Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ay nemcimm bayılma kısss şaka şakaaaa kandırdım ben seni çok gzldi videolar sen kötü sanma sakın

nemcim napıyım normal dogumu lisedeyken hoca izletti bölümümle alakalı diye sezaryanıda mrktan izledm heheheheh

lisedemiiiiiiiii Çok üzgünüm çoookdelimi bu hoca ne hiç düşünmedimi bu çocukların zihninde nsl kalcak bu olay..
mesela benim kuzenim iki kez dogum yaptı 1.sine giderken okdr rahattıki çünkü başına neler gelcegini bilmiyordu ..ikincisine giderken agladı korkudan yinemi aynı şeyler olcak diyeeeeeyvahedigeldismile
ben bitane doguram mümkünsede ikiz olsun kurtulam daha yapmaktankaydirigubbakcemile3

doğum videolarında normal doğum daha kolay gözüküyo ben sezeryanı izleyince dedim kesin normal doğurmam lazım sonra o bilinçle bide ameliyat ol helede bayıltmadan ayyy ne kadan güselll

çocuk gelişim okudum nemcim o yuzden izlettirdilerde bana pek bişi olmadı yani unuttum bile baksana hala normal doğum yaparım diye tutturuyorum :)

nemcin bencede sen ameliyat ol normal doğumda ıkınmaktan o kadan mikemmel burnun zorlanmasın çok üzülürüm bebeğemmm...:sinifsinif:

nemi kandırdım kandırdım ohhh ohhh kandrıdımmm :)
küştüm ozmankaydirigubbakcemile3kıs çocuk gelişimimi okuduysan ozman tmmda yalnız niye isleniyoki çocuk dogurtmuycanki çocuklarla ilgilencen kaydirigubbakcemile3

nemcin bencede sen ameliyat ol normal doğumda ıkınmaktan o kadan mikemmel burnun zorlanmasın çok üzülürüm bebeğemmm...:sinifsinif:
demi bide o varrrrrrrr kaydirigubbakcemile3allahımmm leylekler niye getirmeski bebeklerikaydirigubbakcemile3

:hulya: patikler benden doğurun....

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ozmannnn yapcammmmmm ama unutma patikleirniikaydirigubbakcemile3bi patige tav oldum hakaydirigubbakcemile3

Nemmm bak kk de düğün yapıosun kk de çocukta yaparsın tam olur bizde burdan kutlarız :)

nemcim valla öle gerekti sanırm ne biliyim ders kitabımızda daha neler vardı bilsen ama bburda sölemiyim banlanabilrim ehuehuehuehueh

Nemmm bak kk de düğün yapıosun kk de çocukta yaparsın tam olur bizde burdan kutlarız :)
ooooo cnm kk da biçok şey yaptımmmm vallaaa burun estetigi oldumm,şimdi düğünnn sonra bebekkkk sonrada torunlarrrrrrrrrrsositosositoacep görcekmiyis yaf :Saruboceq:
nemcim valla öle gerekti sanırm ne biliyim ders kitabımızda daha neler vardı bilsen ama bburda sölemiyim banlanabilrim ehuehuehuehueh

aman kısss sakın sakın bi pıtırcıgı kaybetmeyelim banlanarak boşver anlatma ben tahmin ediyorum neler diyceginikaydirigubbakcemile3

ya napıyonuz yaaa yeter yaaa yeter yaaaaa :) erman guzu gibi konuştum burda dikkatinizi çekerim

bi gidiyorum bi geliyorum 50 sayfa biden atmış tombik ay ne diyim ben size :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…