deliii senin boyun uzun amaoske.06 .!.:ohaa
ben katılmıyorum
siz çok zayıfsınız
ben sizin yanınızda şişko gibi hissedilirim
sigarayi bidaha kullanmicaksinACELYAM .!.:eheueheueue sigara yüzünden kilo aldim arkiler:)) bana bi tavsiye bverin napicam yaf: bu arada 62 olmusum:):):):kedi:
oske =65 kilo
lashesıs:= 58 kilo
fıstık =49 kilo
acelyam=62 kilo
nem=51 kilo
oo Lachesis ama olmazki böle diyete girecek insanların bulunduğu bir topikte senin azydıklarına bak :)
Afiyet olsun şekerim
kan oılsun, can olsun kilo olmasın
kısımm boyunuda söle bak oda dolu dolu oluyo:)heyy maşallah bana bakkk
söylerken insanın ağzını nasılda dolduruyo
atttmışşbeşşş :)
manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)kiloma bakmadan bugün gittim bide yatay çizgili hırka aldım kendime yaa
ben bugün 4-5 km yürüdüm sonra da yedim ama baya
katmer almıştım allahtan bozuk çıktı da sadece 1 tanesini yedim, yoksa 3 yerdim
fıstık ve çikolata yedim bir de.
hay maşalahhhhhhhhhhhhh nekdr çok yürümüşsün kıs darııs bana inş:)
yorulmadınmıı:)
bende ev temzileidmmm valla senin kdr enerji sarfetmişimdir eşek kadar ev olunca :)
katmerrrrrrrrrrrrr katmerrr bende istiyom:)hem beni motive eidyon hemde katmerleri götürüyon ama olmaskiiiiiiiiiiiii:)
bide ne yemek yapim yaaa bana fikir verin hele:)
ben mantar sote ile makarna yapıcam sen de onu yap :) evinde ne var ne yok yaz kuzum ona göre öneride bulunalım.
erkenden de hamile kalma dur bir evliliğin tadını çıkar, bir sene falan da bir tart evliliğini acelet etme
ben mantar sote ile makarna yapıcam sen de onu yap :) evinde ne var ne yok yaz kuzum ona göre öneride bulunalım.
erkenden de hamile kalma dur bir evliliğin tadını çıkar, bir sene falan da bir tart evliliğini acelet etme