Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

azcık dursun kız nolur ki :)

karizmam çizilir, ehehe şaka yapıyorum tabi ki, dursun bari ne yapalım, bari bir allıkla ruj sürseydim ekran önüne çıkmadan bayanssulusmile

şaka yapıyorum tabiki, ay ben çok yoruldum bugün gezdim eğlendim, eğlenmekten yorulmak pek süper bişiii kaydirigubbakcemile2

sanada iyi pazzarlar oskecim:)neyapıon nslsın bakim:)

ayy kızlar bugünmisafir vardı iftarda bi yoruldum bi yoruldum anlatamammm
anamm bide yemekleri ben yapmış olsaydım perttim heralde
bu arada temizliğide benim yaptığımı söylemeden edemeyeceğim :)

ayy tatlımmm dün bizim evde boş yer yoktuu 20 kişi misafirim vardııı inannnnnnn sahura kdr mutfaktan çıkmadımm başım çatladı agrıdan ilaç içtim:)ne zor iş ya ev sahibi olmak:)herkesi memnun etmek istedigimden baya yoruldum:)bugun annemler gitti erkek kardeşim kalcak bizde bi hafta:)yarın arkadaşlarımız iftara gelcek :)anlıycagınnn arı gibi çalışıyorummm:)bide işe gitsem sanırımmm bayılırdım:)

staj olmuş sana:)

ay kıyamam ben de benim misafirim çok sanırdım. 20 kişiyle tek başına mı baş ettin bravo vallahi. çok zor gerçekten:S eşin yardım ediyor mu bari?

hiç sorma kuzuuuuuu yemekleri yaptımm erkenden kalkıpp yardım eden olduuuuu sofrayı hazırlayıp kaldırmakta falannnn amaa yinede herşey elinden geçioo :)eşime söylersen yapıyor kuzuu sölemesssemm aklına gelmes:)yarında gelcek var ama busefer 5 kişi:)ramazanda çekilmio ha misafir:)

Son düzenleme:

zor oluyor gerçekten, ben geçen sene pek meraklıyımdım ama bu sene hiç canım istemiyor. önce biz bir gidelim sonra çağırıcam

zor oluyor gerçekten, ben geçen sene pek meraklıyımdım ama bu sene hiç canım istemiyor. önce biz bir gidelim sonra çağırıcam

valla benimde şöle 5 gün kadar misafirim olur geri kalanını ben gitcem:)ayy usta ev hanımlarından olsam sorun deildeee çok yoruyor benii bu kalabalık misafir olayları:)bana çaya yada kahvaltıya gelsinler:)Akşam yemegiiine kabul etmiomkaydirigubbakcemile3dermişim:)bide dogudaaaaa misafirleri çok severler gezmeyide:)dünn ikinci katta bi kaıdn geldii ben apartmandakileri hiç görmedimmm neyse kapıyı çok az açtımm müsait deilim teyze dedimmm sonra gel olurmu falan yaptımmmm diyoki evde yoksunnn hepp kaç kes geldim:)dedimm evde olmam genelde yada misafirim olurrr.illa misafirin varken çagır bari geleyim diyorrrrrrrrrrrrr..bide varya kapımı itelemeye çalışıyo evi görmek içinnn bende ısrarla kapıyı açmadımmm tam..neyse gel öpeyim seni dei o sıra kapıyı iteledi:)anam ne meraklı kadınlar var:)bunu niye anlattım bilmiom aklıma geldi biden:)

Son düzenleme:

hadi ya, biz de hiç öyle şeyelr yok allahtan, komşularımı hiç tanımıyorum. hiç uğraşamam öyle çat kapı misafirle, aman alıştırma senden çıkmaz sonra

ne yemekler yaptın misafirlere:)

he kıs hiç yüz vermem görüşmem bilemmm kapıyı açmam valla..çok meraklılar var:)
yeşil fasülye fırında tavuklu türlü,sebzeli bulgur pilavıı,hoşaf,mercimek çorbası salata:)allahtan kötü olan olmadıda kurtuldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…