Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ya napıyonuz yaaa yeter yaaa yeter yaaaaa :) erman guzu gibi konuştum burda dikkatinizi çekerim

bi gidiyorum bi geliyorum 50 sayfa biden atmış tombik ay ne diyim ben size :)))))

yiter ya yiter yaaaaaaaaaa bayılıyorum o diziye yaffffffffff dünkü bölümü çok iyidi vallakaydirigubbakcemile3
abiyeeeeeeeee su bittiiiiiiiiiii gıssssssssssssssssskaydirigubbakcemile3

evet türk malııııı heyyy türk malı ailesi kuzuları meeeeeeeeeeee:)

yemek yapıyorum kasaptan bi et istedim 1 saatte geldi taze kesti herhalde amma yazmışsınız sizde he brunum ağrıyo dedim okumadınısmı bir cvp yazın kıs ağrıyo iste

valla bastan ben ameliyat olmadıgım için tecrübem yok o yusden ağrın için bişi diyemem :

Konu ne bilmiyorum Öyle ortadan dalışa geçiyorum hehehe

Yine yine çok dağınık oda , kendime yaşama alanı açmam lazım
Odadaki kızlar benden fena gerçi :umursamaz:

yemek yapıyorum kasaptan bi et istedim 1 saatte geldi taze kesti herhalde amma yazmışsınız sizde he brunum ağrıyo dedim okumadınısmı bir cvp yazın kıs ağrıyo iste
kıs şaşkın yazdım görmemişsinnn geri sayfalarda kalmıştır.yine yazayım bende ilk zamanlar yorganı çekerken vurmuşutm 3-4 gün sızladı geçtii..aşırı bi darbe almassan bşy olmas tatlımm yumruk yeme yetrkaydirigubbakcemile3

ben bdie geniş aileyi cok sefiom oda bugun:)

evt oda çok güzel ama ben aşk ve cezayı izliyorum aynı sırada oluyorlar ah ah murat yıldırım nsl hoş gıslar öle yaffffffffffffkaydirigubbakcemile3

Konu ne bilmiyorum Öyle ortadan dalışa geçiyorum hehehe

Yine yine çok dağınık oda , kendime yaşama alanı açmam lazım
Odadaki kızlar benden fena gerçi :umursamaz:

boşver yaşam alanını sen pc ile kendine oturcak yer bul gerisini salla hg tadlım sınavın nsl geçti bakimmmmmmmmmmsositososito

nemciğiiim sınavlarım haftaya datlum ama hepsi gümbür gümbür geldiği için koşturuyorum malesef guclubacismile

baba bana para ver baba der neeeeeeeeeeyyyyyy
ay ne kadaaaaaaan çok seviyorm sizi anlatamam kızlaaaaar :roflol:

ya bu diziyi koskoca prof. '' Ya bir dizi var hanımla izlerken çok güldük geçen '' dedi ya kaydirigubbakcemile3

Valla favorim Aşk-ı Memnu ile Aşk ve Ceza kaydirigubbakcemile2

nemciğiiim sınavlarım haftaya datlum ama hepsi gümbür gümbür geldiği için koşturuyorum malesef guclubacismile
ooo aferim kocaman hemde cnmm önceden çalış sonra sıkışmayasınnn ben hep son gün çalıştıgım için sınav zamanı işkence haline dönüyordukaydirigubbakcemile3
baba bana para ver baba der neeeeeeeeeeyyyyyy
ay ne kadaaaaaaan çok seviyorm sizi anlatamam kızlaaaaar :roflol:

ya müzigi harika demi hele senin yazdıgın bölüme bayılıyorummmmmmmmmmmmsositososito
off ya bende dagtlım bendeeeeeeeeeee..keşke aynı yerlerde olsaydık bi hafta sonu toplanırdık negüzle olurdu

sayıyorum
Pazartesi : Türk malı ve benim annem bir melek
Salı : Geniş aile be papatyam
Çarşamba : Yaprak dökümü
Perşembe : Aşkı memnu ve parmaklıklar ardında
Cuma : boş ne olursa :)
Cumartesi : boş ne olursa
Pazar : Arka sıradakiler ve aşk bir hayal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…