Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

anam o sıkıldım kelimesi beni sinir ediyo zaten.ben de hep kısaltıyorum.ama bazı kelimeler kısaltılınca anlaşılmıyo diye eş anlamlısını yazıyom ne yapam:))

sıkıldımın eş anlamlısı bunaldımmı oluyor ögretmenimmmmmmm bilmiom onun eşanlamlısınıkaydirigubbakcemile3

pıtırcıklarımmmmmmmm benim ben kaçmak zorundayımdaha valiz hazırlayıp yola çıkacam.hepinizi öpüyorum.Malatya yolcusu kalmasınnnnnnnnn:))

pıtırcıklarımmmmmmmm benim ben kaçmak zorundayımdaha valiz hazırlayıp yola çıkacam.hepinizi öpüyorum.Malatya yolcusu kalmasınnnnnnnnn:))

ooooooooooooooo hadi cnm hayırlı yolculuklar malatya snei beklioooooooooooooooosositososito

PITIRCIKALRIMMM

23 Nisanımızz kutlu olsuunn turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

wowwwwwwwwwwwwwww teşkür cnm benimm seninde kutlu olsun turkbayragi:hooray:gamyoncuiremsu

kizzz bende ufagim daha ama ben okudum

off yaa 23 nisandada çalışılırmı hoffffffff ağlıcam walla bide hasta olcak gibiyim

tuonela bebegim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizzzzzz delikafadulden
benim normal klavyemde bile i kelimesi yokki i var :roflol:
o yüzden hep kisaltiyorum:roflol:

sen cin gibisin cnm sana geçerli olmuyo bu lafımkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

ahahahahahahahhaha ayyy iltifat olarak kabul ediyorum bunuuu

oske .!.:
off yaa 23 nisandada çalışılırmı hoffffffff ağlıcam walla bide hasta olcak gibiyim
oskemmm benimde yarin okulum var balim yanliz degilsin olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…