- 28 Ağustos 2008
- 7.231
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay datlım yattınmınem kuzucum uykum geldi yatıom ben
ramazan bayramınıda atlatalımda
bi msn partisi yapalım olmuyo böle
ozamana kadar fıstıkta gelmiş olur
buarada fıstık hanım bodrumlarda tatil yapıyormuş :)
kız nereye gitcen gittin balayı yaptın yetedimi yahu :)
evet kızlar iice terk etti bizi eda, pinko ve tueonla hiiç uğramaz oldular artıkın :S
kıs pinkin elini kana bulamasına gerek yokkii köpecigiiiiiii parçalar zaten onları:):):):)Evet ya dımı tam hayıp oldu pınk acaba kopegınden rahatsız olan komsuları yuzunden elını kanamı buladı :)
Ayy sonunda bındım otobuse gıdıyorum Istanbul'a ama serkana kızgınım gorusmeyıp burnunu ıyıce bı surtmek ıstıyorumda bakalım dayanabılecekmıyım :)
hadi iyi yolculuklar bebişimm:)bu erkmeklerden bende bu sıralaar sinir oluyorumm:)görüşmeee gebermiyesiceyle:)
:roflol: :roflol: ay gülmekten öldüm, alemsin vallahi kuzum:)
çok gıcıkım hakket neyapim cnm benimkiyle limoniyiz bi kaşlık suda bogasım geliiiiiiiiiiiiio:)guclubacismilekaydirigubbakcemile3
olur öyle arada, biz de bir küs bir barışık::) saçlarımı kestirdim çok kısa kestiler sinir oldum ya resim ekledim baksana çok mu kötü kötüyse söyle ama başka model kestiriyim.
kıs bende dedim baya kısa heralde:)
anam upuzun duruyor yinee inan kestirdigini anlamadımmm valla o derece uzun yanii:)sadece katların yogunlaşmış oda güzle olmuş kıs canlanmış ::)elleme bence gayet güzxel:)