kiz bunummu begenmeyip agladin sen
delisin varya
hemen bakın kuzular silip yatayım :)
yok anacım biz senle bulaşacak olsaydık ve sen bana kazayla eski resmini göndermiş olsaydın sen beni tanıyıp gelince yanıma şöle yine kazayla gözümü falan kapasan yada ne biliim onun gibi hareketler yapsan aa ben geldim bende sen kimsin diye suratına 2 tane patlatmıştım yine eski burnuna ger dönerdin :)))))ASLA TANIMAZDIIIIM ohaoldumsmile
nebilim kıs ozman üzülmüştüm ama çok şişmiş ondan şimdii anlıyorum bi burun baya zamanla deiştigini:):roflol: ama cidden sis haliyle bile güzelmis
simdikiyle arasinda daglar kadar fark var ama yinede güzelmis
iyi uykular datlumm:)ilahii nemm ağlamış :) bende yatıyorum iyi uykularrrrrrrrrrrrr kızlarrr (=
bu arada nemcim senin dr hızını alamayıp eline ne geçirdiyse burnuna ypıştırmış banjdaj adı altında :)))oysa ne de güzel bir burun çıkacakmış altından niye o kadar saklama gereği duyduysa:hehehehe:)))))
iyi geceler Pink7
ya nemm senin doktor ankaraya gelmezmiki :ecrin_bebek: heh bide kaydirak gibi kavis yapmazmi :ecrin_bebek:
söylemesi ayiptir kavis manyagiyimdir sempatiksalakcinni
selam kızlarrrrrr. bugün burnum iyice güzel görünüyor gözüme ayna elimde .offfff şu alçı çıksada meraktan kurtulsam.
kızlar alçı alınınca tekrar bişey yapacak mı?üstünü kapatacak mı. öyleyse ben kafayı yerim . evde sıkıntıdan patlıyorum yaaaa. gelen giden yok.abilerim öğretmen ,gelemediler. ablam avukat işten vakit bulamadı. bir kez gelebildi. annemle (ediyle büdü biz biribirimize öyle diyourz da) otruyoruz.
iyiki KK bu forum varmışta ara ara girip rahatlıyourm. iyiki varsınız fıstıklarrrrrrrr.
kıs su ayna elimde muhabbeti banada tanıdık geliyor niyeyse:)))) henuz hiçbirsey anlasılmasada aynaya bakıp duruyorumalcı cıktıktan sonra ustu kapanacak bandaj koyacaktır burnunun uztune ama alcı gibi coookkk kapatıcı olmaz:) o yuzden endiselenme bi kaç gune gezmelere bile gidersin sıkılmazsın kıs:)sositososito