Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aaaaaaaaaaaa bastan yaa dur bende bakicam ekliyorum seni kabul et bu arada pink kiz sen benim arkadaslik listemde varsin dimi yoksan eklesene beni nem dur sende bende bakicam ya uff
yetisemyorum hiziniza
bastan kabul et

resimleri nasıl siliyoruz nem bakın da bende sora silicem çünkü eskileri yenileri yüklerim
cnm albüm sil var ya komple albümü kaldırısın yada resimleri düzenle var orda tek tek te silebilirsin:)
anaaaaaaaaaa burdada geyik yapmislar hayirli olsun kizlar

iyi bari nemin gelinligine tam yetismisim :)

hoşgeldin cnm kaynanan seviyomuşkaydirigubbakcemile3zamanlama müthişkaydirigubbakcemile3

peri kizi güle güle giyin ömür boyuda mutlu ol cnm cok tatli olmusun ,saclarin nasil olacak

kizzz nemmmm pek bi yakismis anacuuummm:)
cok seker olmussun kizzzzzz
duvagin naisl bence uzun bi duvak olsun cok yakisir

peri kizi güle güle giyin ömür boyuda mutlu ol cnm cok tatli olmusun ,saclarin nasil olacak
cnm bnm teşekür ederimmmmm..saçlarım topuz olcakkk ama ya dalgalı yaptırıp öyle topuz yapcam yadaa ebru gündeş topuzu varya o tarz bşyyy..ama dalgalı saç yüzüme herzaman daha iyi gitmiştir tam karar veremedim:):):):)
aayyyyyyy canım çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmm :)
deşkür ederim datlummmmmmmmmmmmmmmmmsositososito

kizzz nemmmm pek bi yakismis anacuuummm:)
cok seker olmussun kizzzzzz
duvagin naisl bence uzun bi duvak olsun cok yakisir

sgl cnm bnm duvakkkk baya uzun olcak gelinligin kuyrugu kdrrr spariş verdik etegin üzerinde taşlar var burda anlaşılmıyoda duvaktatada taşlar olcak bakalımmmm eger gelcek olanı begenmessen yine düz ama uzun bi duvak istiyorum:)kısa duvak pek bi komik durdu denedimdekaydirigubbakcemile3

selayhusuum hosgeldin canmm:)

nemim o ne güzellik süper gözüküyosun düğün günü bilmiorum yani seninkinin kalbi sağlam iişallah :))

kabul ettim pink
nem bence dalgali yaptir kabarik bisi olsun düz yaptirma kiz
hah iyi bari kisa duvaklari sevmem bende pek :kedi:

nemim o ne güzellik süper gözüküyosun düğün günü bilmiorum yani seninkinin kalbi sağlam iişallah :))
ehuehuhue kıs nebilm inş kuaförden çıkınca palyanço gibi olmamkaydirigubbakcemile3benimki valla bilmiom o düğün telaşında beni görebilcekmi acabakaydirigubbakcemile3
kabul ettim pink
nem bence dalgali yaptir kabarik bisi olsun düz yaptirma kiz
hah iyi bari kisa duvaklari sevmem bende pek :kedi:

demi cnm bende dalgalı diyorummmmm zaten nişanımda düz ensede topuzduuuuuu düğünde deişik olsun istiom:1hug:

hosbulduk fistigim bi baktim estetik bölümüne normalde nem in yeni burnu olurdu en bas sirada :))) ama pitirciklari gördüm daldim hemen
nemcim yeni moda kivir kivr saclari hafif daginik sekilde yan tarafta topluyorlar topuz degil cok güzel duruyor

bastan ve pink7 kizlar sizlerle tanisamadik galiba ben selayhus fistik gibi bende estetik arastirmasindayim öyle uzaktan aylardan beri iste siz olmusunuz sanirim bende göndereyimde teklif bakayim resimlerine kabul ederseniz

cnm o modeli kına gecesinde yapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
düğünede dagınık topuz olur ama baya kabarık bşy istiyorumaklinialirimsmile

bastan cnm sis olmasina ragmen gayet iyi duruyo
albümünede yzdim burayada yaziyim
sislikler insin süper olcaktir
güle güle kullannn

kızlar bu arada size şimdi bi resim göstercem inanamıycaksınız:)
ben nişan elbisemi estetik olmadan önce almıştım ve ozman deneyip resim çekmiştim bide nişanımdaki halim var ikisini yan yana getirdim resmen evrim geçirmişim..durun ekliyeyima ma bu resmi hemen silerim rezil olmayayaım:):):):

cnm o modeli kına gecesinde yapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
düğünede dagınık topuz olur ama baya kabarık bşy istiyorumaklinialirimsmile

heh aferin kizzzzz
kabarik olsun kivir kivir cok yakisir valllaaaaa aklinialirimsmile
ama nemmm nolur nolmaz dügünden önce kuaföre gidip makyajinla sacini bi yaptir
sonra dügünde süpriz fln bisi cikmasin allah korusun
ay ben cok pimpirikliyim vallaa

Selayhusum bi biz kaldik
güzel burnuslular arasinda geziniyoruzya sonumuz hayrola
ekle kiz nemm cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…