cnm albüm sil var ya komple albümü kaldırısın yada resimleri düzenle var orda tek tek te silebilirsin:)resimleri nasıl siliyoruz nem bakın da bende sora silicem çünkü eskileri yenileri yüklerim
anaaaaaaaaaa burdada geyik yapmislar hayirli olsun kizlar
iyi bari nemin gelinligine tam yetismisim :)
cnm bnm teşekür ederimmmmm..saçlarım topuz olcakkk ama ya dalgalı yaptırıp öyle topuz yapcam yadaa ebru gündeş topuzu varya o tarz bşyyy..ama dalgalı saç yüzüme herzaman daha iyi gitmiştir tam karar veremedim:):):):)peri kizi güle güle giyin ömür boyuda mutlu ol cnm cok tatli olmusun ,saclarin nasil olacak
deşkür ederim datlummmmmmmmmmmmmmmmmsositosositoaayyyyyyy canım çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmm :)
kizzz nemmmm pek bi yakismis anacuuummm:)
cok seker olmussun kizzzzzz
duvagin naisl bence uzun bi duvak olsun cok yakisir
ehuehuhue kıs nebilm inş kuaförden çıkınca palyanço gibi olmamkaydirigubbakcemile3benimki valla bilmiom o düğün telaşında beni görebilcekmi acabakaydirigubbakcemile3nemim o ne güzellik süper gözüküyosun düğün günü bilmiorum yani seninkinin kalbi sağlam iişallah :))
kabul ettim pink
nem bence dalgali yaptir kabarik bisi olsun düz yaptirma kiz
hah iyi bari kisa duvaklari sevmem bende pek :kedi:
aaaaaaaaaaaa bastan yaa dur bende bakicam ekliyorum seni
bastan kabul et
hosbulduk fistigim bi baktim estetik bölümüne normalde nem in yeni burnu olurdu en bas sirada :))) ama pitirciklari gördüm daldim hemen
nemcim yeni moda kivir kivr saclari hafif daginik sekilde yan tarafta topluyorlar topuz degil cok güzel duruyor
cnm o modeli kına gecesinde yapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
düğünede dagınık topuz olur ama baya kabarık bşy istiyorumaklinialirimsmile