Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

BıZde pıtırcıkların zayıflama klubunu kuralım ozaman
Sporumuzu yapalım en azından haftada 1de tartılırız

ya kıslar spordan kastınız ne ben anca mekik çekebiliyorum başka evde neyapayımkiii zatennnnn ertesi günde heryerim agrıyo mekik çekiyorum diye..mesela mekik çekiyosanızda nsl çekiyosunuz kaç kere yapıyosunuz:)

BıZde pıtırcıkların zayıflama klubunu kuralım ozaman
Sporumuzu yapalım en azından haftada 1de tartılırız

olur yapalım, yarışalım mı? bakalım en çok kiloyu kim verecek :)

ya kıslar spordan kastınız ne ben anca mekik çekebiliyorum başka evde neyapayımkiii zatennnnn ertesi günde heryerim agrıyo mekik çekiyorum diye..mesela mekik çekiyosanızda nsl çekiyosunuz kaç kere yapıyosunuz:)

ne mekiği nem yavrum ya :) mekik de çekiyoruz da sırf mekikle zayıflanmaz ki günde en az 1-2 km yürümen lazım. havalar güzel dışarıda yürü. olmadı evde yürüyüş programları var. ben sana msnden link atarım:KK66:

ne mekiği nem yavrum ya :) mekik de çekiyoruz da sırf mekikle zayıflanmaz ki günde en az 1-2 km yürümen lazım. havalar güzel dışarıda yürü. olmadı evde yürüyüş programları var. ben sana msnden link atarım:KK66:

anammmmmm kıs biizm evin tam öünde iki kilometrelik yürüyüş yolu varrrr ama benim gibi hantal biri daha bikere bile gidip yürümedi:)kimsenin eline geçmes ama yalnız çok sıkılırım ben ya eşlikeden biri olmalıııı:)dur linki alıp bakayım msnye geliom:)

lachesıs cnm bnm linki atarmısın msnde n kaydedeyimde öle çıkayım netten yaırnda inceleyeyim..çok yorulmuşumm gidemde az uzanam:)

nem cim döndünmü kaynanandan=?? ya spor felan demeyin yaf uyus oluyom:KK70: patates gibi olucam yakinda sigarayida birakdim ameliyat icin baslamak istiyom ama bilmiyom yaaaaaaa:)):ecrin_bebek:

Nem canım bende yalnız yurumekten falan hıc hoslanmam ama walk at home dıye bı vıdeo var
Acıyorum muzıgı son ses onu yapıyorum eglencelı oluyo

Lachesıs sekerım ben kılo vermekten zıyade sıkılasmak ıstıyorum aslında gercı 2 kg falan versem gayet ıyı olur

Lachesıs sekerım ben kılo vermekten zıyade sıkılasmak ıstıyorum aslında gercı 2 kg falan versem gayet ıyı olur

o zaman bu sporla sıkılaşırsın tatlım. callenetics ya da plates yaparsın yanında süper olur :)

şu hamlığım bi geçsinde walk at home yapayım 1 hafta sonra
diğer sporlara geçerim

Ayy fıstıkcım sonra ofıstekı herkes dalga gectı benle ben normalde gun ıcınde 3.kata falan cıkarım arada bugun sadece 1kat ındım cıktım
Tutuna tutuna hemde
Dıscı koltugundanda zor kalktım
Keske yapabılsem super bısı var ya bence 2 haftada bıle tas gıbı yaparda ben beceremem
ayyyyyyyy kiyamammmmm yaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

evet ben spor yaptığım halde onu yaptığım ertesi günü kamyon ezmiş gibiydim :KK43:
işe de üzülmedim fazla ya, bekliyordum böyle bir şey, eski iş tecrübelerim hep böyle olduğundan ona göre arıyorlar tabi ama artık istemiyorum.
sağol hayatımolumunekankayizsmile

sağol canım.
slim in 6- slim pack yaz google'a , sen de zayıfla diye bir sitede olması lazım linkleri.
videolar nerde kii :bbo:

slm kıslar kayınvalidemdeydim yeni geldim..
o dediginiz zayıflama siteisnin linkini atsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok yorgunum googlede aramıyayım lütfen:)
20 kişi misafiri vardı bide bisürü çocukkkk öggggggggggggggggggggg maffoldum:)
ay yine mi misafiiiiiiiiiirrrrrrrr akannehir

Ya kızlar bız daha gencız ama bı yerde sole bısı okumustum
30 yasına az kıloyla gırmek gerekıyormus
30a kadar vucudu sekıllendıremezsen sonra hıc mumkun olmuyormus
Benım daha 5 yılım war ama kendımı toparlamalıyımm sımdıden
hadi yaaaa CADIARZU ama dogru yas ilerledikce zayiflamak dahada zorlasiyo a.s

amaninnn ohaoldumsmile ben kesin sonuncu olurum kaydirigubbakcemile3

anammmmmm kıs biizm evin tam öünde iki kilometrelik yürüyüş yolu varrrr ama benim gibi hantal biri daha bikere bile gidip yürümedi:)kimsenin eline geçmes ama yalnız çok sıkılırım ben ya eşlikeden biri olmalıııı:)dur linki alıp bakayım msnye geliom:)
ayyyy ne güüzeeellll, aksamlari esinide al cikin yürüyün iste kaydirigubbakcemile3

nem cim döndünmü kaynanandan=?? ya spor felan demeyin yaf uyus oluyom:KK70: patates gibi olucam yakinda sigarayida birakdim ameliyat icin baslamak istiyom ama bilmiyom yaaaaaaa:)):ecrin_bebek:
anaaa ne güzel birakmissin sigarayi baslama bidahaaaa:eek:lmaz: sigara sagliksizzzzz :nazar:

şu hamlığım bi geçsinde walk at home yapayım 1 hafta sonra
diğer sporlara geçerim
kiz sen walk at home yüzünden bu hadar hamlamadin mi? aynisini tekrar mi yapcan :KK1:
yaaa su videolar nerde kuzuuum link versene bana :roflol:

kıslar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
dün lachesısla msnde konuştukta herkes kilosunu sölesin bakimmmmmm bide yediklerimizi söylüycez ok her gün burayaaaa:)hadi ben başlıyomm şuanda acıktım meselaaaa ne yiycem bilmiom:)

fıstık sendemi zayıflamak istiyosun ama zaten zayıfsın gülümmmmm:)

gidim ben içeriii bugun ev temizliycem malesef ütüde var sanırım ikisini bugun yapamam:)

nemmm günaydin canooommm:KK3:

nem=51 kilo
lachesıs=58
__fstk=49 mafoldumben

fıstık sendemi zayıflamak istiyosun ama zaten zayıfsın gülümmmmm:)
nemtosum trde 47,5 olmustum buraya geldim geri aninda hooooooopp 29 kilo oldum kötükedihüso bide boyum kisa kilo hic yakismiyo bana mirmirmirmir arkadaslarim 56-60 kilolar benden zayif duruyolar valla :sm_confused:sinir oluyorum :kızgın:

ohaa
ben katılmıyorum
siz çok zayıfsınız :KK70:
ben sizin yanınızda şişko gibi hissedilirim

eheueheueue sigara yüzünden kilo aldim arkiler:)) bana bi tavsiye bverin napicam yaf: bu arada 62 olmusum:):):):kedi:

X