tşk.ederim cnmbastan cnm sis olmasina ragmen gayet iyi duruyo
albümünede yzdim burayada yaziyim
sislikler insin süper olcaktir
güle güle kullannn
ne kadar farkediyor yaaa iiiyiki olmusun
fistik valla böyle burunlar gördükce imreniyorum ayy bende insallah birgün gelcek kiyasliyacagim böyle eskisi yenisi diye kizlar ..
delikafadulden
anammmmm nemmmmm delikafadulden evrim gecirmissin kizzzzzzzzz
ne kadar farkediyor yaaa iiiyiki olmusun
fistik valla böyle burunlar gördükce imreniyorum ayy bende insallah birgün gelcek kiyasliyacagim böyle eskisi yenisi diye kizlar ..
hehehehe walla sorcaktım 2 side senmisin diye
çok farklısın iiiki olmuşsun benim eski resimlerden koysam inan önden hiç yok fark yandan çok az eşim hala eskisinde sorun yoktu diyo niye oldun diyo ama inan bende kendim için bile eyki oldum dedim (sağlıkta çok etkili tabii)ama sen çok değişmişsin ama yani şimdi daha da çok beğendim burnunu sakın zayıflamada şu an tam prensesne kadar farkediyor yaaa iiiyiki olmusun
bastan ve pink7 kizlar sizlerle tanisamadik galiba ben selayhus fistik gibi bende estetik arastirmasindayim öyle uzaktan aylardan beri iste siz olmusunuz sanirim bende göndereyimde teklif bakayim resimlerine kabul ederseniz
çok farklısın iiiki olmuşsun benim eski resimlerden koysam inan önden hiç yok fark yandan çok az eşim hala eskisinde sorun yoktu diyo niye oldun diyo ama inan bende kendim için bile eyki oldum dedim (sağlıkta çok etkili tabii)ama sen çok değişmişsin ama yani şimdi daha da çok beğendim burnunu sakın zayıflamada şu an tam prenses
nem senin doktor heykeli dikilcek adam :hooray:
:kedi:ayyyyyyyyyyy cnm bnmmm ben fazla doktorumu övmeyi sevmiyorum sonuc ortada daha nediyeym aklinialirimsmilekim hangi doktora olursa olsun inş istedigi gibi sonuçlarnır amlytı gerçekten insan okdr çok umutla oluyorki hüsranla sonuclanmasını düşünmek bile çok kötü..benim bandajım ilk açıldıgında ve burnumu gördügümde aglamıştım doktora bu ben degilimmm burun benim deilki demiştim..adamda ee zatenn öyle olması için estetik olmak istemedinmi demiştikaydirigubbakcemile320 gün sonra gülerek gelceksin yanıma demişti cidddende öyle oldukaydirigubbakcemile3ilk görünce çok şişti ya suratım bide kalıp gibiydi burnumm aglamıştımdelikafadulden
hadi yaao halinle foton varmi cok merak ettim kaydirigubbakcemile3
bandajlı halimlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklinialirimsmile