Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

görüntü kirliligi adına sildim ksılar daha fazla korkmayın benden:):):):)

Son düzenleme:
ne kadar farkediyor yaaa iiiyiki olmusun
fistik valla böyle burunlar gördükce imreniyorum ayy bende insallah birgün gelcek kiyasliyacagim böyle eskisi yenisi diye kizlar ..

delikafadulden
anammmmm nemmmmm delikafadulden evrim gecirmissin kizzzzzzzzz

fistik valla böyle burunlar gördükce imreniyorum ayy bende insallah birgün gelcek kiyasliyacagim böyle eskisi yenisi diye kizlar ..

cnm valla inan resimlere bakınca daha çok anlıyorummm bekdr farkettigini..baksana resmen iki farklı kişi gibi dmeikaydirigubbakcemile3sende cidden begenmiosan burnunu ol kurtul cnm sonucuna degiyo vallahi:1hug:

delikafadulden
anammmmm nemmmmm delikafadulden evrim gecirmissin kizzzzzzzzz

demüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3kısssss nsl büyük bi değişimmmmm valla bkasana ben bile şaşırıyorum şuan resmime bakıncakaydirigubbakcemile3bide sadece b, burunla bukdr insan deişiooo ne deiişik demikaydirigubbakcemile3

ay inssss o günleride görcez

hehehehe walla sorcaktım 2 side senmisin diye

ehuheuhe benim kısss ama üzülüom şimdi eski burnuma kötü şeyler söyleyince sonucta 25 sene bana arkadaşlık etti ende olsa hakkını yememek lasımkaydirigubbakcemile3

çok farklısın iiiki olmuşsun benim eski resimlerden koysam inan önden hiç yok fark yandan çok az eşim hala eskisinde sorun yoktu diyo niye oldun diyo ama inan bende kendim için bile eyki oldum dedim (sağlıkta çok etkili tabii)ama sen çok değişmişsin ama yani şimdi daha da çok beğendim burnunu sakın zayıflamada şu an tam prenses

bastan ve pink7 kizlar sizlerle tanisamadik galiba ben selayhus fistik gibi bende estetik arastirmasindayim öyle uzaktan aylardan beri iste siz olmusunuz sanirim bende göndereyimde teklif bakayim resimlerine kabul ederseniz

bakabilirsin cnm.bu arada bana 10 dak müsaade yorumunu objektif bekliyoruuum

çok farklısın iiiki olmuşsun benim eski resimlerden koysam inan önden hiç yok fark yandan çok az eşim hala eskisinde sorun yoktu diyo niye oldun diyo ama inan bende kendim için bile eyki oldum dedim (sağlıkta çok etkili tabii)ama sen çok değişmişsin ama yani şimdi daha da çok beğendim burnunu sakın zayıflamada şu an tam prenses

cnmm bnm sadece göbek var ciden elbiseden dolayı anlaşılmıyo yani şöle 3-4 kilo gitse iyi olcak ama bu bogazla zaten zayıflayamam:)cnm bnm saglık sorunum vardı asıl sebebim oydu aşırı bi egrilik vardı öndennn o benim rahat nefes almamı engelliyordu bi burun deligimi kapatıyordu...tabii yamuk oluşundan dolayıda burun şeklim kötüydü..şimdi hepsi brden düzeldi çok şükür:)

nem senin doktor heykeli dikilcek adam :hooray:

nem senin doktor heykeli dikilcek adam :hooray:

:kedi:ayyyyyyyyyyy cnm bnmmm ben fazla doktorumu övmeyi sevmiyorum sonuc ortada daha nediyeym aklinialirimsmilekim hangi doktora olursa olsun inş istedigi gibi sonuçlarnır amlytı gerçekten insan okdr çok umutla oluyorki hüsranla sonuclanmasını düşünmek bile çok kötü..benim bandajım ilk açıldıgında ve burnumu gördügümde aglamıştım doktora bu ben degilimmm burun benim deilki demiştim..adamda ee zatenn öyle olması için estetik olmak istemedinmi demiştikaydirigubbakcemile320 gün sonra gülerek gelceksin yanıma demişti cidddende öyle oldukaydirigubbakcemile3ilk görünce çok şişti ya suratım bide kalıp gibiydi burnumm aglamıştımdelikafadulden

:kedi:ayyyyyyyyyyy cnm bnmmm ben fazla doktorumu övmeyi sevmiyorum sonuc ortada daha nediyeym aklinialirimsmilekim hangi doktora olursa olsun inş istedigi gibi sonuçlarnır amlytı gerçekten insan okdr çok umutla oluyorki hüsranla sonuclanmasını düşünmek bile çok kötü..benim bandajım ilk açıldıgında ve burnumu gördügümde aglamıştım doktora bu ben degilimmm burun benim deilki demiştim..adamda ee zatenn öyle olması için estetik olmak istemedinmi demiştikaydirigubbakcemile320 gün sonra gülerek gelceksin yanıma demişti cidddende öyle oldukaydirigubbakcemile3ilk görünce çok şişti ya suratım bide kalıp gibiydi burnumm aglamıştımdelikafadulden

hadi yaa:KK70: o halinle foton varmi cok merak ettim kaydirigubbakcemile3

öptüm yineeeeeeeee:)sapık gibiyim dmeü:=)

Son düzenleme:
X