Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

off buda yapılacak işmi yaa ben bide hafta sonundada çalışacam

slmmm kıslarrr kahvaltı yapcam şimdii manyak gibi yatmışım başım agrıyoooooooooooo gidemde çay falan içip kendime geleyim öptmmm heppinizzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiii:)

slmmm kıslarrr kahvaltı yapcam şimdii manyak gibi yatmışım başım agrıyoooooooooooo gidemde çay falan içip kendime geleyim öptmmm heppinizzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiii:)

günaydın kıss hadi kahvaltını yap gel bekliyoruz:))

günaydın kıss hadi kahvaltını yap gel bekliyoruz:))

tatlışım pc yi deiştirmişsin nettesinn yuuppiiiiiiisositosositobiraz dan dışarı çıkcam kısss az durayım 15 dk falannnn mafoldumbensositosositoneyapıon datlımmm burnu güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllsositososito

kızlar birşey sormak istiyorum , istanbul Şafak Hastanesi ile ilgili neler biliyoruz ? Orada da iyi estetik yapanlar varmış sanırım , bir akrabam sürekli gidip geliyor oradaki doktora , o öneriyor da . Dedim bir fikriniz vardır belki opuyorumnanaktan

hastane ismi diilde doktor ismi versen daha çok yardımcı olabiliriz belkii

bir öğrenebilsem o ismi :kedi: ama sanırım şu Seda Sayanın programında falan arada oluyordu ya hani seyircilere ameliyat yapıyorlardı , orasıymış galiba da henüz doktoru öğrenemedim

Kızlarrrrrrr yaa bişi sorucam es geçmeyin beniiiiiiii 4 ay oldu burun kemiğimde hala baskı yada sıkışma hissediyorum bazen panikliyorummm anlatılacak bi hisde değil ama acı yokta böyle tam kemik üstüüü sanki birii üstten ittirio baskı var normalmiii

Benim de bazen yan tarafında oluyor, kıkırdağın kaynamasından dolayı öyle olduğunu düşünmüştüm ben.

kıs ben ne desem boşşş daha yeniyim biliosun( ama 6 ayı gecipte tam oturmayan burunlar bile var, cilt yapisindan olabilir sen gec iyileşiyorum demiştin burun kalın derili miydi canım?

bencede pink burun oturmaya devam ediyor 1 yıla kadar böyle siyler olması normal canım merak etme

kıs ben ne desem boşşş daha yeniyim biliosun( ama 6 ayı gecipte tam oturmayan burunlar bile var, cilt yapisindan olabilir sen gec iyileşiyorum demiştin burun kalın derili miydi canım?

canım çok kalın derili değilim ama incede değil derimde uyuz oldum bu hissetam kemiğin üstüüü burun ucuda dahil üstte bi faaliyet var ya ananası yemeye başladım dünde maydanoz kaynatıp içtim burun gene kıpraşmaya başladı ama sanki burnun üstünde karıncalanma ittme gibi his uyuşukluk gibi elim devmlı oraya gidiyo noluoki diye

bencede pink burun oturmaya devam ediyor 1 yıla kadar böyle siyler olması normal canım merak etme

cznım szide hissediyomusunuzz barizzbaskı var korkuyorumda bazen ne bilim ama ameliyatımdan beri hissediodum yavaşlamıştı gene baskı arttı törpülenen yerde dahil kemik üstünde bende sandım bi benmi hissediyorumm

bence bu iyilestigine isaret:))

ayy inşallah bu hiseede alışamadım sankii mandal var burnumdaa sıkışıyoda olabilirr bi hisseden nemiyim diye merk etmiştim kimse bu konuda bişeey dememişte dayanamadım sordum bugn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…