Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ama çok şirin olmuş haklısın hatalı yapılmış olabilir ama bence canını sıkma hiçde abes durmuyo aksine çok şirin :)

Lach ne yamukluğu :S

canım hafif bir yamukluk var herkes farkedemiyor ben farkediyorum doktor da farketti ama, öyle çok da rahatsız edici değil.

canım merhaba a.s. hoşgeldin :d
evet Lach keşke albümünü kaldırmasaydın ya bende merak ediyorum

yeni resim koyucam bugün kuşlarım. baya değişti ondan kaldırdım, koyunca buraya yazarım.

doktorunla konuştun mu peki?

bekliyoruz şekerim a.s.

ay tonla resmim var hepsi uzaktan en yakın bir tane buldum onu ekledim, onda da pek komik çıkmışım. ameliyattan baya zaman geçti ya portre çekmek aklına gelmiyor insanın.
neyse diğer makinayı aktarıyorum şimdi ondan vardır umarım:)

LAchesis şekerim biz senle bi kaç gün arayla ameliyat olmuştuk dimi?

yok canım ya
yüzümün tamamına bakıldığında bu burun fena durmuyo ama
burun hatalı yapılmış
bu beni rahatsız ediyo
ben okadar seyi bu sonuç içinmi çektim

ben de kendi burnum için bazen aynı şeyleri düşünüyorum ama senin burnunu sana yakıştıyorum, ama insan ameliyat olunca burnu kusursuz olsun istiyor değil mi? ama yine de burna değil genel yüz güzelliğine bakmak lazım.

yaa ben bunu kabul edemiyorum
ben o kadar oara werdiysem
ve ameliyat sonrası olan şeyleri çektiysem
kusursuz olsun diye çektim

ben konuştum bir sene bekle iyice iyileşsin beğensin çok güzel güzel dedi susturdu beni bilmiyorumkismile

lachesis canim ben de 3 hafta kontrolumde yamuk mu burnum demistim de cok guzel guzel diyip susturmustu biz cok fazla inceliyoruz zaten kusur bulmamak elde degil, mesela ben senin fotolarinda yamukluk fark etmemistim bile ama sen var diyorsun. bakalim gecsin su 1 sene de gorucez ne oldugunu. yeni fotografina da baktim, aslinda burun degil de sac rengi benim dikkatimi cekti, cok guzel bi renk cok yakismis
daha burunsal fotograflar olursa daha rahat anlariz sempatiksalakcinni

oske senin fotolarına baktım ve bence burnun çok güzel.. o kadar yakışmışki suratına.. takma bence.. ama nefes problemin varsa o ayrı bi durum tabii...

albümde var fotolarım bakabilirsin.. yaptırcam... çok istiyorum.. ama okul bitsin istiyorum.. 20e girdim yeni.. bu yas normal mi..

20 yaş normal
ama bence burnunu yaptırmana gerek yok
bişey yokki
ayrıca
bak mesela bana memnun değilim
burnumda kemer var
ameliyat olunca güzel olacak diye bi garanti yok

Lach Allah aşkına nedir bu renk bende böyle yapıcam :d

bu arada hepinize merhaba.. ben yeniyim de..:kedi:

kızlar üşenmedim sizin için kaymış ev halimle resim çektim, şimdi ekliycem bakarsınız dalga geçmeyin ama ay diğer tonlarca resimde hiç yakın plan resmim yok, kocam hiç yakın plan çekmez bir de hep kalabalık gezeriz ondan herhalde

saçım altın kahve bu arada

burnumun bi tarafından normal bi şekilde nefes alamıyorum.. astım var bir de.. dolayısıyla kbb doktoru ameliyat dedi.. ben de ameliyat oluyorken burnum tam olsun dedim.. problemim: gülerken burnum düşüyor gibi..): uzun yani.. sanki daha kısa olmalı.. ve daha kalkık..

Lacheee senin kaymış ew halinde güzeldir
dalga geçermiyiz hiç aşkooo

tostosi ee ameliyat olcaksan yaptır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…