Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

acelyam bebekim ben gider yatar yarın kayınvalideme gitcemmmmm uyuyakalmayayımmmmmm yatayımda:)

mucuks nemcim iyi gceler hayatim...havuclu topu bi ara yaz nasil yaptini nedirr nasil biseydirD

anammm lachesiiisss sen bu islerden anliyosun banada video bulll:roflol:
bende göbegi eritmek SIKILASTIrmak istiyorum kuzuummm:roflol:
he bide bacak egzersizleride süper olaaarrr sempatiksalakcinni

anam fıstıkım dur yapam etme
ben dün bi tane yaptım bugün merdiven çıkamıom :)
çok hamlamışım galiba

Kızlarrr naptınız bugun bakalım
Lachesıs sekerım gorusme nasıldı
Ben bugun yıne dıscıdeydım bu sefer cok acıttı yaa :S

anammm lachesiiisss sen bu islerden anliyosun banada video bulll:roflol:
bende göbegi eritmek SIKILASTIrmak istiyorum kuzuummm:roflol:
he bide bacak egzersizleride süper olaaarrr sempatiksalakcinni

slim pack olanı yap sen kuzum.

çok hamlamışım galiba

start it up fena ya, ben onu tavsiye etmemiştim zaten packi tavsiye etmiştim neyse hamlığın gitmiştir, çok etkili bir program ama zor:)

görüşme iyiydi de, ben beğenmedim işi, gece falan çalışıyorsun kabul etmedim.

geçmiş olsun kuşum, çok çektin sen de dişçiden

Walla sekerım ben bugun kolumu bıle kaldırmam kabus gıbıydı merdıven cıkamadım ya :)
Isın olmamasınada uzuldum ya neyse canım saglık olsun gonlune gore bı ıs bulursun ınsallah

çok hamlamışım galiba
:roflol: kiyamam yaaa:roflol:

off yine miiii :1no2:
onu nerden bulcam kuzuum :roflol:

anaa gecmisi okumadigimdan baya bi fransiz kalmisim sempatiksalakcinni is olmadi demek, saglik olsun ins daha güzel istedigin gibi bi is bulursun kuzumm zemuszemus

Walla sekerım ben bugun kolumu bıle kaldırmam kabus gıbıydı merdıven cıkamadım ya :)
Isın olmamasınada uzuldum ya neyse canım saglık olsun gonlune gore bı ıs bulursun ınsallah
:roflol::roflol::roflol::roflolskeem gözümün önünde canlandirdimda seni koptum yaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yasli ninelerrrr gibiiiii merdiven cikamadin demek sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:

Ayy fıstıkcım sonra ofıstekı herkes dalga gectı benle ben normalde gun ıcınde 3.kata falan cıkarım arada bugun sadece 1kat ındım cıktım
Tutuna tutuna hemde
Dıscı koltugundanda zor kalktım
Keske yapabılsem super bısı var ya bence 2 haftada bıle tas gıbı yaparda ben beceremem

evet ben spor yaptığım halde onu yaptığım ertesi günü kamyon ezmiş gibiydim
işe de üzülmedim fazla ya, bekliyordum böyle bir şey, eski iş tecrübelerim hep böyle olduğundan ona göre arıyorlar tabi ama artık istemiyorum.
sağol hayatımolumunekankayizsmile

onu nerden bulcam kuzuum :roflol:

anaa gecmisi okumadigimdan baya bi fransiz kalmisim sempatiksalakcinni is olmadi demek, saglik olsun ins daha güzel istedigin gibi bi is bulursun kuzumm zemuszemus

sağol canım.
slim in 6- slim pack yaz google'a , sen de zayıfla diye bir sitede olması lazım linkleri.

Benı ancak walk at home paklar
Yarın ona duzenlı olarak baslıcam ama ben tas catlasa 3 mıl yapabılıyorum
Cok cabuk yoruluyorum yaa

Benı ancak walk at home paklar
Yarın ona duzenlı olarak baslıcam ama ben tas catlasa 3 mıl yapabılıyorum
Cok cabuk yoruluyorum yaa

yavaş yavaş başlaman lazım zaten canım 2-3 gün bir mil, sonra 2 sonra 3 gibi. 4-5 mil haftada bir falan ancak. her gün yapılmıyor zor tabi.

slm kıslar kayınvalidemdeydim yeni geldim..
o dediginiz zayıflama siteisnin linkini atsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok yorgunum googlede aramıyayım lütfen:)
20 kişi misafiri vardı bide bisürü çocukkkk öggggggggggggggggggggg maffoldum:)

lachesıs iş içinde olmamışşş ama olsun kıs hayırlısı demekkk olupta başın agrıycagına uzak dursun senden daha iyi..
eminim en güzle işleride bulursun cnm aceleye gelmes böle şeyler:)

sen de zayıfla yaz google a ilk siteye bak orda bir sürü spor videosu var. link çıkmıyor burda xxx oluyor
lachesıs iş içinde olmamışşş ama olsun kıs hayırlısı demekkk olupta başın agrıycagına uzak dursun senden daha iyi..
eminim en güzle işleride bulursun cnm aceleye gelmes böle şeyler:)

sağol canım doğru diyorsun, hayırlısı.

ay lachesıs kusum bu ingilizce site benim çok iyi deil ingilizcem
ama kadınlar nsl zayıflamış kıs öle taş giib hatun olmuşlar valla:)
ben spordan önce kendi nevsime hakim olamıyorum yaaaa bak şuanda kayınvalidemin yaptıgı poaça börkeler bi yanımda diger yanımdada kocaman bi bardak kola..nsl yemiyeyim şimdii..bana evlendikten sonra bi haller oldu valla hiççç azim kalmadı önceden olsa 1 kilo alsam agzıma yemek sürmessss rejim yapardımmm şimdi nerde o nemmmmmm:)

Ya kızlar bız daha gencız ama bı yerde sole bısı okumustum
30 yasına az kıloyla gırmek gerekıyormus
30a kadar vucudu sekıllendıremezsen sonra hıc mumkun olmuyormus
Benım daha 5 yılım war ama kendımı toparlamalıyımm sımdıden

oskeeee kıs tabiiiiii mantıklı dedigin benimde 4 senem varr ozman:)daha yiyebilirimmm dermişim
şaka biyana benim bu ara hiç bşye karşı istegim yokkkkk hava deişimindenmidir nedir..ne aışveriş yapmak istiyorummmm nede başka bşy..ondan yemek yiyourm iycene sıkıldıgımdan ...zaten kıyafetleirm dar gelio artık göbegim belli oluyo hepsinde öle oluncada iycene morla sıfır ama buna ragmen öküz giibde yiyok ya delircem ha

ingilizce değil yahu. sitenin adı sende zayıfla nasıl ingilizce olsun
ipin ucunu kaçırma kuşum aman. ben de senin gibiyim zor ama dayanmak lazım
spor yap en azından gündüzleri yürüyüşe çık.

hadi ya benim 3 yıl kaldı, e bebiş falan yaparsam ooo kaç kilo olurum kimbilir, hangi arada toparlicim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…