Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

canım ben yalnız evde boş boş yatıyorum, çalışıyorsan falan çok ye rahatsızlanma sonra.
canım okullar açılına kadar çalışmıyorum =) Öğretmenim çünkü de
Zaten bu gece sahura kalkamamışız ya alarmı duymadın hadi de o davulcunun sesini nasıl duymadın şaşıyorum kendime :çok üzgünüm: Bakalım bugünde böyle tutcaz orucu :)

kıs lachesıs kan tahlilleri konusunda ne işin var:)yoksa biz teyzemi olcaz yakın zamanda yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)
gidemde yatammm sana takılmaya devam etcem yoksa iygeceler iyi sahurlar cnm bizim sahur bittii:)

canım daha bişey yok ama istiyoruz, hiçbirşey bilmediğinden araştırıyorum. testleri yaptırıyım önceden önlem olsun diye dedim de, sonradan yapılıyormuş.

bişey olmaz canım, biraz halsiz düşersin fazla iş falan yapma dışarı çıkma. bir daha da 2 alarm kur

ayyy bebekmi düşünüyosunuz
ne güzel
inşallah herşey yolunda gider canım

insanın çocuğunun olması eminim çok güzeldir
ben çok istiyorum yaa :)

aynen cnm ebnde bşy bilmiom valla bu konularda buralara bakıyorum bende arada:)bi diyorum bi sene sonra olsun bi diyorum bi kaç ay sonra:)bi diyorum ben hiç bakamam en iyisi iki üç sene bekliyim:)ama bilinçli olmak güzel valla dikatimi çeken bşy olursa okuyorum bende:)
oskemmm yoruldunmu kuzum:)

yaa torulmadımda
çok bunaldım
bi kaç aydır
bizim maaşları geç yatırıyolar
iice sinirlerim bozulmaya başladı walla

oyyyyyyy cnm cnm cnmmmmm özel sektör nankör valla ben kaç iş deiştirdim lu maaşlar yüzünden ..bana kimi yerler vermedi bile..seninki en azından geçikmeli olsada veriyorlar kuzuşş:)

ayy hiiç gelemem böle şeylere
heleki evlenmeye karar verip
çeyiz almam gerekn şu dönemlerde

öle valla oskem tam alışveriş zamanı inş hemen verirler kuzuşum:)

Kızlar dun benım 5.cı ayım bıttı yaw
Hala ne rahat nefes alıyorum
Ne seklı duzun
Nede kendı burnum gıbı hıssedebılıyorum

Kızlar dun benım 5.cı ayım bıttı yaw
Hala ne rahat nefes alıyorum
Ne seklı duzun
Nede kendı burnum gıbı hıssedebılıyorum

ay benim de burnumdaki o yamukluk kaldı nefesim eskisine göre iyi de olsa da, sol tarafım baya kapalı. doktora söyledim içi şiş, 1 seneden önce inmez dedi, senin de öyledir kuzum. kendi burnun gibi hissedemememni anlamadım, psikolojik mi yoksa dokununca hala hissetmediğin yerler var mı? eğer öyle yerler varsa hala burnun şiş demektir benim de ucu öyle yoksa genel olarak alıştım hissediyorum.

lachesiscim seninki de deviasyondu di mi? benim de hem deviasyon hem de konka buyumesiydi.nerdeyse hic nefes almiyormusum, ameliyattan ciktigimda iki burun deligimden irden aldigim o nefes paha bicilemezdi ama ameliyat sonrasi ara ara tikanmaya basladi, doktorun dedigi gibi odemdendir bu durum. insallah kisa zamanda su odem illetinden kurtuluruz :))
her ne kadar nefes almak on planda olsa da insallah yamukluk dedigin sey de gecer, halbuki senin burnun ne kadar guzeldi, ben hic fark etmedim yamukluk fotograflardan. albumunu kaldirmissin tekrar bakamadim ama sen oyle diyorsan vardir.

bu arada bu basliga ilk yazisim, herkese merhabaa a.s.

canım merhaba a.s. hoşgeldin :d
evet Lach keşke albümünü kaldırmasaydın ya bende merak ediyorum

Yok hıssetmedıgım yer yokta
Mımıklerde esnerken gulerken falan orda hala bı garıplık hıssedıyorım
Nefes olayı sankı basta daha ıyı gıbıydı sıslıkten dolayı problem yasıyo olabılırım ama
Maalesef seklen bır degısıklık olacagını sanmıyorum

niye öyle diyosunki öske sana çok yakışmı bu burun ben acaip beğendim valla boshayallersmile

yok canım ya
yüzümün tamamına bakıldığında bu burun fena durmuyo ama
burun hatalı yapılmış
bu beni rahatsız ediyo
ben okadar seyi bu sonuç içinmi çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…