Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Hem orda nem in tabiriyle memiş topic i var onu kapasınlar kaydirigubbakcemile3

ay agzını öpim gısssŞeniz vallaahi memiş topiki bile hala duruyorrr bizim kime ne zararımız var kendi halimize eglenios laflıyossssositososito

cnm tşk.ederim ilk yorumum senden bugün 10.günüm işte sabır sabır yaa sabır

cnm hiç 10.gün gibi durmuyo inan yüzün falan gayet iyi şişlik morluk yokkk burnunda inan şiş hali ile bile güzel valla ben seni 20 gün sonraki halini düşünemiyorummmmm yıkcan ortalıgı gısssssssssssssaklinialirimsmile

ay agzını öpim gısssŞeniz vallaahi memiş topiki bile hala duruyorrr bizim kime ne zararımız var kendi halimize eglenios laflıyossssositososito

Sen hariç nem hehehe dikkatimi çeken şu önceden çok yoğundu burun topicleri beğenenler oldukça azalıyor burda şikayetçi yada üzgün mutsuz burunları beğenmeyenler kalıcı gibi duruyor yanlış izlenimmi yaptımkiii ohaoldumsmile

Baktım yorumda yaptımmm (= geçmiş olsun
tşk.ederim cnm.ama burnumun ucunu kaldırmadı dr um şiş diye biraz fazla kalkık sanırım ama zaten dudak burun arası çok iyi demişti benim sorunum orta kemikte yamukluk vardı çok azda törpü yaptı bide konkalar ama yine de sanki törpü orta kemik derken değişti bayaa bantların çıkmış halini çok merak ediyorum ya

Sen hariç nem hehehe dikkatimi çeken şu önceden çok yoğundu burun topicleri beğenenler oldukça azalıyor burda şikayetçi yada üzgün mutsuz burunları beğenmeyenler kalıcı gibi duruyor yanlış izlenimmi yaptımkiii ohaoldumsmile

tabi cnm olabilir..ama mesela şöle diyeyim kendi adıma bennn burnumu seviyorumm yani çok şükür memnunummm ama sizle sohbet etmek güzel normalde hiç girmesemde olur nslsa iyi bi burnum var diyebilirim..ama nebilim birbirimizi anlıyoruz bence ortak yanımız varrr ayrıca sohbetlerimizde güzel..burun hakkında aklımıza takılan şeyleri konuşuyoruz...tabii giremiyen arkadaşlaarın mutlaka işi falan vardır nette deillerdir diye düşünüyorum..benimde çok yogun oldugum günler oluyor kimi zaman günlerce bakmadıgım oluyor yada tam tersi hergünnn saatlerce girdigimde oluyoraklinialirimsmile
ama bu burun topikinin en çokkk takılan üyesii, ya yeni estetik olmuş kişiler yaa olcakkkk yada araştırma içinde olanlarrrr ve dedigin gibi begenmiyenlerrrr ..bunlar daha çok ugrayan kişiler haklı olarak:)

cnm hiç 10.gün gibi durmuyo inan yüzün falan gayet iyi şişlik morluk yokkk burnunda inan şiş hali ile bile güzel valla ben seni 20 gün sonraki halini düşünemiyorummmmm yıkcan ortalıgı gısssssssssssssaklinialirimsmile
kısım yıkılmasın ortalık benim kociş de evi tepeme yıkar hehehe kıs ciddmi diyosun objektif dimi :))

kısım yıkılmasın ortalık benim kociş de evi tepeme yıkar hehehe kıs ciddmi diyosun objektif dimi :))

bence yüz hatlarına çok uyumlu bi burun olmuş cnmmm..inan baya dogla durcak öle görünüo bakalım bantın çıksın daha iyi anlıycaz ama ben begendimmm aklinialirimsmile

ayyyyyyyyyyy:kedi:kuzu vallahi görmemişimmmm düğünn haziran 20de cnm az kaldı 2 ay varaklinialirimsmilegelinlik falanda hazır bakalımmmm düğüne son 10 gün kala gidipp son daratma falan olcakkk sositosositoofffff eksikk bitmio inan habire bşyler alıyorum ama hala bisürü eksik var ne bitmez bi çeyizmiş buaklinialirimsmile

kizz hadi hayirlisi
hazirmi aldin yoksa diktirdinmi, fotosu varmi gelinliginin bayanssulusmile kizzz 10 gün öncesi tehlikeli degilmi daha önceden git bence nolur nolmaz
ben korkarim valla o kadar gece birakma bence kaydirigubbakcemile5

bende araştırma yaparken hep resimlere baktım ameliyat öncesi sonrası sorularımı sordum hadi bana eyvallah diyebilirdim ama sizleri buldum burdan arkadaşlık süper bence

bende araştırma yaparken hep resimlere baktım ameliyat öncesi sonrası sorularımı sordum hadi bana eyvallah diyebilirdim ama sizleri buldum burdan arkadaşlık süper bence
aynen cnm bnmmmmmmmmmmm hep laflıyalım böle yaaaaaaaaaasositososito
kizz hadi hayirlisi
hazirmi aldin yoksa diktirdinmi, fotosu varmi gelinliginin bayanssulusmile kizzz 10 gün öncesi tehlikeli degilmi daha önceden git bence nolur nolmaz
ben korkarim valla o kadar gece birakma bence kaydirigubbakcemile5
var cnm dur ekliyim geri silcem ama:):):)

Ben daha buralardayım :)

bende bendeeeesositososito

anaaaaaaaaaa burdada geyik yapmislar hayirli olsun kizlar

iyi bari nemin gelinligine tam yetismisim :)

bence yüz hatlarına çok uyumlu bi burun olmuş cnmmm..inan baya dogla durcak öle görünüo bakalım bantın çıksın daha iyi anlıycaz ama ben begendimmm aklinialirimsmile

canım yaa tşk.ederim.inşaallah hep böle doğal durur kıslar ben bir ara gidip gelicem birazdan ama gelmessemde yarın artık evelallah

Ben forumlardan nefret ederdim takiii burayla ve burdaki arklarla tanışana kadar :) sanada söliyim bol bol ananas tüket aslında ameliyata girmeden 4 gün önce taze ananas tüketip ameliyattan sonrada yemeye devam ettiğinde baya bi morlukların hızlıca yok oluyor ödem atıyosun şişlikler içinde doğal vitamin kaynağı bazı ark lar hapını kullansalarda taze ananas artık heryerde war ben dün aldım dünden beri tüketiorm :)

resimleri nasıl siliyoruz nem bakın da bende sora silicem çünkü eskileri yenileri yüklerim

öptm kıslarr hepniziiiiiiii:)

Son düzenleme:
X