yehuuuuuuuuuuuuu kıs lachesıs dışarda yiycez yırttım bugun yemek yapmaktan:)
benimki aradı iş yaptım yoruldum dedimmm zaten aramızıda biras limoni malunnn kahve olayına taktım ya :)
Nem seninki işini biliyormuş ya,hem seni de düşünüyo bak adam.Ne güzel yemek yapma zahmetinde bulunmanı istemiyor,bak Nem barış adamla,surat falan yapma yemekte:)
Şaka bi tafada sen ne yapman gerektiğini bilirsin Canım.AFİYET OLSUN.
yok ksı küs deilimmm ama bozuk çalıyorummmm :):)::)
valla suçlarını anlasınlar yoksa ipin ucunu kaçırdınmı gider anacım:)
ada ben daha inatımmmm ama evlendikten sonra eskisi kdr inat olamıyor insan:)
bu arada ksılar edıt butonuuuu 30 dk süreyle geri gelmiş:)
yani bi msj yazıyorus sonra düzeltmek için 30 dk mız var:)
cnmmm bende ilk sene istemiyorumm yazın bi tatil daha yapayım ondan sonra olsun istiyrum kısmetse:)şimdiden sıkıştırıp duuryorlar amaaaaa dünnnn 20 kişi vardır orda biri bebek düşünmüyomusun dedi kaynanamda hemen atladı bende sorcamda çekiniyorum yapsınn bakaırm severim dedii ben bşy demiyorum tabii göürümcemde karışmayın kısa gezsin tozzun daha yeni evli ne acelesi varrr biz erkenden yaptıkta nolduuuu dedi:)bende kısmet bakalım hayırlısı diyip durdum..zatne nefret ederim bu tarz sohbetin içinde olmaktannnn :)yine diyorum kısmet bi bakmışsın hamileyim olur ya kaza ile
ama istemiyorum daaha yafff...sen düşünüonmu lachesısım 1 sene geçti demi evleneli:)
bu arada dolap tam takır kuru bakır tarzında malesef:)markete gitmedik bayadır evde yemek yemedik
sebzelerin hepsi varrrr makarna var okdr:)
diyorum mücver mi yapsammm bide makarnaaa ..
makarna keisn yapcamda yanına neyapsam kararsız kaldım :)
yehuuuuuuuuuuuuu kıs lachesıs dışarda yiycez yırttım bugun yemek yapmaktan:)
benimki aradı iş yaptım yoruldum dedimmm zaten aramızıda biras limoni malunnn kahve olayına taktım ya :)
Kızlar yorumlarınız için ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR ederim.
Lacheses,ZelihaKoçyiğit,Oske ve Nem SAĞOLUN..O mankenin üstünde duran gelinliği giydimm,benle gelen arkadaşım ve alışverişe gelen yabancı insanlar hep çok beğendiler.Ben mankenin üstündeki kadar bile güzel olmasına razıyken benim üstümde çokdaha güzel durduğunu söylediler tarafsızca:) İnan bakakaldılar,beğenisi normalde zor olan arkadaşım dahi yemin vererek konuşuyordu üstünde çok daha güzel durdu diyerek:) Tabi her gelinliğin ayrı bi asilliği var.
Buna dair yorumlarınızı dikkate alıcam Güzeller.Cuma günü İstanbula gidiyorum.Cumartesi çarşıya çıkarız,İstanbulda'da gelinliklere bakacaM:)
Bugün niyetliyim,ayy sizlerde böyle güzel yemeklerden bahsediyorsunuz,ayy akşam iftarıma size mi gelsem ne:) Mantar soteyide ne severim ama:)
Kolay Gelsin Canım.Afiyet olsun.
Ya Nem ama sana imreniyorum valla ya.Ay hani sende ben gibi baba evinde yemek iş güçle falan haşır neşir değilmişsin ama şimdi herşeyin üstesinden geliyorsun çok yeni olmana rağmen.Ayy ben çok nadiren yemek faln yapıyorum ama öyle herşeyi bilmiyorum.Bildiği 2-3şey var o kadar.Valla sizlere güveniyorum,kulübe güveniyorum yemek konusunda.Evlendikten sonra günlük bakacam yemek tarfilerine:) Benimkide anlıyo yemekten,benden iyi biliyo yemek yapmasını:)
Yemekler konusunda kulüp naSıl KIZLAR?
ay ben yemek yapmayı bırak toz almazdım sürekli çalıştığımdan, annem yemeği önüme getirirdi. onlar yokken 3-4 gün yemek yemezdim. 50 kiloydum o zamanlar hey gidi günler hey
bak şimdi heryemeği yaparım, annem benden tarif alıyor :)
internet sağolsun. buraya gelene kadar bir sürü güzel yemek tarifi sitesi var, hiç zorluk yaşamazsın merak etme.
cnmmmmm be inan annemin evinde pilav yapmış kul deilim..evde temzilemesdim ütümüde annem yapardı belki evin tozunu alırdımmmm okdr..el bebek gül bebek misali öleydim sen de öleymişisn..ama evlendikten sonraaa yapıyorsun herşeyiii yemek konusunda internet olmazsa olmas yanii elim kolumm..bakıyorummmm yemek tarifleirne genelde denenmiş yemekleri yapıyorumm deneyipte yorumları çok olanları falan:)Ya Nem ama sana imreniyorum valla ya.Ay hani sende ben gibi baba evinde yemek iş güçle falan haşır neşir değilmişsin ama şimdi herşeyin üstesinden geliyorsun çok yeni olmana rağmen.Ayy ben çok nadiren yemek faln yapıyorum ama öyle herşeyi bilmiyorum.Bildiği 2-3şey var o kadar.Valla sizlere güveniyorum,kulübe güveniyorum yemek konusunda.Evlendikten sonra günlük bakacam yemek tarfilerine:) Benimkide anlıyo yemekten,benden iyi biliyo yemek yapmasını:)
Yemekler konusunda kulüp naSıl KIZLAR?
he kıs çok seviom ikisini ben:)mücver makarna ve sarımsaklı yogurt:)şahane 3lü..saırmsaklı yogurdada nane ve kırmızı biber yagıp döküyorum süper oluyor:)biz düşünüyoruz 2-3 aydır da, daha bişey yok malesef
görümce elini çabuk tutup ilk günden hamile kalınca ben de acaba biraz daha gezsem dolaşsam en azından bir yurtdışı tatili falan mı yapsam diye düşünüyorum, eşim bebekle de gideriz diyor ama bence zor olur. 1.5 sene oldu bizim.
mücverle makarna yanyana olur mu hiç :)
ada oruç tutmuşsun allah kabul etsin:)
Bırı mucvermı dedııı
Bayılırım bennn