Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aayyyyyyyyyyyy kuzummmmmmm restaurantan başka yerden getirmesler yemekk onada iflas ederimm:)en az 10 kişi geliolarda misafirlige:)öffff neyapşiiimmm idare etcekler aartıkk:)tatlım ben kaçar hazırlanmam lasım çkıkmamıs gerkemiş akşam devam edelim bebişim öpüyom:)muck

nem kuzucum uykum geldi yatıom ben
ramazan bayramınıda atlatalımda
bi msn partisi yapalım olmuyo böle
ozamana kadar fıstıkta gelmiş olur
buarada fıstık hanım bodrumlarda tatil yapıyormuş :)

nem kuzucum uykum geldi yatıom ben
ramazan bayramınıda atlatalımda
bi msn partisi yapalım olmuyo böle
ozamana kadar fıstıkta gelmiş olur
buarada fıstık hanım bodrumlarda tatil yapıyormuş :)
ay datlım yattınmı:KK43:
kıs ramazanda benim uyku düzenim maffoldu gece sahurdan sonra 5 de uyuyorum ..ögleleyin 3 de uyanıyorum mal gibi oldum valla:)
ramazan geçsinde valla şöle kalabalıklaşalim ya özledim eski muhabbetlerimizi:)sen ve lachesısımda olmsaa kimsecikler gelmiycek:KK43:
demekkk fıstık tatillerde :)ohhhhhhh valla bzidemi gitsxek:)

kız nereye gitcen gittin balayı yaptın yetedimi yahu :)
evet kızlar iice terk etti bizi eda, pinko ve tueonla hiiç uğramaz oldular artıkın :S

kız nereye gitcen gittin balayı yaptın yetedimi yahu :)
evet kızlar iice terk etti bizi eda, pinko ve tueonla hiiç uğramaz oldular artıkın :S

yetmedi kuzumm ben bi ömür tatile gitsem anca keser beni:)
çok yorgunum çok:)
kısss hiç sorma tuonela ile edayı msnde görüyorum ama pink den hiç ses yok:)

Evet ya dımı tam hayıp oldu pınk acaba kopegınden rahatsız olan komsuları yuzunden elını kanamı buladı :)

Ayy sonunda bındım otobuse gıdıyorum Istanbul'a ama serkana kızgınım gorusmeyıp burnunu ıyıce bı surtmek ıstıyorumda bakalım dayanabılecekmıyım :)

Evet ya dımı tam hayıp oldu pınk acaba kopegınden rahatsız olan komsuları yuzunden elını kanamı buladı :)
kıs pinkin elini kana bulamasına gerek yokkii köpecigiiiiiii parçalar zaten onları:):):):)
Ayy sonunda bındım otobuse gıdıyorum Istanbul'a ama serkana kızgınım gorusmeyıp burnunu ıyıce bı surtmek ıstıyorumda bakalım dayanabılecekmıyım :)

hadi iyi yolculuklar bebişimm:)bu erkmeklerden bende bu sıralaar sinir oluyorumm:)görüşmeee gebermiyesiceyle:)

çok gıcıkım hakket neyapim cnm benimkiyle limoniyiz bi kaşlık suda bogasım geliiiiiiiiiiiiio:)guclubacismilekaydirigubbakcemile3

olur öyle arada, biz de bir küs bir barışık::) saçlarımı kestirdim çok kısa kestiler sinir oldum ya:KK43: resim ekledim baksana çok mu kötü:KK43: kötüyse söyle ama başka model kestiriyim.

olur öyle arada, biz de bir küs bir barışık::) saçlarımı kestirdim çok kısa kestiler sinir oldum ya:KK43: resim ekledim baksana çok mu kötü:KK43: kötüyse söyle ama başka model kestiriyim.

dur bakim kıs hemennnnnnnnnnnnn:)

kıs bende dedim baya kısa heralde:)
anam upuzun duruyor yinee inan kestirdigini anlamadımmm valla o derece uzun yanii:)sadece katların yogunlaşmış oda güzle olmuş kıs canlanmış ::)elleme bence gayet güzxel:)

kıs bende dedim baya kısa heralde:)
anam upuzun duruyor yinee inan kestirdigini anlamadımmm valla o derece uzun yanii:)sadece katların yogunlaşmış oda güzle olmuş kıs canlanmış ::)elleme bence gayet güzxel:)

mersi bebekim:) Şeniz

ben çıkıyım kızlar, iftara gidicez hazırlanıyım, çok öptüm sizi:)

iyi iftarlaar kıslar çıkmam lasım misafirlige gitcez:)
lachesıs saçarın cidden iyi:)hiç begenmemeslik etme:)

anammmmmmmmmmmmm yazmasam yazan yok yaf:)nirdeisniz fıstık kıslar:)

gıs pikolat bi senle ben varıs..bu hain domdomlar nerde yaf:)
bu arada burnuşun ne alemde bakim:)

X