Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ben normal doğum istiyorum birgün evlenip çocuk sahibi olursam eğer :)kısmetse

vovvvvvvvvvvvv ben hiç normal dogum istemedimmm bugune kdr sezeryan olsunn ben o sitrese dayanamam yaaa flimlerde normal dogum sahnelerinde bile nefesimi tutarım heycandan bide ben dogursam öle noeyvahedigeldismileakannehir:1shok:lur hiç bilmiom

ayyyyyyyyy cnm nebilim ozman oluncaaa heraldeeee insan ister biran önce dogum yapmayıııeyvahedigeldismile
bana kuzenim demiştiki estetik dogumun binde biri bile deilll sen nsl dogum yyapcaksın az cesaretli ol diye mmotive ediyordu beni estetik olmadan önce:nazar:iş başa gelince çekiliyor estetik olamama derdim ama bak oldum geçti bileeeeeeeeeesositososito

çok doğru söylemiş ama uyanınca bile(benim sezeyandı)2 saat sonra ben ayaktaydım bebişimin etrafında pervaneydim analık böle bişiymiş günü gelince bu dediklerimi hatırlarsan eğer arkadaşım sen de doğrulayacaksın beni ayyy hem korkmayın yaa bu kadar doğuran nası doğurdu :emir_bebek:

tabi cnm haklsıın korktugun için ama mecbur kalmadıkca ben sezeryana pek sıcak bakmıorum ondan yani normal dogum tercihim olur

tabi cnm haklsıın korktugun için ama mecbur kalmadıkca ben sezeryana pek sıcak bakmıorum ondan yani normal dogum tercihim olur

cnm benim ebe arkadaşım var gecen sene sezeryanla dogum yaptıı..dedim niye normal dogum yapmadın..nedese iyi ben manyakmıyım dediii..niye dedimmm diyokiiii kadının ıkınmasını beklerken biraz uzun sürerse dogum direk makasla jiletle kesiyoruz onumu bekliycez yav dedii şaşırdım yeminleeeeeeeeeeeeee sırf buna kalsa ben normal dogum yapamam gibime geliyor..tabi iş başa düşünce nolur bilmiyorumda çok ama çok korkarım kesin:1shok:eyvahedigeldismile

haklısın cnm anlıorum seni kısmet hersey nasıl rahat olcaksan onu tercih etmeli insan

kesi atılma oalyınıda biliorum cnm ben hatta canlı canlı dogumuda izledm :) hem normal dogumu hem sezeryan dogumu

canlı izledm derken videoda yani normal ameliyathaneye girip islemedm :)

bende çok normal doğum istiyodum ama gelmeyince acil olarak beni ameliyatın kapına götürdüler ve ivedi olduğu için narkoz falan olmadı uyuşturdular belden herşeyi duyuyon kötü oluyo bundan sora olsam kesin bayıltmalarını isterim

kesi atılma oalyınıda biliorum cnm ben hatta canlı canlı dogumuda izledm :) hem normal dogumu hem sezeryan dogumu

Çok üzgünüm çoookdelümüsün kısssssssss niye islionneyvahedigeldismileben estetik olmadan önce sitelerde araştırma yaparken bi kadının amlyt sırasındaki resimleri yanşlışlıkla gördüm hala gözümün önündeeeeeeyvahedigeldismileresmn ne hale gelio insan o sıra öggggggg bende öle ldum demi düşünürken bile içim bi hoş oluyooooooooooooeyvahedigeldismileakannehir

bende çok normal doğum istiyodum ama gelmeyince acil olarak beni ameliyatın kapına götürdüler ve ivedi olduğu için narkoz falan olmadı uyuşturdular belden herşeyi duyuyon kötü oluyo bundan sora olsam kesin bayıltmalarını isterim

:1shok::1shok::1shok:kıssssssssssssssssssssss yok yok keisnlikle bayılammm bende neyaprlarsa yapsınlar kessinler biçsinler ama ben hisetmiyem sonrasında sancı çekmeye razıyım yaffffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:

ben burun ameliyatı videolarını izliyom başıma ne gelcek diye aklinialirimsmile

nemcim napıyım normal dogumu lisedeyken hoca izletti bölümümle alakalı diye sezaryanıda mrktan izledm heheheheh

canlı izledm derken videoda yani normal ameliyathaneye girip islemedm :)

anammmmmm ne farkederrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ikiside aynı benim için ahanda bayılzammmmmmmmmakannehirakannehirkaydirigubbakcemile3

X