Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

he kıs hiç yüz vermem görüşmem bilemmm kapıyı açmam valla..çok meraklılar var:)
yeşil fasülye fırında tavuklu türlü,sebzeli bulgur pilavıı,hoşaf,mercimek çorbası salata:)allahtan kötü olan olmadıda kurtuldum:)

vay baya yapmışsın tebrik ederim, çabuk adapte oldun:KK70:

ayyy kuzumm pat diye çıktım kusura bakmaaa kardeşim elimden aldı pc yi:)iyi sahurlar bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

günaydın oskemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm he vala lachesısım de oluyo gece iki laf ediyos iyi oluyo:)sen neyapıon tatlışş:)bende yeni uyandımm az evi toplayıp tozunu falan alcam sonra yemek yapcamm misafir gelcek iftara:)sende gelseneeeeeeeeee işten çıkarken:)

geliim kuşum ayıpsın
3 pide kapıp geliyorum
varmı alıncak başka bişey :)

hiç sorma valla bizim ev bile sıcak normalde eserdi hezaman son günlerde tık yok:)balkon serinn ordada korkuyorum böcek gelir falan diye:)sen oruç tutuyonmu bebek:)

tutuyorum canım, ama pek sahur yapmıyorum acıkmıyorum çünkü iftar ve sonrasında çok yediğim için:)

tutuyorum canım, ama pek sahur yapmıyorum acıkmıyorum çünkü iftar ve sonrasında çok yediğim için:)

allah kabul etsin cnmmmm:)bende tutuyorumm ve sohura deli giib aç oluyorum:)az yememe ragmen yindede baya bişy mideye götüryomm..valla tam 50 kiloyummmm umarımm vereyim derken iyicene almam:)

lachesısım ben sahuru hazırlayım görüşrüs ok cnmmm erken biterse gelcem geri:)kocamamn muck iyi sahurlar:)

allah kabul etsin cnmmmm:)bende tutuyorumm ve sohura deli giib aç oluyorum:)az yememe ragmen yindede baya bişy mideye götüryomm..valla tam 50 kiloyummmm umarımm vereyim derken iyicene almam:)

iyisin iyisin almazsın. allah kabul etsin seninkini de canım.

lachesısım ben sahuru hazırlayım görüşrüs ok cnmmm erken biterse gelcem geri:)kocamamn muck iyi sahurlar:)

görüşürüz canım, afiyet olsun iyi sahurlar, ben de öptüm opuyorumnanaktan

ya gızlar özleidm sizi nasılsınız hepinizi öpüyorum hayırlı iftarlar hepiciğinize kuzular.....

ya gızlar özleidm sizi nasılsınız hepinizi öpüyorum hayırlı iftarlar hepiciğinize kuzular.....
nerelerdesin cnm bnm bayadır yoksun:)sanada hayırlıı iftarlar tatlış:)

istanbulda olcakda ben de gelebilirim belki, zorla kendimizi davet ettirelim nemcim:)
kk zirvesi olsun :KK1: :dance:sositososito

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nslda güzle olur yaaaa:)bakalım bayramdan sonra gidelim 2-3 günlügüne diyorus büyük ihtimalde hafta sonu olur:)keşke denk gelse oynardık karşılıklı:)

X