iyi gecelerr cnmmmmmmmm:) bi önceki sayfayada yazdim yine yaziyim her insanin bi tarafi diger tarafindan daha farklidir:) bu yüzden bunu dert etme
öptmmmmm[/QUOTE
hehe valla kıs bakalım benim hangi taraf baskın çıkacak :1shok:
:) zamanla bakariz
ama cidden hic bi zaman iki tarafta esit olmuyo
burun olarak kastetmiyorum yüzün bütünü olarak esit olmuyo
evde otur calismadan para vericez fikrini sevmedim ama bunun yerine az calis cok kazan fikri olsaydi süper olurdu:roflol:
buna yok demezdim:roflol:
veya ne zaman istersen ise gel istemezsen gelme gibi seyler daha cekici olurdu:roflol:
diger türlü ben bogulurum evde:)
sevgiemekleolur cnm ben calismazsam sklrm bütün gün evde oturamam valla
her ne kadar calismak zorda olsa kendi parami kendim kazanmak kendi ayaklarimin üstünde durabilmek isterim
evde bos bos oturmaktansa sosyal bi hayatim olmasini tercih ederim
bence böyle bi yasa cikmasi sacma olur ne biliyim
ben sevmedim bu fikri:)
Evet kızlar,zıt düşünceler var.
Ben çevremdeki insanlarada yönelttim bu soruyu,çalışırım diyende oldu çalışmam diyende.
çalışırım diyenler "sıkılırım,sosyalleşmem gerek,kariyerimde yükselebilirim"gibi nedenler sundular.
Saygı duyuyorum;ama sosyalleşmek neden çalışma hayatıyla sınırlandırılyorki yada ev hanımı olacaksın deniliyosa eve mahkum olacaksın denmiyoki,çalışma hayatından uzaklaşıyorsun sadece.
Yani sen devlet tarafındna verilen maaşını bileceksin ve onu istediiğn gibi harcamayı.Herşey kariyerde değil bence.Hiçbir paranın,kariyerin veremeyeceği mutluluğu verir bebeğinin büyüdüğünü görmek,ilk adımına şahit olmak.En tatmin edici mutluluk bu olsa gerek(kişisel kanaatim).Yani sen çocuğunu alıp tiyatronada gidersin,sinemanada.
Sosyalleşmek,kendini geliştimek istedikten sonra insan,ev hanımıykende yapabilir diye düşünüyorum.Hatta bence dahafazla sosyalleşir.
Evet kızlar,zıt düşünceler var.
Ben çevremdeki insanlarada yönelttim bu soruyu,çalışırım diyende oldu çalışmam diyende.
çalışırım diyenler "sıkılırım,sosyalleşmem gerek,kariyerimde yükselebilirim"gibi nedenler sundular.
Saygı duyuyorum;ama sosyalleşmek neden çalışma hayatıyla sınırlandırılyorki yada ev hanımı olacaksın deniliyosa eve mahkum olacaksın denmiyoki,çalışma hayatından uzaklaşıyorsun sadece.
Yani sen devlet tarafındna verilen maaşını bileceksin ve onu istediiğn gibi harcamayı.Herşey kariyerde değil bence.Hiçbir paranın,kariyerin veremeyeceği mutluluğu verir bebeğinin büyüdüğünü görmek,ilk adımına şahit olmak.En tatmin edici mutluluk bu olsa gerek(kişisel kanaatim).Yani sen çocuğunu alıp tiyatronada gidersin,sinemanada.
Sosyalleşmek,kendini geliştimek istedikten sonra insan,ev hanımıykende yapabilir diye düşünüyorum.Hatta bence dahafazla sosyalleşir.
Çevremde görüyorum anne-baba öğretmen;fakat çocuğu dersaneye gidiyo,yemeğini dadısı,eğitimini dersane hocası veriyo.Ne garip...
Çocuğun sadece karnı doyuyo;gönlü boş bence...
Peki o anne-baba memnunmu halinden,hiç zannetmiyorum.
Sorsanız hayat koşulları derler ve herşeyi çocuklarının geleceği için olduğunu söylerler,oysaki çocuklarının bugününü göremiyorlar bile geleceğini kurarlarken...
evde otur calismadan para vericez fikrini sevmedim ama bunun yerine az calis cok kazan fikri olsaydi süper olurdu:roflol:
buna yok demezdim:roflol:
veya ne zaman istersen ise gel istemezsen gelme gibi seyler daha cekici olurdu:roflol:
diger türlü ben bogulurum evde:)
Çok hoş,esprili bi yaklaşım olmuş.Güldüm.
"Nezaman istersen gel,istemezsen gelme":roflol:
İş yerinin ciddiyeti kalmaz ayol böyle:roflol:
yasasın 23 Nisan turkbayragi :)) Üf sanırım bugun calısan tek kisi benimdir mafoldumben neyse artık idare edicemnapiyosunuz pitirciklar