aynen nem vallaaa kizzz
bide bakir hic yok diye iftira atiyolar namisssssliii herüflere aanacimmmm sempatiksalakcinni
biz sayili sansli kizlardaniz o zaman sositososito ne mutlu bana valla sositososito sositososito töbe töbeeeeeee
bastannnn balim baktim fotolaraaa
iki taraftanda ayni duruyo ben bi fark göremedimkii
hem üstelik daha cokkkkk yeniii
cok tatli duruyo yeni olmasina ragmen
hele bi bekle biraz zaman gecsin dahada fistiklascak burnunnnn
aynen cnm aynen...
şahsen ilk sevgili oldugun sıra bakirmisin diyip soramassın ama zamanla muhabbetlerde anlaşılıyorrrr inan deseydii böle böle bisüür ilişkim oldu heraçıdan diye keisnlikle ayrılırdımkaydirigubbakcemile3allahtan oda benim gibi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
tabi büyük konuşmamak lasımmm belki çok aşık olursun bu ayrıntıyı önemsemessin ama ben gerçekten takılıyorumm bu konuya:)
gerçekten göremedin dimi oh şükür ya inşaallah benim üzüldüğüm nokta sağdan farklı soldan farklı olması ikisi aynıysa no prblm beni onu takarım çünkü de inşaallah öle bişi olmaz fstkm ya cnm benim yorumun için sağol opuyorumnanaktan
ya önden foto davardı ben ekledim sandım ama almamış ama şükür şimdilik önden sorun yok zaten görürsem kesin yorum almak için eklerim zati şekerimcnm albümede yazdım burayada yazcam..
kıs inan şiş hali bile kibar yaaaaaaaaaaaaaaa emin ol bu burnun okdr incelip güzelleşecekkii sonradan niye üsüldüm diyceksin..bundan daha iyisi olamaz cnm özellikle uç kısmı çok kibar çok hoşuma gittiii:)
önden duruşunuda eklesene iyi demi önden sorun yokk..bana ucu çok kibar geldi profilden
iyi gecelerr cnmmmmmmmm:) bi önceki sayfayada yazdim yine yaziyim her insanin bi tarafi diger tarafindan daha farklidir:) bu yüzden bunu dert etme
öptmmmmm[/QUOTE
hehe valla kıs bakalım benim hangi taraf baskın çıkacak :1shok: