Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

sevgiemekleolur cnm bnmmm,kimi insanlarrrr sadece eve baglı kalmayıpp sosyalleşmek sitedikleri için iş hayatından vazgecemezler..bu topikte daha bebegi bi kaç aylıkken bakıcı arıyanlar rastlıyorum bana ilginç geliyorrrr...gerçekten maddi acıdan çalışmak zorunda kalırsam çalışırımmm yoksa keyfii olarak çalışmam sosyalleşme kültürünün artması falna gibi şeyler çok boş bence..ev hanımı olup her açıdan kendini yetiştiren hanımlar çok...
bana devlet ev hanımı ol maaş verecegim desede demesede ben ileride çalışmayı düşünmüyorumm

iyi gecelerr cnmmmmmmmm:) bi önceki sayfayada yazdim yine yaziyim her insanin bi tarafi diger tarafindan daha farklidir:) bu yüzden bunu dert etme
öptmmmmm[/QUOTE

hehe valla kıs bakalım benim hangi taraf baskın çıkacak :1shok:

:) zamanla bakariz
ama cidden hic bi zaman iki tarafta esit olmuyo
burun olarak kastetmiyorum yüzün bütünü olarak esit olmuyo

evde otur calismadan para vericez fikrini sevmedim ama bunun yerine az calis cok kazan fikri olsaydi süper olurdu:roflol:
buna yok demezdim:roflol:
veya ne zaman istersen ise gel istemezsen gelme gibi seyler daha cekici olurdu:roflol:
diger türlü ben bogulurum evde:)

evde otur calismadan para vericez fikrini sevmedim ama bunun yerine az calis cok kazan fikri olsaydi süper olurdu:roflol:
veya ne zaman istersen ise gel istemezsen gelme gibi seyler daha cekici olurdu:roflol:

evt bu olabilirrrr..mesela sabah 8 akşam 5 olmasa günde 4-5 saat çalış deseler süper olurr..cünkü hayat sadece çalışmaktan ibaret deil..hem ailmele hemm kendimle hem işimle ilgilenecegim zaman olurrrrrrrrrrrrrrrr bol bolsositososito

sevgiemekleolur cnm ben calismazsam sklrm bütün gün evde oturamam valla
her ne kadar calismak zorda olsa kendi parami kendim kazanmak kendi ayaklarimin üstünde durabilmek isterim
evde bos bos oturmaktansa sosyal bi hayatim olmasini tercih ederim
bence böyle bi yasa cikmasi sacma olur ne biliyim
ben sevmedim bu fikri:)

ayy gene yorumalayamadan gidemedim
bence de evet güsel evden çalışmak;fakat onda da eşitlik olsun bizden boşalan yerlere niçin erkekler oturuyormuş böylelikle birçoğu eşleri nasılsa evden de para kazanıyo diye çalışma izni vermiyecek zihniyetler,fikirler çıkacaktırfstk dediği gibi sosyal hayat çoğu kadının işyeri!buda dolayısıyla bitecek ve iyice sadece eve bağlanıcak bence bu da yanlış evet artıları var ama eksiklikleri de çok tam anlamıyla masaya yatırılır eşit bir düzenleme getirilirse neden olmasın

en artı yönü de çocuğunuz varsa hiçkimseye bırakmak zorunda olmıyacaksınız çocuklu bayanlar için süper ben büyük ihtimal bunu büyük bir artı olarak görüp kabul ederdim ama çocuktan sonra (hayde hooop bastanın sandalyesi boşaldı koşuuuun::lepi:

sevgiemekle olur cnm bnm ama sende yorum yap konu sahibi sensinnn demi ama:)bakalım senin düşüncen ney kaşrılıklı konuşunca daha iyi olurrrr...
güzelll bi konu ama ben yatayım şimdi çok yoruldumm yarın devam ederis tammmmmmmmmmmmm buradan kaldıgımız yerden..
iyigeceler herkeseeeee sefiorum sizi pıtırcıklarrrrrrr
iygelceler muck by:)

Evet kızlar,zıt düşünceler var.
Ben çevremdeki insanlarada yönelttim bu soruyu,çalışırım diyende oldu çalışmam diyende.
çalışırım diyenler "sıkılırım,sosyalleşmem gerek,kariyerimde yükselebilirim"gibi nedenler sundular.
Saygı duyuyorum;ama sosyalleşmek neden çalışma hayatıyla sınırlandırılyorki yada ev hanımı olacaksın deniliyosa eve mahkum olacaksın denmiyoki,çalışma hayatından uzaklaşıyorsun sadece.
Yani sen devlet tarafındna verilen maaşını bileceksin ve onu istediiğn gibi harcamayı.Herşey kariyerde değil bence.Hiçbir paranın,kariyerin veremeyeceği mutluluğu verir bebeğinin büyüdüğünü görmek,ilk adımına şahit olmak.En tatmin edici mutluluk bu olsa gerek(kişisel kanaatim).Yani sen çocuğunu alıp tiyatronada gidersin,sinemanada.
Sosyalleşmek,kendini geliştimek istedikten sonra insan,ev hanımıykende yapabilir diye düşünüyorum.Hatta bence dahafazla sosyalleşir.

ayyy bende ben yatyiorum dicektim nem dedi:KK70: ahahaha:KK70::KK70:

Ben çevremdeki insanlarada yönelttim bu soruyu,çalışırım diyende oldu çalışmam diyende.
çalışırım diyenler "sıkılırım,sosyalleşmem gerek,kariyerimde yükselebilirim"gibi nedenler sundular.
Saygı duyuyorum;ama sosyalleşmek neden çalışma hayatıyla sınırlandırılyorki yada ev hanımı olacaksın deniliyosa eve mahkum olacaksın denmiyoki,çalışma hayatından uzaklaşıyorsun sadece.
Yani sen devlet tarafındna verilen maaşını bileceksin ve onu istediiğn gibi harcamayı.Herşey kariyerde değil bence.Hiçbir paranın,kariyerin veremeyeceği mutluluğu verir bebeğinin büyüdüğünü görmek,ilk adımına şahit olmak.En tatmin edici mutluluk bu olsa gerek(kişisel kanaatim).Yani sen çocuğunu alıp tiyatronada gidersin,sinemanada.
Sosyalleşmek,kendini geliştimek istedikten sonra insan,ev hanımıykende yapabilir diye düşünüyorum.Hatta bence dahafazla sosyalleşir.

ama cocuk oldugu zaman zaten en az 2 bucuk sene calisilmiyoki
yani yurtdisinda öyle orda nasil bilemicem
cnm ev hanimi olunca ister istemez eve mahkum gibi oluyosun
tabi cikarsin gezersin ama her dakikada gezemiyosun
ise gidince farkli yüzler görebiliyosun ne biliyim is cikisi bi arkadasinla disaarda bulusabilirsin
onuda gectim kendi ayaklarinin üstünde duruyosun
kocanin parasina bakmiyosun veya devletin artik kim ödicekse
ezilmiyosun en azindan
bilmiyorum ben evde sklrim, is yorucu fln diyorum ama evde durmaktan iyidir

cnm valla çıkcaktım ama bunada yazıp öyle çıkayımm..
evt dedigin gibi sosyalleşme sadece çalışmakla olmuyorr..inan ne çalışanlar var çevremde tabiri cayizse odundan farkları yokk..yada kuzenim var evlendiii çocukları oldu ve hayatından vazgeçmiş durumda sürekli üzgün hayattan memnunn deilll çalışma hayatı varken böyle deildi ama ...
işte kişiden kişiye değişiyor..
kimi çalışır mutlu olur..hem evine hem işine yetebilir..
kimisi sadece evinde mutlu olur hem sosyalleşir hem ailesine daha iyi bakar çünkü çalıştıgı zaman iş ve evi aynı anda idare edecek gücü olmayabilirr..
kimisi ise hiç evlenmezzz çünkü evlilik hayatı onun için hayatını sonlandırmak giib gelirrr...

Çevremde görüyorum anne-baba öğretmen;fakat çocuğu dersaneye gidiyo,yemeğini dadısı,eğitimini dersane hocası veriyo.Ne garip...
Çocuğun sadece karnı doyuyo;gönlü boş bence...
Peki o anne-baba memnunmu halinden,hiç zannetmiyorum.
Sorsanız hayat koşulları derler ve herşeyi çocuklarının geleceği için olduğunu söylerler,oysaki çocuklarının bugününü göremiyorlar bile geleceğini kurarlarken...

Çevremde görüyorum anne-baba öğretmen;fakat çocuğu dersaneye gidiyo,yemeğini dadısı,eğitimini dersane hocası veriyo.Ne garip...
Çocuğun sadece karnı doyuyo;gönlü boş bence...
Peki o anne-baba memnunmu halinden,hiç zannetmiyorum.
Sorsanız hayat koşulları derler ve herşeyi çocuklarının geleceği için olduğunu söylerler,oysaki çocuklarının bugününü göremiyorlar bile geleceğini kurarlarken...

ama cocugunda kendi ayaklari üstünde anne baba olmadanda yasamayi ögrenmesi lazim
disiplin icin ögretmen olan anne baba cocuklarini baska ögretmenlere egittiriyolar bence
ya memnun degillerdir tabiki ama hayat bu
yapcak bisi yokki
maalesef hersey güllük gülistanlik degil
güzellikleri oldugu kadar zorluklarida var
ama tabi zorluklar güzelliklerden daha cok

neyse kizlar ben artik cikiyorum hepinize iyi gecelerrr:)

Çok hoş,esprili bi yaklaşım olmuş.Güldüm.
"Nezaman istersen gel,istemezsen gelme":roflol:
İş yerinin ciddiyeti kalmaz ayol böyle:roflol:

Kızlar yorumlar sanırım bu kadar,tekrar Teşekkür ediyorum.
Açarsam topik,ordan devam etmek dileği ile.
SEVGıYLE KALIN...
ıYı GECELERhihoyyyt

Çok hoş,esprili bi yaklaşım olmuş.Güldüm.
"Nezaman istersen gel,istemezsen gelme":roflol:
İş yerinin ciddiyeti kalmaz ayol böyle:roflol:

:KK70: benim isime bu gelirdi valla:KK70:
evde otur para vercem diceklerine ne zaman istersen gel istemediginde gelme
veya cok az calis cok para kazan deselerde olur:roflol:

yasasın 23 Nisan turkbayragi :)) Üf sanırım bugun calısan tek kisi benimdir mafoldumben neyse artık idare edicem :KK43: napiyosunuz pitirciklar

yasasın 23 Nisan turkbayragi :)) Üf sanırım bugun calısan tek kisi benimdir mafoldumben neyse artık idare edicem :KK43: napiyosunuz pitirciklar

hayır kuşum öske pıtırcıkta çalışıyo bugün birazdan geçerim ofise bilmiyorumkismile

X