ay datlım yattınmınem kuzucum uykum geldi yatıom ben
ramazan bayramınıda atlatalımda
bi msn partisi yapalım olmuyo böle
ozamana kadar fıstıkta gelmiş olur
buarada fıstık hanım bodrumlarda tatil yapıyormuş :)
kız nereye gitcen gittin balayı yaptın yetedimi yahu :)
evet kızlar iice terk etti bizi eda, pinko ve tueonla hiiç uğramaz oldular artıkın :S
kıs pinkin elini kana bulamasına gerek yokkii köpecigiiiiiii parçalar zaten onları:):):):)Evet ya dımı tam hayıp oldu pınk acaba kopegınden rahatsız olan komsuları yuzunden elını kanamı buladı :)
Ayy sonunda bındım otobuse gıdıyorum Istanbul'a ama serkana kızgınım gorusmeyıp burnunu ıyıce bı surtmek ıstıyorumda bakalım dayanabılecekmıyım :)
hadi iyi yolculuklar bebişimm:)bu erkmeklerden bende bu sıralaar sinir oluyorumm:)görüşmeee gebermiyesiceyle:)
:roflol: :roflol: ay gülmekten öldüm, alemsin vallahi kuzum:)
çok gıcıkım hakket neyapim cnm benimkiyle limoniyiz bi kaşlık suda bogasım geliiiiiiiiiiiiio:)guclubacismilekaydirigubbakcemile3
olur öyle arada, biz de bir küs bir barışık::) saçlarımı kestirdim çok kısa kestiler sinir oldum yaresim ekledim baksana çok mu kötü kötüyse söyle ama başka model kestiriyim.
kıs bende dedim baya kısa heralde:)
anam upuzun duruyor yinee inan kestirdigini anlamadımmm valla o derece uzun yanii:)sadece katların yogunlaşmış oda güzle olmuş kıs canlanmış ::)elleme bence gayet güzxel:)