- 29 Mart 2010
- 728
- 0
ya napıyonuz yaaa yeter yaaa yeter yaaaaa :) erman guzu gibi konuştum burda dikkatinizi çekerim
bi gidiyorum bi geliyorum 50 sayfa biden atmış tombik ay ne diyim ben size :)))))
çok yaşa sen emiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya napıyonuz yaaa yeter yaaa yeter yaaaaa :) erman guzu gibi konuştum burda dikkatinizi çekerim
bi gidiyorum bi geliyorum 50 sayfa biden atmış tombik ay ne diyim ben size :)))))
kıs şaşkın yazdım görmemişsinnn geri sayfalarda kalmıştır.yine yazayım bende ilk zamanlar yorganı çekerken vurmuşutm 3-4 gün sızladı geçtii..aşırı bi darbe almassan bşy olmas tatlımm yumruk yeme yetrkaydirigubbakcemile3yemek yapıyorum kasaptan bi et istedim 1 saatte geldi taze kesti herhalde amma yazmışsınız sizde he brunum ağrıyo dedim okumadınısmı bir cvp yazın kıs ağrıyo iste
ben bdie geniş aileyi cok sefiom oda bugun:)
Konu ne bilmiyorum Öyle ortadan dalışa geçiyorum hehehe
Yine yine çok dağınık oda , kendime yaşama alanı açmam lazım
Odadaki kızlar benden fena gerçi :umursamaz:
kıs şaşkın yazdım görmemişsinnn geri sayfalarda kalmıştır.yine yazayım bende ilk zamanlar yorganı çekerken vurmuşutm 3-4 gün sızladı geçtii..aşırı bi darbe almassan bşy olmas tatlımm yumruk yeme yetrkaydirigubbakcemile3
ben bilmem beyim bilirklava: (off peki normalde hiç ağrın olmuyomuydu ameliyat sonrası hissizmiydi burnun
ooo aferim kocaman hemde cnmm önceden çalış sonra sıkışmayasınnn ben hep son gün çalıştıgım için sınav zamanı işkence haline dönüyordukaydirigubbakcemile3nemciğiiim sınavlarım haftaya datlum ama hepsi gümbür gümbür geldiği için koşturuyorum malesef guclubacismile
baba bana para ver baba der neeeeeeeeeeyyyyyy
ay ne kadaaaaaaan çok seviyorm sizi anlatamam kızlaaaaar :roflol:
bastan bencede hiç bişi olmas evellallah...burun bu borumu :roflol: