hayır kuşum öske pıtırcıkta çalışıyo bugün birazdan geçerim ofise bilmiyorumkismile
off buda yapılacak işmi yaa ben bide hafta sonundada çalışacam
slmmm kıslarrr kahvaltı yapcam şimdii manyak gibi yatmışım başım agrıyoooooooooooo gidemde çay falan içip kendime geleyim öptmmm heppinizzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiii:)
günaydın kıss hadi kahvaltını yap gel bekliyoruz:))
konu nedır kızlar
kızlar birşey sormak istiyorum , istanbul Şafak Hastanesi ile ilgili neler biliyoruz ? Orada da iyi estetik yapanlar varmış sanırım , bir akrabam sürekli gidip geliyor oradaki doktora , o öneriyor da . Dedim bir fikriniz vardır belki opuyorumnanaktan
Kızlarrrrrrr yaa bişi sorucam es geçmeyin beniiiiiiii 4 ay oldu burun kemiğimde hala baskı yada sıkışma hissediyorum bazen panikliyorummm anlatılacak bi hisde değil ama acı yokta böyle tam kemik üstüüü sanki birii üstten ittirio baskı var normalmiii
kıs ben ne desem boşşş daha yeniyim biliosun( ama 6 ayı gecipte tam oturmayan burunlar bile var, cilt yapisindan olabilir sen gec iyileşiyorum demiştin burun kalın derili miydi canım?
bencede pink burun oturmaya devam ediyor 1 yıla kadar böyle siyler olması normal canım merak etme
bence bu iyilestigine isaret:))