Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ya kızlar hakkaten ya ne güzel olurdu hep beraber buluşabilsek
nem evet aynı yerde olsaydık süper olurdu
herkese diyorum ki twittermış facebook muş vıttırı zıttırı..aslolan kadınlarkulübü :)

evet canım haklısın tabiki ağrılar olucak insanın neresi ağrırsa canı orda atarmış ama sen hiç meraklanma bu kadan tecrübeli arkadişlerimiz vaki onlar toktorlarımızdan daha çok tecbübeliler olumunekankayizsmile

canlar bugün bişi öğrendim , belki bileniniz vardır en azından ben bilmiyorduuuum bilmiyorumkismile

bu teneke konserveler var ya , alırken kapağına dikkat etmek gerekiyormuş . Dışarı doğru bombeli olmaması lazımmış . Eğer dışa bombeli olursa bu demektir ki içinde anaerobik bakteriler üremiş demekmişşşşşşşşş . Ayrıca kapağını açtığımızda pıst diye ses çıkmaması lazımmış .

Aman diyeyim bilmiyorumkismile

saol cnm uyardıgın için bende duymustum bununla ilgili şeyler daha önce

herkeşş nireye gittiiii

size replik yazıorum
ivet ivettt ivetttt efenim yanlış numara

csı:ny
coldcase
without a trace
veeeee dexter tabii ki

uyuz musun kızım demeyin sakın bana :)

hepsinin müptelası olusunuz eminim

birtek guzuları izliyorum bir de aşkı menu yu..geçen hafta hatta bihterin durumuna ağladım bilmiyorumkismile

evet
evet
evet
evet
evet

yanlış numara kaaardeşiiiimmm :roflol:

buna gülmekten ölüyorum

Bihtere bende üzüldüm bilmiyorumkismile ölüyorum görmüyormusun derken hele diken diken oldum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…