Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

yehuuuuuuuuuuuuu kıs lachesıs dışarda yiycez yırttım bugun yemek yapmaktan:)
benimki aradı iş yaptım yoruldum dedimmm zaten aramızıda biras limoni malunnn kahve olayına taktım ya :)

Nem seninki işini biliyormuş ya,hem seni de düşünüyo bak adam.Ne güzel yemek yapma zahmetinde bulunmanı istemiyor,bak Nem barış adamla,surat falan yapma yemekte:)
Şaka bi tafada sen ne yapman gerektiğini bilirsin Canım.AFİYET OLSUN.

yok ksı küs deilimmm ama bozuk çalıyorummmm :):)::)
valla suçlarını anlasınlar yoksa ipin ucunu kaçırdınmı gider anacım:)

yok ksı küs deilimmm ama bozuk çalıyorummmm :):)::)
valla suçlarını anlasınlar yoksa ipin ucunu kaçırdınmı gider anacım:)

Doğru diyorsun Canım;ama inatçı bi kişiliği yok,hatasını anlayıp kabul eden biriyse bozuk çal ama bence çokda sırtını dönme,yazık kıııız,acı ona:)
Ama inatçı bi kişilikse valla inadına yapar maazallah
Ay Allah Korusun.

ada ben daha inatımmmm ama evlendikten sonra eskisi kdr inat olamıyor insan:)
bu arada ksılar edıt butonuuuu 30 dk süreyle geri gelmiş:)
yani bi msj yazıyorus sonra düzeltmek için 30 dk mız var:)

ksılar ben çıkayımmmm nslsa yemek derdim yokkkk biras ütü yapayımmmm bide market için liste yapcma görüşr canlaırm muck:)

ohh enm ii hadi yırtmışsın bugün yemek derdin yok
şimdiden afiyet olsun şeker byee byee

ada ben daha inatımmmm ama evlendikten sonra eskisi kdr inat olamıyor insan:)
bu arada ksılar edıt butonuuuu 30 dk süreyle geri gelmiş:)
yani bi msj yazıyorus sonra düzeltmek için 30 dk mız var:)

Ya Nem ama sana imreniyorum valla ya.Ay hani sende ben gibi baba evinde yemek iş güçle falan haşır neşir değilmişsin ama şimdi herşeyin üstesinden geliyorsun çok yeni olmana rağmen.Ayy ben çok nadiren yemek faln yapıyorum ama öyle herşeyi bilmiyorum.Bildiği 2-3şey var o kadar.Valla sizlere güveniyorum,kulübe güveniyorum yemek konusunda.Evlendikten sonra günlük bakacam yemek tarfilerine:) Benimkide anlıyo yemekten,benden iyi biliyo yemek yapmasını:)
Yemekler konusunda kulüp naSıl KIZLAR?

Son düzenleme:

biz düşünüyoruz 2-3 aydır da, daha bişey yok malesef
görümce elini çabuk tutup ilk günden hamile kalınca ben de acaba biraz daha gezsem dolaşsam en azından bir yurtdışı tatili falan mı yapsam diye düşünüyorum, eşim bebekle de gideriz diyor ama bence zor olur. 1.5 sene oldu bizim.
mücverle makarna yanyana olur mu hiç :)

yehuuuuuuuuuuuuu kıs lachesıs dışarda yiycez yırttım bugun yemek yapmaktan:)
benimki aradı iş yaptım yoruldum dedimmm zaten aramızıda biras limoni malunnn kahve olayına taktım ya :)

süper olmuş ne güzel, iyi bakalım :) alsın gönlünü beyefendi

bak bak iyi araştır, ben iyi araştırmadım, bir ispanyol model beğendim gerçi modelini hala beğeniyorum ama kullanışsızdı, ikinci düğünde tadilat falan gerektirdi.

Bugün niyetliyim,ayy sizlerde böyle güzel yemeklerden bahsediyorsunuz,ayy akşam iftarıma size mi gelsem ne:) Mantar soteyide ne severim ama:)
Kolay Gelsin Canım.Afiyet olsun.

ay canım bilmiyordum hiç aklıma gelmedi pardon
gel canım ne güzel olur :)

bak bak iyi araştır, ben iyi araştırmadım, bir ispanyol model beğendim gerçi modelini hala beğeniyorum ama kullanışsızdı, ikinci düğünde tadilat falan gerektirdi.

Evet Canım,bakacam ama aslında gelinliği burdan almak istiorum;malum düğün zamanı belki düzeltilme yapılması falan gerekli olur,burdaki gelinlikçilerden alıp anlaşmak daha iyi olur gibime geliyo.İst'dan çok aşırı beğenmediğim müdettçe ordan almayı düşünmüyorum açıkcası,bakalım artık.Rast gele:)

ay canım bilmiyordum hiç aklıma gelmedi pardon
gel canım ne güzel olur :)[/QUOTE]

Canım ay yok kesinlikle.Yani tabi nerden aklına gelecek;hem bilakis ben memnun bile oluyorum bu samimi konuşmalardan,sıcak ortamdan:) Rahat olun lütfen.
Davetine iştirak etmiş kadar oldum Canım.Herşey için Teşekkürler,Çok Güzeldi:)
Elllerine SAĞLIK.

ay ben yemek yapmayı bırak toz almazdım sürekli çalıştığımdan, annem yemeği önüme getirirdi. onlar yokken 3-4 gün yemek yemezdim. 50 kiloydum o zamanlar hey gidi günler hey

bak şimdi heryemeği yaparım, annem benden tarif alıyor :)
internet sağolsun. buraya gelene kadar bir sürü güzel yemek tarifi sitesi var, hiç zorluk yaşamazsın merak etme.

Ayyy Sende mi öyleydin,şuan maşallah yazılarından görüyorum baya şeyler yapıyorsun.
Bak biraz güven oldu bu bende:) Sağol Canım ya:)
İnşllh annemde birgün benden tarif alır.Net doğru kullanıldığında ne yararlı bi şey yav,insanın karnını bile doyuruyo,daha ne istersin:)

Son düzenleme:
cnmmmmm be inan annemin evinde pilav yapmış kul deilim..evde temzilemesdim ütümüde annem yapardı belki evin tozunu alırdımmmm okdr..el bebek gül bebek misali öleydim sen de öleymişisn..ama evlendikten sonraaa yapıyorsun herşeyiii yemek konusunda internet olmazsa olmas yanii elim kolumm..bakıyorummmm yemek tarifleirne genelde denenmiş yemekleri yapıyorumm deneyipte yorumları çok olanları falan:)
şimdiye kdr kötü yapmadımmmm :)sende evlen sonrası kolay oluyor...misafir gelince elim ayagıma dolaşıyorr oda acamiyim daha ileride böle olmas:)bak lachesısa bilmedigi yemek yokkkk:)

he kıs çok seviom ikisini ben:)mücver makarna ve sarımsaklı yogurt:)şahane 3lü..saırmsaklı yogurdada nane ve kırmızı biber yagıp döküyorum süper oluyor:)
bu kiloları nsl aldım şekerimmm böle alakasız yemekleri birarada yiyerek:)

Nem canım ben sana özelden bir mesaj atmıştım almadın mı.hala cevap vermeyince şaşırdım:)))))

ada oruç tutmuşsun allah kabul etsin:)

Nemcim bi üstte verdiğin cevap için Teşekkürler Canım.Ayyy inşllh bende sizler gibi hamarat olurum.Kulüpte sizler olduğunuz müddetçe bende umut var demektir,yardım meleklerim benim.Her konuda MÜKEMMELSİNİZ HEPİNİZ YAAAA,NİYE BU KADAR İYİKİ BU FORUMDAKİ(burun estetiği) BAYANLAR.
İYİKİ VARSINIZ...
Sağol Canım,evet tuttum,ameliyattan dolayı falan ramazanda 14gün tutamamıştım,onları ödüyorum yavaş yavaş.Rabbim kabul etsin.Neyse şekerim ben gidiyorum kayınvalidem,annem ve ben gezmeye:)
Öptüm sizi pıtırcıklar.

Ayrıca Asilemim bugün seninde sesini duymadım ya boşluğun hissediliyo:) öptüm senide.

asilemmm cnm msj atsan emin olki cvplarım bugune kdr cvp yazmadıgım bir msj bile yok:)şimdi burayı okuduktan sonra bidaha baktım msj kutusuna ama cidden senden msj yokk:)sana zahmet olmassa bidaha yazarmısın cnm bnm:)

Bırı mucvermı dedııı
Bayılırım bennn

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ebnde bende:)en güzel yaptıgımm yemeklerden brii:)valla haftada bikez keisn yapıyorum:)
tarif vereyim dene oskem şahane oluyo:)
2 kabak
1 havuç
1 patates
1 paket kabartma tozu
1 su bardagı un
3-4 dal yeşil sogan
maydanoz
3 yumurta:)
şahane bşy oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…