anam o sıkıldım kelimesi beni sinir ediyo zaten.ben de hep kısaltıyorum.ama bazı kelimeler kısaltılınca anlaşılmıyo diye eş anlamlısını yazıyom ne yapam:))
sen zaten vukuatlıydın şimdi bide dikiş olunca ben senden şüphelenmeye başladım kuşum aklinialirimsmile
pıtırcıklarımmmmmmmm benim ben kaçmak zorundayımdaha valiz hazırlayıp yola çıkacam.hepinizi öpüyorum.Malatya yolcusu kalmasınnnnnnnnn:))
hadi ii yolculuklar asilecimmmbyy byee
PITIRCIKALRIMMM
23 Nisanımızz kutlu olsuunn turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
yaşın ufak cnm allahtan kaçırmışsın boşverkaydirigubbakcemile3 +18 e giriyodukaydirigubbakcemile3
kıs kulaklarım yanıyıııııııııııııııııııııııııııııı:kedi:
kizzz bende ufagim daha ama ben okudum
off yaa 23 nisandada çalışılırmı hoffffffff ağlıcam walla bide hasta olcak gibiyim
sırnaşık şey:teytey::dance:kıssssssss benimde telefonun bir özelliği var."ı" harfini kabul etmiyor.ben de msj falan yazarken hepppppppp "i"harfini kullanmak durumunda kalıyorum.ama öyle kelimeler var kiiiiiii işte "i" olunca ayıp olan kelimeler.ben de o kelimenin eş anlamlısını düşünüp duruyom bir saat sırf o kelimeyi yazmayayım diyekafamçokkarıştı
wowwwwwwwwwwwwwww teşkür cnm benimm seninde kutlu olsun turkbayragi:hooray:gamyoncuiremsu
sendemi çalışcanmafoldumben
sen cin gibisin cnm sana geçerli olmuyo bu lafımkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
oskemmm benimde yarin okulum var balim yanliz degilsin olumunekankayizsmileoske .!.:off yaa 23 nisandada çalışılırmı hoffffffff ağlıcam walla bide hasta olcak gibiyim
baksana fıstığa hiç üstüne alınmıyo :)