Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ahahah kiz nemmmm dügün ne zaman baciiiiiimmmm kaydirigubbakcemile2
gelinligini sectinmi??

olsun bastancım biz burda herseyi konusuyoruz:))) cok sevindim burnun guzel olmasınaaa:)) resim ekle hadi merakta bırakma bizleriii:))ohaoldumsmile

kizalr bisey deyimmi
bu topic kesin kapanir, burun bölümünde bu topic ne alaka diye bilmiyorumkismile

bastan cnm kime oldun ameliyatini??

kizalr bisey deyimmi
bu topic kesin kapanir, burun bölümünde bu topic ne alaka diye bilmiyorumkismile

bizde muhtar nem ve ihtiyar heyeti olarak hemen yeni bir topik açarız:))) bu arada ben yatıyorum artık yaaa fazla bile kaldım sabah okurum ben yazdıklarınızı iyi gecelerrrrr:))):1ninca:

kıs ben günün 15.ögununu yedim annem kahvaltılık getirmiş ne alakaysa D dayanamadım bida yedim nolcam ben nolcam yaaa:)))) guzel oldu mu sacınnnnboshayallersmile
oh afiet olsun cnm benim zaten zayıfsın bşy olmas sen rahat rahat yeeeee datlumaklinialirimsmilesaçımdaki kızılık gitti giib biras daha varda normal düz kahve oldu sevdim doal duruyor valla insanın kendi saç rengi gibisi yok bencesositososito

aaaaaaaaa resim koysana cnm çektiysen merak ettim şimdii...hem burunla ilgili konularıda konuşablirs öyle kısıtlama yok aklına her geleni yaz yafrumm...doktorun güzel dediyse iyidir bencede..hem şiş olcak normal kıssss daha ççok yeni:1hug:

nası resim koyuluyo bilmiyorum ki yükledim fotoları bilg.ama bide kendi kendime çektim kimse yoktu o sırada iyi çıkmadı sanki ya

kizalr bisey deyimmi
valla cnm kapanabilir banada öyle geliooo amaaa sonucta burayı kapatsalar burun başlıgı altında yine konuşurus bizkaydirigubbakcemile3burdaki amaç girince bisürü topikte gezcegimizze burda buluşmakkksositososito

bizde muhtar nem ve ihtiyar heyeti olarak hemen yeni bir topik açarız:))) bu arada ben yatıyorum artık yaaa fazla bile kaldım sabah okurum ben yazdıklarınızı iyi gecelerrrrr:))):1ninca:

kıslar bşy diycem gülmek yok ben gecen seneeee encümen adayı idim hatta ilk 3 den oluyodum benim yaş tutmadı 2 ay küçük kaldı nufuzdakaydirigubbakcemile3valla muhtar diyince nedense aklıma o geldi şimdii kaydirigubbakcemile3
bebegim valla iyi bile durmuşsun ben çoktan uyumuşsundur dedim:1hug:hadi iyi uykular cnm bnmmmmmmm sefiom seni fındık burunlum:asigim::1hug:

hahaha yine kapatmasinlarda
iyi geceler cnm

nası resim koyuluyo bilmiyorum ki yükledim fotoları bilg.ama bide kendi kendime çektim kimse yoktu o sırada iyi çıkmadı sanki ya

cnm olsun fikir olur sen koyabilirsen koy bakalım :):):)
bak şimdii çok kolayyy
Resimler & Albümler var üst kısımda sayfanın onu tıklaaaaa orda köşede küçük yazıyla albüm ekle var ona bas ve bilgisayarında resim nerdeyse ordan yükle..dene bakalım olmassa da canın sagolsun yafyum burnun güzel olsunda o önemli olan:):1hug:aklinialirimsmile

evet bencede o yüzden kapanmasin bu topic

encümen ne demek kizzz kaydirigubbakcemile3

evet bencede o yüzden kapanmasin bu topic

encümen ne demek kizzz kaydirigubbakcemile3

ehuheuhuehekaydirigubbakcemile3hiç sorma kıs bende bilmiodum taki babam gidip benden habersiz ismimi yazdırana kdrrrrkaydirigubbakcemile3belediye meclis üyesi demek kuzukaydirigubbakcemile3hele beni aradırlar gittim toplantıya anam ne görem hepsiii 50 yaşın üstünde teyze ve amcalar bide beni en öne oturttular mal gibi kaldım ölecekaydirigubbakcemile3tabi eve geldim babamla güzelce kavga ettimmmm adamın hoşuna gidioda yahu hiç benlik bşy deil ben kendi meslegimi zorla yapıyommmkaydirigubbakcemile3allahtan yaş tutmadı ucuz kurtuldum vallahikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bosver iyi bi deneyim olmus:roflol:
kizzzzz dügün dedim gelinlik dedim anacim görmedinmi

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bosver iyi bi deneyim olmus:roflol:
kizzzzz dügün dedim gelinlik dedim anacim görmedinmi

ayyyyyyyyyyy:kedi:kuzu vallahi görmemişimmmm düğünn haziran 20de cnm az kaldı 2 ay varaklinialirimsmilegelinlik falanda hazır bakalımmmm düğüne son 10 gün kala gidipp son daratma falan olcakkk sositosositoofffff eksikk bitmio inan habire bşyler alıyorum ama hala bisürü eksik var ne bitmez bi çeyizmiş buaklinialirimsmile

Hem orda nem in tabiriyle memiş topic i var onu kapasınlar kaydirigubbakcemile3

cnm tşk.ederim ilk yorumum senden bugün 10.günüm işte sabır sabır yaa sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…