Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aman kıslar iş olsa dert olmasa dert..memnun olamıyoski bitürlüüüüüüüüüüüüüüüü:emir_bebek:

aman ben çok yoruldum çok yoğun tempoda çalışmaktan

cnmmmmmmmmmmm:teselli:valla nediyim bende isteyerek çelışmıyorum evlenirsem bırakcam gibikaydirigubbakcemile3yoruluyorum bünyem hasssa hemennn maffoluyorum:nazar:

cnmmmmmmmmmmm:teselli:valla nediyim bende isteyerek çelışmıyorum evlenirsem bırakcam gibikaydirigubbakcemile3yoruluyorum bünyem hasssa hemennn maffoluyorum:nazar:

çalışmak zor ama ben ewdede oturamam maalesef çalışmaktanda hoşlanıyorum ama daha rahat bi yerde daha huzrlu daha sakin çalışmak istiyorum :mymeka:

kiz o zamanda bütün gün evde skntdan catlyiorum dersin:)

çalışmak zor ama ben ewdede oturamam maalesef çalışmaktanda hoşlanıyorum ama daha rahat bi yerde daha huzrlu daha sakin çalışmak istiyorum :mymeka:

kiz o zamanda bütün gün evde skntdan catlyiorum dersin:)

ayyyyy kıslar valla para olduktan sonra sıkılmamkii dışarı çıkıp bi turlasam magazalarııı keyfim tavan olur bide sürekli dışarıyıda sevmem haftada 3 gün dışarda olsam bana yetr artar bileeee zatenn evcimen biri olmasaydım işe zevkle giderdim hergünsöyleniyorumm imkansız bi ömü çalışamam şimdiden pes eetim vallakaydirigubbakcemile3

Sevgi Pıtırcıklarım hadi ben yatar öpüyorum sizi :1hug: opuyorumnanaktan

nem'im börtü böcügüümm ne zaman evlilik desen aklimin önünden yemek ev isleri geciyo eyvahedigeldismile kabus resmen kabusss :1no2:
bu gidisle evlilik fobim olur benim kiii bu zaten bi fobinin göstergesidir:roflol:

ayyyyy kıslar valla para olduktan sonra sıkılmamkii dışarı çıkıp bi turlasam magazalarııı keyfim tavan olur bide sürekli dışarıyıda sevmem haftada 3 gün dışarda olsam bana yetr artar bileeee zatenn evcimen biri olmasaydım işe zevkle giderdim hergünsöyleniyorumm imkansız bi ömü çalışamam şimdiden pes eetim vallakaydirigubbakcemile3

ahahahaha kizz ben daha is hayatina adim atmadan is hayatindan tirsar hale geldim
nasil altindan kalkcaksam :gitme:

nem'im börtü böcügüümm ne zaman evlilik desen aklimin önünden yemek ev isleri geciyo eyvahedigeldismile kabus resmen kabusss :1no2:
bu gidisle evlilik fobim olur benim kiii bu zaten bi fobinin göstergesidir:roflol:

cnm inan aklımın ucundan evlilik geçmesdi ama işte hem yaş ilerleyince hemde bekarken yapabilcegin herşeyi yapıp artık sıkılmaya başladıgında bide eş adayın olunca ozman evlilike sıcak bakıyor insan.tabi zor yanları olcak ama insan alışırrrrrr zamanlasositososito

ahahahaha kizz ben daha is hayatina adim atmadan is hayatindan tirsar hale geldim
nasil altindan kalkcaksam :gitme:

gerçekten çalışmayı istersen halledersin cnmm benim giib hergün söylnirsende zorlanırsınkaydirigubbakcemile3

hahahaha kizzz halihazirda damat adayi varda hem yasim kücük en önemliside fobim varrrrr:roflol:
ev islerini ögrensem bi dakka durmam aninda evlenirim:roflol: yas mas dinlemem:roflol:
oooofff offfff yumurta kapiya dayandi bende calisma hayatina girisiyorum:)
ama korku ve isteksizlik diz boyu:KK70:

kız fıstıkk bi konu varya ona yorum yaptımda sende yazmışsın ve baya saçmalayanlar olmuşş erkegin cinsel açıdan deneyimli olmasınmı gerekitr giib başlıgı vardı:):):):)ne basit insanlar var yafff:)

:KK70: kizzz asil sen o sonlardaki tartismamizi oku
hee bide diyolarki cinsel deneyimi olmazsa hirpalar fln filan ne alakaya maydonozzz
yok anam yokkk aldatmaya meyilli bi toplumuz biz kadinlar :umursamaz:
sonrada ahlayip vahlarlar valla:KK70:
ayyy allah korusun baciiim
ben gelemem böyle seylere
sen o tartismayi oku sinirlerim zip zip atiyo simdi
banlanmamak adina yazmiyorum ya hadi neyse

:KK70: kizzz asil sen o sonlardaki tartismamizi oku
hee bide diyolarki cinsel deneyimi olmazsa hirpalar fln filan ne alakaya maydonozzz
yok anam yokkk aldatmaya meyilli bi toplumuz biz kadinlar :umursamaz:
sonrada ahlayip vahlarlar valla:KK70:
ayyy allah korusun baciiim
ben gelemem böyle seylere
sen o tartismayi oku sinirlerim zip zip atiyo simdi
banlanmamak adina yazmiyorum ya hadi neyse

kız ben yorumumu yazdım ondan sonra okudumm yaızlarıı bi üye baya saçmalamış kurcalanmak falan nekdr kendinin basit oldugunu o lafıyla belli ediyorrr..kısss o nerden buluyo o lafları töbe ya ilk kes duyuyorumm manyakmıdır nedirrrrkaydirigubbakcemile3

X