nemcim napıyım normal dogumu lisedeyken hoca izletti bölümümle alakalı diye sezaryanıda mrktan izledm heheheheh
ay nemcimm bayılma kısss şaka şakaaaakandırdım ben seni çok gzldi videolar sen kötü sanma sakın
küştüm ozmankaydirigubbakcemile3kıs çocuk gelişimimi okuduysan ozman tmmda yalnız niye isleniyoki çocuk dogurtmuycanki çocuklarla ilgilencen kaydirigubbakcemile3nemi kandırdım kandırdım ohhh ohhh kandrıdımmm :)
demi bide o varrrrrrrr kaydirigubbakcemile3allahımmm leylekler niye getirmeski bebeklerikaydirigubbakcemile3nemcin bencede sen ameliyat ol normal doğumda ıkınmaktan o kadan mikemmel burnun zorlanmasın çok üzülürüm bebeğemmm...:sinifsinif:
:hulya: patikler benden doğurun....
ooooo cnm kk da biçok şey yaptımmmm vallaaa burun estetigi oldumm,şimdi düğünnn sonra bebekkkk sonrada torunlarrrrrrrrrrsositosositoacep görcekmiyis yaf :Saruboceq:Nemmm bak kk de düğün yapıosun kk de çocukta yaparsın tam olur bizde burdan kutlarız :)
nemcim valla öle gerekti sanırm ne biliyim ders kitabımızda daha neler vardı bilsen ama bburda sölemiyim banlanabilrimehuehuehuehueh