Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

pink7 hoşgeldin kıslar konuşun ya nerelerdesiniz şuan neler yapıyosunuz hani tatlı sohbetler pıtırcıklar

hosgeldin bastan kaydirigubbakcemile5
nem cadisi nerde acaba gelince yönetime haber versede diger konulari kapatsalar

Canım ya konu nası kapattırıyosun bende bi konu açmıştım kapatamadım kötü içerik tuşuna basıp mesajda kapatmalarını istedim nedeninide açıkladım başka yolu varmı yanlış bişey yapmamışımdır dimi ohaoldumsmile

cnm hiç bilmiyorum sanırım doğru yapmışsındır kötü içerik tuşu başka ne olaki :) tek 1 resim daha ekledim

cnm yukarda forum yöneticileri yaziyo ordan bak
online olan birine özel msjla konunun adini yazip kapattirmak isteidgini söyle

bastan cnm sen ameliyat olali ne kadar oldu bilmiyorum canim ama resimde gördügüm kalinlik yönünden zarif bir burun tek gözüme carpan fazla kalkik olmayisi ?? bunuda sen istemisindir belkide... ama eski burnunu görmeden cok yorum yapamiyorum . ben okadar resim cektimki burnumun simdiki halinin bi ameliyat olsam her yere koyarim eski yeni diye

offfffffffff kıslarrrrrrrrrrrrrrrr çok sıkıcı bi hafta sonu havada berbat bunalımdayımmm dışarıda çıkmadımmm kendimi atacam balkondan aşagıııııııııııı:):):):):):)hafta sonlarını hiç ama hiç sevmiyorummmmmmmmm...heleki pazar günleri hiç çekilmiooo bugun neysede yarın ayvayı yedim:)):):):)::)

cnm bana da acayip kalkık geldi belki yan prflden öle duruyodur ya da sen çok kalkık seviyosundur dudakla burun arası okadr çokki şuan böle duracak diye korktum dr.um iner dedi fazla kaldırmadım senin burun dudak arasıorantılı kaldırmayalım demişti zati amlyt.olmadan öncede benim fazla değişiklik yok çok az bir törpü öndende gülünce oluşan yamukluk vardır deviasyondan dolayıo o giderildi ama eski resimlerimde aman aman benlli olmuyor yükleyimde görün yorum yapın

niye kiz nemm noldu
ayyy bu arada dün sana bise sormustum kizzz önceki sayfalarda bakip cvp ver:roflol:

cnm yukarda forum yöneticileri yaziyo ordan bak
online olan birine özel msjla konunun adini yazip kapattirmak isteidgini söyle

Ay çok sağol forum editörü online dı derdimi ona özelden yazdım umarım okur yardımcı olur

tamam cnm demekki yandan öyle geldi bana bende fazla kalkik sevmem biraz kalkik olmasi iyi ama coook kalkik iyi durmuyor. cok gecmis olsun. kim yapti ameliyatini?

Deme öyle evlenince pazarları seversinnnn (= yada tam tersi bilemiyorum hehehe ben genelde sevmiyorum pazar günleri bana hayat durmuş gibi geliyor bi çok yer kapalı oluyoya bi tuhaf oluyorum

yaaa kıslaaar yrm edin bişiler oldu yüklendi ok.dei bulamıyorum başkasına yüklemiş olamam dimiiii ayy yaaa neem

cnm yükledim ancak yüklü bunları bulabildim.hafif yandan ve önden bu arada ayın geçen pzsts.oldum

niye kiz nemm noldu
ayyy bu arada dün sana bise sormustum kizzz önceki sayfalarda bakip cvp ver:roflol:
allah alalh bakıyorum ama göremedim kıs bidaha diyiver heleeeeekaydirigubbakcemile3
Deme öyle evlenince pazarları seversinnnn (= yada tam tersi bilemiyorum hehehe ben genelde sevmiyorum pazar günleri bana hayat durmuş gibi geliyor bi çok yer kapalı oluyoya bi tuhaf oluyorum

offffffff aynen yaaaa valla nie öleee bunalım oluyorum cumtesi neysede pzar dedigin gibi hayat dururyor:benneyaptımkiben evlensemde pzar günleirni sevmem eminim:)üniversitedeyken bile pzar günlerini sevmesdim:):):):)keşke pazar günleri iş olsa bak ozman iyi gecerdi:)

Son düzenleme:
yaaa kıslaaar yrm edin bişiler oldu yüklendi ok.dei bulamıyorum başkasına yüklemiş olamam dimiiii ayy yaaa neem

cnm kimi fotograflar çok yüklü oldugu için yüklenmez albüme sen resmi paintte aç farklı kaydet de jpeg i seçip öyle kaydet ozman resmin boyutu küçülür ve allbüme eklersin....kesin resmin boyutu büyük diye olmuyor cnmm..ama iki tane yüklemisin öndan özellikle uca dogru egiklik baya avrmışş iyiki olmuşsun düzelmiş kusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmilesositososito

Yaaaa nem gene ben manyak gibi hapşuruyorum heeee hala bile korkuyorum burnum dağalcak diyeee valla ağzımı ölebi açıyorumki hapşururken bu seferde boğazım yırtılcak burnu kurtarim derken kaydirigubbakcemile3

Yaaaa nem gene ben manyak gibi hapşuruyorum heeee hala bile korkuyorum burnum dağalcak diyeee valla ağzımı ölebi açıyorumki hapşururken bu seferde boğazım yırtılcak burnu kurtarim derken kaydirigubbakcemile3

ay ilahiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kıs bşy olmas kaç ay olmuşşşaklinialirimsmilerahat rahat hapşurrrrrrrraklinialirimsmile
varya ben en çok burnumu silerken çeke çeke silmeyi özledimmm mafoldumben çekince elimde kalcak diye korkuyorummkaydirigubbakcemile3

Canım hani dün sen resim koydunda sildinya sonra burdan onu koyduktan sonra edit apıp linki siliyosun boş bırakamadığındanda illa bişi yazıp buraya kaydet diyosun dimii resmi silip boş sayfaya kaydet deynce kaydetmioda bende denemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…