he kıs hiç yüz vermem görüşmem bilemmm kapıyı açmam valla..çok meraklılar var:)
yeşil fasülye fırında tavuklu türlü,sebzeli bulgur pilavıı,hoşaf,mercimek çorbası salata:)allahtan kötü olan olmadıda kurtuldum:)
geliim kuşum ayıpsın
3 pide kapıp geliyorum
varmı alıncak başka bişey :)
lachesısım sahurumu bekliosun bacım
;:)
uyuyamıyorum kuşum sıcaktan
hiç sorma valla bizim ev bile sıcak normalde eserdi hezaman son günlerde tık yok:)balkon serinn ordada korkuyorum böcek gelir falan diye:)sen oruç tutuyonmu bebek:)
tutuyorum canım, ama pek sahur yapmıyorum acıkmıyorum çünkü iftar ve sonrasında çok yediğim için:)
allah kabul etsin cnmmmm:)bende tutuyorumm ve sohura deli giib aç oluyorum:)az yememe ragmen yindede baya bişy mideye götüryomm..valla tam 50 kiloyummmm umarımm vereyim derken iyicene almam:)
lachesısım ben sahuru hazırlayım görüşrüs ok cnmmm erken biterse gelcem geri:)kocamamn muck iyi sahurlar:)
off ya keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık alırdım hepinizi iftara akşamda bi okey oynardıkkk ne hoş olurdu:)
ayy ne süper olurdu :)
benim düğünede gelridiniz :sm_cool:
ayy ne süper olurdu :)
benim düğünede gelridiniz :sm_cool:
kuzu düğün nezman ve nerde:)biz ramazandan sonra gelmek istiyos istnabbula bi aksilik çıkmassa:)
nerelerdesin cnm bnm bayadır yoksun:)sanada hayırlıı iftarlar tatlış:)ya gızlar özleidm sizi nasılsınız hepinizi öpüyorum hayırlı iftarlar hepiciğinize kuzular.....
istanbulda olcakda ben de gelebilirim belki, zorla kendimizi davet ettirelim nemcim:)
kk zirvesi olsun:dance:sositososito