- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
nem müsaden olursa resmini toktora götürebilimiyim lüffen :Saruboceq:
teşkür janumcum opuyorumnanaktan
efet evlilik zor müesseese bak mesela şuan kızım 3 yaşında yattı kucağıma bende tek elle yazmaya çalışıyom sositososito
efet evlilik zor müesseese bak mesela şuan kızım 3 yaşında yattı kucağıma bende tek elle yazmaya çalışıyom sositososito
cnm benimde oğlum 3 yaşında biryandan bende onunla oynuyorum hatta şu an kaydurugubbak cemile diye şarkı söylüyorum hehehe oğlumda anne bu çok tötü bi şarkı diyo gülüp gene sölüyorum hehehe:))
hem onu eğliyorum hem kendimi çok zor ama çok tatlıııı:) kıslar
kıslar ksıkandım sizleriii:çok üzgünümff çocuk acaip istiyorum ama dogumdamn çok korkuyorummmmmmmmmmmkafamçokkarıştıakannehir
korkma kıs zati özellikle son aya girince çıksıniçinden hemen kucağına al istiyosun yani bende öle olmuştu artık taşıyamıycam ben doğuracam diyodum herkes daha 1 ayın var diyodu ben anlıyodum cmts zar zor bavulun son hazırlıklarını yaptırdım eşime kendisi hala 1 ay var ne acele bu dedi ben pzts doğum yaptım.8.ayda suyum geldi yani zamanı gelince kendiliğinden olup bitiyo şükür.Korkma yani hamilelik bence daha zordu güzeldi ama çok zor geçti benim.bende hamileliğim zor geçer diyo korkuyorum artık
ya bugün benim burnum çok ağrıyo sizlerde de olmuşmuydu bugün 15.gün sabah oğlumu öperken minicik değdi ama çok az ama o bile mahvetti beni bişi olmamıştır umarım önden ucuna değdi sağa sola değil ama onun harici gece zati iyice zonkluyo gibi bugünde çok ağrım var acaba sizdede oluyomuydu kıslar
Doğum korkusu maalesef bendede varrrrrrrrrrr
konu ney ne konsuyos