offf her yerim ağrıyor, regl oldum, bugünkü çikolataların sebebi belli oldu
oy geçmiş olsun kuzummm nefret eidyorum şu regli denn bende bu hafta sonu olcam sanırımmmmm göüzmde büyüdü yineee:)heray olmasakta 3 ayda bi olsak nolur yafff:)yada senede bi:)valla hamile olursam en çok 9 ay regl olmuycam diye sevincem:)
ben yatiyim kıslar bugun ev temizleyince heryeirm agrıyoo bide yaorn mutfagı biras temizliycem dolapları falan ütüde var bisüürü:)en iyisi yatmak:)iyigeceler gıslar:)
cnm hergünmü gidiyosunn dişçiyeiim nemcim napıım bugün yine diş randevum var yaa
tuenola kız hoşgeldin
bu arada Rojda demirer topiğine baktınızmı
kimse yok mu?
canım sıkılıyor..
cnm hergünmü gidiyosunn dişçiye
yok bakmadım dur bakim hemen:)
nıoldu cnmmmmmm niye sıkılıyo canın:)söle bakim:)
cnmmm akşam üstü 4 gibi çık ozman bşy olmas..zaten artık yazınki gibi yakıcı güneş yokk..4 den sonra çıkarsan bşy olmas hem serin serin gezersin ögleleyin yanma çıkıpta:)otelde internet yokmuymuş kıs..sen avşar otelindemi kalıyosun bu arada:)
bu araada kıslar buzdolabının içindeki raflar cam tüm herşeyi çıakrıp banyoda yıkadım çamaşır suyuyla:)
içine halı kaymazlar varya ondan sersem nolur her rafına..cam çok çizilcek giib bide hemen leke oluyo hangi, bir sileyimki onu ya:)
hımm ilk kes duydumm kıs:)grand aksaç ta kalıyorum.. kanal boyuna çok yakın .. akşam kanalın oraya gidicez
kız çamaşır suyuyla yıkanır mı buzdolabı parçaları, kullanma klavuzunu okumadın mı? uzun süre durulaman lazım onları tüm dolabı kokutcaksın bak, çizilir tabi çamaşır suyu kullanmasaydın keşkeıslak bez dışında hiç bir malzeme kullanmamak lazım. neyse olan olmuş iyice durularsan sorun olmaz herhalde.
benim de eski kız arkadaşlar gelcek, aradılar 1 saat sonra gelcez diye, ben tüm evi temizledim, börek yaptım, kısır yaptım süslendim, üstüne de 1 saat geçti hala gelmediler:S
ama her an gelebilirler sanırım yani her an çıkabilirim.
tuenolam hoşgeldin, öskem rojda demirere nolmuş ki:S