Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

bu arada kıslar tuonela bayadır yok malum bende tatilde sanıyordum..oysa babası kalp krizi geçirmişş ama çok şükür iyimişşş...şimdi işe başlamış tuonela ama işleri yogun diye gelemiyor sanırım

aaa ben size cevap yazmıştımm şimdi yook
ilginç
1. tuenolanın babasına tekrar geçmiş olsunlarımızı iletelim
2. fire kız yaptırdın burnu uğramaz oldun KKya
3. lachesis ve nem ayıpsınız
başımın üstünde yeriniz var

kızlar size elektrik süpürgesi sorcam ne kullanıyomusunuz memnunmusunuz?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nslda güzle olur yaaaa:)bakalım bayramdan sonra gidelim 2-3 günlügüne diyorus büyük ihtimalde hafta sonu olur:)keşke denk gelse oynardık karşılıklı:)

oynarız tabi sositososito

çok geçmiş olsun, merak ediyordum ben de.

benimkisi vestel çok süper çekiyor ama çok ağır. bu konu önemli bak, ağır makina almamaya bak, bel ağrıları yaşarsın sonra. benim tüm evi süpürmem demek canımın çıkması demek, hamile olsam falan açamam herhalde. neyse o aklında bulunsun ağırlığına bak da al. çok hafif olsun

cnm kaynanam aldııı AEG elektrolüks airmax vallaaa halıya bi yapışıyooo çekeene aşkkolsun memnunummm baya:)anneminki arçelik 2600w oda çok iyi 2000 w dan düşük olmasında farketmio cnmm markası:)

ben şarjlı süpürge olarak Fakir'in bi modeli avr ondan alcam
süper bişey büyük süpürgeye bile gerek kalmıyo zaten günlük onu kullanırımda
büyük süpürgeyide sululardanmı alsam acaba
kullanımı zor yıkamak gerekiyo falan diyolarda haftada 1 çalıştırırım zaten

cnm o sulu süpürgeler 600 tden başlıyordu..bide dedigin gibi yıkanması falan lasımış..bende almadım sonra kaynanam almış 200 tl olması lasım lachesısın dedigi gibi çokda hafif ciddennn o hafiflige ragmen haftada bi evi elektrik süpürgeisne alıyorum..zaten ev okdr büyükki al al bitmioo:)el şarjlı süpürge hayat kurtarıcım resmen elimden hiç düşmüoooo.benimki arzummm...fakirinkide çok iyidi..heleki evin küçük zatennn hiç elektrik süpürgeisni çalıştırmassın bile..onun için çok iyi alma derim 2000w üzeri olsun yetr..okdr para verme valla degmes:)

amann bilmiorum walla
ben herşeyin en iyisi olsun diyorum
herkesde diyoki ewlenince hiç bişişeyin önemi kalmıcak diyo
napcağımı bilemedim walla

Supurge yerine temizlik robotlari var mukemmel.. Ihlas markasi. bizim eve tanitima geldi, makinaya temiz su koydu, hortum gibi biseyle boyle vantuz gibi yorgan yastigi falan temizledi hatta havaya tuttu, sonra o temiz suyu bi acti, bildigin camur ki benim annem cok titizdir temiz diye geciniyoduk biz de :))

Bizede gelmişti öle bi Rainbowdu sanırım adı
süper temizlik yapıyoda
onlarda 3-5 milyar var heralde yahuu:)

amann bilmiorum walla
ben herşeyin en iyisi olsun diyorum
herkesde diyoki ewlenince hiç bişişeyin önemi kalmıcak diyo
napcağımı bilemedim walla

aynen cnm evlenince amannnnnn niye bukdr üzerine düşmüşüm neden bukdr abartmışım diyorummm..herşeyin olsun ama en pahalısını hiç bi zaman alma:)

nappım şekercim bugün baya yoğun bi gündü yarın İstanbula gideceğim için gittim
kayınvalidemle görümceme hediye aldım ikisinede pijama takımı
sonra fotoğrafçıya gidip nişan fotoğraflarımdan bastırılması için verdim
şimdide biletimi aldım geldim
off başım ağrıdı valla
sen napıyosun şekercim hazırladınmı sofrayı :)

çok hızlısınnn bebişimmmmmmmm yorulmusundur valla:)bende neyapim tatlım 3 de uyandım banyo yaptımm az nete baktımm birasdanda iftara mişsafirlige gitcez:)valla evde yalnız iftar yapmadıkk misafir geldiiii ozman evdeydiik onun haricinde davetliydik biyerlere:)bu hafta full doluyus bakalım haftaya nolcak bende 1 hafta çagırmam gerekenler var nsl yemek yuapcam kara kara düşnüyorumm..insanlar agızlarıyla gelmek istedikleirni söylüyorlarrr :)keşke şu ramazan düğünden 5-6 ay sonraya denk gelseydide yemekleri iyicene ögrenseydiim:)çok dertliyim çok:)

nem kız sayfanın altında
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
oske.06, nem+
yazıyorya
senin yanında neden + işareti çıkıyo

ayy yawruum kıyamam sana
yokmu oralarda ev yemekleri satan dükkanlar benim arkadaşlarım misafir çağırdığında çorba hariç hepsini hazır alıyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…