıttır,sevgi sözcüğü bilmiyordur,alışkın değildir demiyorum ki. Bunu mu anladınız yirmi dakika emek verip yazdığım yazıdan :)))
Demek istemiştim ki; arkadaş gibi konusuyorsaniz konuşmayı siz de döndürebilirsiniz. O arkadaş gibi konusuyorken siz muhabbeti daha flort haline getirebilirsiniz. Bunu ses tonunuzla, kurduğunuz cümlelerle yapabilirsiniz. Her insan iltifat duymaktan hoşlanır. Mesela sıkıcı konuşmanın orta yerinde tanıştığınız günden konu açabilirsiniz. En basitinden 'hahaha, biliyor musun bugün hangi resim karşıma çıktı? Hani tanıştığımız gün... ' diye lafa girip onun hakkında ilk hissettiklerinizi onu mutlu edecek cümlelerle kurabilirsiniz. Sonra uzuun uzun o günden konuşursunuz... Böylece konuşma daha romantik bir yere evrilir.
Sevgisini o belli etmiyorsa siz belli edip ona önayak olabilirsiniz.
Mesela eski sevgilime ara sıra romantik notlar hazırlar çiçekle beraber verirdim..mesela birlikte ilk sonbaharimizda turuncu sonbahar çiçeği alıp 'bakalim seninle ve aşkınla bir sonbahar nasıl geçecek' içerikli bir not yazmıştım. O kadaaar mutlu olmuştu ki, daha sonra aynısını o da yapar oldu, birbirimizin cebine - cüzdanına küçük sevgi notları tıkar olduk.
Hiç de incilerim dökülmedi ilk adımı ben attım diye.
Genelde ilişkilerim çok renkli , romantik ve eğlenceli yaşanıyor. Ama bunun tek sorumlusu kesinlikle benim :)) eğer erkekleri hiç yonlendirmesem, neler bekledigimi küçük küçük hareketlerle (asla laflarla degil) ve jestlerle belli etmesem hayatım bir erkeğin anlayıp da bana istediğim şeyleri yapmasını beklemekle geçerdi
Siz de birşeyleri değiştirmek istiyorsanız bir adım atin ve bazı şeyleri siz değiştirin.
Ha "ben kadınım, ilişkide her zaman edilgen taraftayim,o erkek, onun düşünmesi lazım" derseniz size başarılar dilerim ^^
Siz bilirsiniz .Evet haklisiniz benden de kaynaklanıyor olabilir. Çünkü ilk zamanlar benimle ilgilenirken güzel şeyler söylerken ben daha soğuk durdum. Sonra o da vazgeçti sanırım.
Bu dediğiniz şeyleri yapım gereği pek yapamam gibi ama denicem :)
Eğer hala bir gelişme yoksa daha fazla kendimi üzmeden bu isi sonuçlandırmalıyım.
En sevdiğim burç yay burcuO zaman kesin çok hızlı gittik, ben özgürlüğüme düşkünüm, kendimi boğuluyor hissettim bir an tadında cümleler duyabilirsiniz neden böyle oldu diye sorduğunuzda (yay burcuyum oradan biliyorum)
Bir de fiks ne alakası var yaa diye bir şey de kullanabilir.
Bence daha fazla uzatmadan alın karşınıza konuşun. Belki bir problemi var kafası meşgul, belki de sıkıldı. İlişkilerde olabilen şeyler bunlar.
Kadını erkeği fark ediyor mu bilmiyorum ama çok doğru tespit etmişsiniz. Ayrıca arada sürekli bir alan bırakın. Çok kolay ürkeriz, çaktırmadan bağlayın yay burçlarınıEn sevdiğim burç yay burcu
Konu sahibi yay burcu adamla mutlu olmak istiyorsanız bol bol seyehat planı yapın. Onlar gezmek için yaratılmış :) arayın mesela diyin: bu cumartesi 7 göllere mi gitsek? Falan diyin. Böyle hiç bilmediği yerler...o zaten heyecanlanir.
Aynı zamanda yaylar entelektüel sohbetler yapmayı severler. Telefonda sadece 'bugun iş şoyleydi-kedim bugün kustu' muhabbeti yapıyorsanız sıkılıyor olabilir. Tartışacaği, fikirlerini ateşli bir şekilde savunacagi konular açın. Artık onun neye ilgisi varsa antropoloji mi olur dinler mi tarih mi siz bulmaya çalışın :) zaten konuşmayı seven burçtur. Ona konuşma imkanı verirseniz uzun uzun fikirlerini anlatabilecegi insanlardan kolay kolay vazgecemezler
En sevdiğim burç yay burcu
Konu sahibi yay burcu adamla mutlu olmak istiyorsanız bol bol seyehat planı yapın. Onlar gezmek için yaratılmış :) arayın mesela diyin: bu cumartesi 7 göllere mi gitsek? Falan diyin. Böyle hiç bilmediği yerler...o zaten heyecanlanir.
Aynı zamanda yaylar entelektüel sohbetler yapmayı severler. Telefonda sadece 'bugun iş şoyleydi-kedim bugün kustu' muhabbeti yapıyorsanız sıkılıyor olabilir. Tartışacaği, fikirlerini ateşli bir şekilde savunacagi konular açın. Artık onun neye ilgisi varsa antropoloji mi olur dinler mi tarih mi siz bulmaya çalışın :) zaten konuşmayı seven burçtur. Ona konuşma imkanı verirseniz uzun uzun fikirlerini anlatabilecegi insanlardan kolay kolay vazgecemezler
Bu durumda ne yapmalıyım bilemiyorum. Birkaç sefer ben bulusmaya calısıcam planları ben yapicam. Eger sonra ondan bir adım daha gelmesse direkt ben de indan uzaklaşirim. Çok üzgünümSevgi sözcüğü kullanmaması sorun değil de ,buluşma sıklığında azalma normal değil bence hem de aynı şehirde olmanıza rağmen. Sanki biraz uzaklaşmış sevgiliniz sizden.
Hep tek taraflı olmaz zaten, karşı taraf da sizi görmek için can atmalı yoksa bir şeylerde eksiklik vardır. Umarım düzelir durumunuz.Bu durumda ne yapmalıyım bilemiyorum. Birkaç sefer ben bulusmaya calısıcam planları ben yapicam. Eger sonra ondan bir adım daha gelmesse direkt ben de indan uzaklaşirim. Çok üzgünüm
Yay burcu
+1Benim bildigim ilk baslarda bu tur sozleri kullanmak zordur . Giderek alisilir.
Bulusmalar , 1 den 3 e cikacagina , 3 ten bire inmis. Yani sizde tam tersi olmus. Benjamin Button gibi.
Baska biri de ilgisini cekmis olabilir ama degilse bile bu iliskiyle zaman harcamaya degmez cunku bitmis gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?