- 13 Mart 2010
- 2.074
- 2
oldumu acaba ya
ark talebi yolladım benide kabul et bende bakim albüme :) yapabildinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldumu acaba ya
Hem orda nem in tabiriyle memiş topic i var onu kapasınlar kaydirigubbakcemile3
cnm tşk.ederim ilk yorumum senden bugün 10.günüm işte sabır sabır yaa sabır
ark talebi yolladım benide kabul et bende bakim albüme :) yapabildinmi
ettim cnm bakabilirsin
ay agzını öpim gısssŞeniz vallaahi memiş topiki bile hala duruyorrr bizim kime ne zararımız var kendi halimize eglenios laflıyossssositososito
tşk.ederim cnm.ama burnumun ucunu kaldırmadı dr um şiş diye biraz fazla kalkık sanırım ama zaten dudak burun arası çok iyi demişti benim sorunum orta kemikte yamukluk vardı çok azda törpü yaptı bide konkalar ama yine de sanki törpü orta kemik derken değişti bayaa bantların çıkmış halini çok merak ediyorum yaBaktım yorumda yaptımmm (= geçmiş olsun
Sen hariç nem hehehe dikkatimi çeken şu önceden çok yoğundu burun topicleri beğenenler oldukça azalıyor burda şikayetçi yada üzgün mutsuz burunları beğenmeyenler kalıcı gibi duruyor yanlış izlenimmi yaptımkiii ohaoldumsmile
kısım yıkılmasın ortalık benim kociş de evi tepeme yıkar hehehe kıs ciddmi diyosun objektif dimi :))cnm hiç 10.gün gibi durmuyo inan yüzün falan gayet iyi şişlik morluk yokkk burnunda inan şiş hali ile bile güzel valla ben seni 20 gün sonraki halini düşünemiyorummmmm yıkcan ortalıgı gısssssssssssssaklinialirimsmile
kısım yıkılmasın ortalık benim kociş de evi tepeme yıkar hehehe kıs ciddmi diyosun objektif dimi :))
ayyyyyyyyyyy:kedi:kuzu vallahi görmemişimmmm düğünn haziran 20de cnm az kaldı 2 ay varaklinialirimsmilegelinlik falanda hazır bakalımmmm düğüne son 10 gün kala gidipp son daratma falan olcakkk sositosositoofffff eksikk bitmio inan habire bşyler alıyorum ama hala bisürü eksik var ne bitmez bi çeyizmiş buaklinialirimsmile
aynen cnm bnmmmmmmmmmmm hep laflıyalım böle yaaaaaaaaaasositosositobende araştırma yaparken hep resimlere baktım ameliyat öncesi sonrası sorularımı sordum hadi bana eyvallah diyebilirdim ama sizleri buldum burdan arkadaşlık süper bence
var cnm dur ekliyim geri silcem ama:):):)kizz hadi hayirlisi
hazirmi aldin yoksa diktirdinmi, fotosu varmi gelinliginin bayanssulusmile kizzz 10 gün öncesi tehlikeli degilmi daha önceden git bence nolur nolmaz
ben korkarim valla o kadar gece birakma bence kaydirigubbakcemile5
Ben daha buralardayım :)
bence yüz hatlarına çok uyumlu bi burun olmuş cnmmm..inan baya dogla durcak öle görünüo bakalım bantın çıksın daha iyi anlıycaz ama ben begendimmm aklinialirimsmile
bende araştırma yaparken hep resimlere baktım ameliyat öncesi sonrası sorularımı sordum hadi bana eyvallah diyebilirdim ama sizleri buldum burdan arkadaşlık süper bence