Lach ne yamukluğu :S
lachesiscim seninki de deviasyondu di mi? benim de hem deviasyon hem de konka buyumesiydi.nerdeyse hic nefes almiyormusum, ameliyattan ciktigimda iki burun deligimden irden aldigim o nefes paha bicilemezdi ama ameliyat sonrasi ara ara tikanmaya basladi, doktorun dedigi gibi odemdendir bu durum. insallah kisa zamanda su odem illetinden kurtuluruz :))
her ne kadar nefes almak on planda olsa da insallah yamukluk dedigin sey de gecer, halbuki senin burnun ne kadar guzeldi, ben hic fark etmedim yamukluk fotograflardan. albumunu kaldirmissin tekrar bakamadim ama sen oyle diyorsan vardir.
bu arada bu basliga ilk yazisim, herkese merhabaa a.s.
canım merhaba a.s. hoşgeldin :d
evet Lach keşke albümünü kaldırmasaydın ya bende merak ediyorum
Yok hıssetmedıgım yer yokta
Mımıklerde esnerken gulerken falan orda hala bı garıplık hıssedıyorım
Nefes olayı sankı basta daha ıyı gıbıydı sıslıkten dolayı problem yasıyo olabılırım ama
Maalesef seklen bır degısıklık olacagını sanmıyorum
bekliyoruz şekerim a.s.
yok canım ya
yüzümün tamamına bakıldığında bu burun fena durmuyo ama
burun hatalı yapılmış
bu beni rahatsız ediyo
ben okadar seyi bu sonuç içinmi çektim
yok anacım en son 2.c ay görüştük
ama bu aralar bi gidesim var
ben konuştum bir sene bekle iyice iyileşsin beğensin çok güzel güzel dedi susturdu beni bilmiyorumkismile
lachesis canim ben de 3 hafta kontrolumde yamuk mu burnum demistim de cok guzel guzel diyip susturmustubiz cok fazla inceliyoruz zaten kusur bulmamak elde degil, mesela ben senin fotolarinda yamukluk fark etmemistim bile ama sen var diyorsun. bakalim gecsin su 1 sene de gorucez ne oldugunu. yeni fotografina da baktim, aslinda burun degil de sac rengi benim dikkatimi cekti, cok guzel bi renk cok yakismis
daha burunsal fotograflar olursa daha rahat anlariz sempatiksalakcinni
Lach Allah aşkına nedir bu renk bende böyle yapıcam :d
bu arada hepinize merhaba.. ben yeniyim de..:kedi: