Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kis Fistik aynı Sadullah Bey gibi konuştun:))) ben kavis dedikçe " kaydirak gibi mi" diyip duruyodu haha:)))kaydirigubbakcemile3

valla "kaydirak gibi" sempatiksalakcinni olmazsa burnum cingan cikaririm haaaa aklinialirimsmile

su.ay .!.:
selam kızlarrrrrr. bugün burnum iyice güzel görünüyor gözüme ayna elimde .offfff şu alçı çıksada meraktan kurtulsam.
kızlar alçı alınınca tekrar bişey yapacak mı?üstünü kapatacak mı. öyleyse ben kafayı yerim . evde sıkıntıdan patlıyorum yaaaa. gelen giden yok.abilerim öğretmen ,gelemediler. ablam avukat işten vakit bulamadı. bir kez gelebildi. annemle (ediyle büdü biz biribirimize öyle diyourz da) otruyoruz.

iyiki KK bu forum varmışta ara ara girip rahatlıyourm. iyiki varsınız fıstıklarrrrrrrr.
ayhhh bende görebilcek miyim acaba bu günleri boshayallersmile

valla "kaydirak gibi" sempatiksalakcinni olmazsa burnum cingan cikaririm haaaa aklinialirimsmile

ayhhh bende görebilcek miyim acaba bu günleri boshayallersmile

gorursun kıs surda yaza ne kaldı ki:)kaydirigubbakcemile3

hosgeldin bastan kaydirigubbakcemile5
nem cadisi nerde acaba:KK70: gelince yönetime haber versede diger konulari kapatsalar

biraz ağrım var cnm ya düm dr.um masaj yaptı şişliği alsın diye sanki kemiklerimyerinden oynadı ameliyat hiçbişimiş ya resimlerimi gördünmü bugün dün çektim 11 gün yani

biraz ağrım var cnm ya düm dr.um masaj yaptı şişliği alsın diye sanki kemiklerimyerinden oynadı ameliyat hiçbişimiş ya resimlerimi gördünmü bugün dün çektim 11 gün yani

gormem mi kız yorumda yaptım valla cok hos duruyor bandajlı bileeee :):kahve:

olur olur dusunmek ve istemek basarmanın yarısıdır:) bu yaz olmazsa bu sonbaharda olur kıs:)

yok kiiizzz bu yaz olmazsa seneye yaz:KK70:
trde yasamiyorumki cnm orda olsam kisin olurum
ama maalesef:)
bastan .!.:
ben görmedim bakicam hemen

gormem mi kız yorumda yaptım valla cok hos duruyor bandajlı bileeee :):kahve:

aa yorumunu görmemiştim kaçarmı diyon ya sorma 1 hafta daha bandajlıyım eve tıkıldım kaldım havalarda bi güsel benim miniğimde sıkıldım diyip duruyo 1 hafta sonu var bantlar yeniyken atıyorum kendimi avm ye kaçkınlar gibi eve girmek bilmiyorum :)))

ben görmedim bakicam hemen[/QUOTE]
görüdünya kıs dejavuuuu olcan şimdi hehehe:))

kizzz hani 11.günki fotolar??
dün gördüklerimizimi diyosun?

işte bugün hesapladımda 11 miş 10 değilmiş günbegün ne fotosu bandajlar çıksın önce ööle yüklerim başka

ay bende diyorum hani yeni foto:roflol:

Pink7 hosgeldin cnm kaydirigubbakcemile5

işte bugün hesapladımda 11 miş 10 değilmiş günbegün ne fotosu bandajlar çıksın önce ööle yüklerim başka

Bende ay geçsin öyle yüklicem 4 ay fotoları var zaten 5 ay oluncada koyucam bakalım neler değişicek (=

bende diyorum nerde bu kizlar:)

X