Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayy kimsecikler kalmadı bende giddiim de biraz tv izliim bari öpüldünüzz

tşk.ederim cnm.ama konkalarım çok bğüyümüştü nefes sorundu yani ayrıca gülerken profilden deviasyondan ötürü yamuk duruyodu soldan olmuşken hepsi olsun dedim yoksa herkes karşıydı bişi yok diye ama nasılsa olucam dimi ama ya?

ay nemm sen bi topige yorum yapmissin topic tavan yapmis insan bi haber verir:roflol:

gec farkina vardim

ayy kizlar gittinizmiii

ay nemm sen bi topige yorum yapmissin topic tavan yapmis insan bi haber verir:roflol:

gec farkina vardim

kız buraya yazcaktım aslında sizde bakın diyedeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3durduk yere sinir olmayasınız diye söylemedim...ehuehue kısssss resmen manyak çıktı kız kandıryor bencekaydirigubbakcemile3genelde hep böle olur kıs dogrular kimi insanlara batar hale gelmiş..bennn konu sahibine söylüyorum ordan müstakbel avukatları atlıyorlarkaydirigubbakcemile3

kıs ben kulandım karınca yumurtası kremi hiç bi işe yaramadı hatta arkadaşımda aldı komple duruyor hepsii..inş sende işe yarar kusuu kutu bitince yaz fark oldumu sende:)ben okdr çok şey denedimki şu tüy yüzünden ama şimdi komple lazere gidiyorum offfffff büyük rahatlık tavsiye ederim herkeseaklinialirimsmile

burda sohbete daldim iki saat bir derdim vardan ciktim topic yikilmis
ama fotolari göremedim tühh
kapandi simdi konu tam yorum yapcaktim kapattilar :sinifsinif:

burda sohbete daldim iki saat bir derdim vardan ciktim topic yikilmis
ama fotolari göremedim tühh
kapandi simdi konu tam yorum yapcaktim kapattilar :sinifsinif:

he kıs normlade konu sahibi yazı ve resimleride silmiştiii ama editörlerr konu silinmesi yasak oldugundan yazıları geri getirmiş:)bak o kızın avatarına o resmi vardı ve o tarz resimler bide asker bi çocuk resmi vardı:):):):):)

yine kisecikler yok üffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünümhaoldumsmile

kızlar kızlar gelemmi yanagızdan öpemmiiiii siz ananızın koynunda ben soguktan öelmmi ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kendimden utandım :):):):):):):):)böle bi şarkı vardı demi ya :):):):) kıslar nie kimse yazmıyoo bakın kafayı sıyırdım hadi gelin yafffffffffffffffffffffffffboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun topikiniz kızçeler:kedi: ama yakında geyik muhabbetinine taşınır haberiniz ola akannehir
konu ne konusu bu arada?

hayırlı olsun topikiniz kızçeler:kedi: ama yakında geyik muhabbetinine taşınır haberiniz ola akannehir
konu ne konusu bu arada?

banada öyle geliyor cnm bnmkaydirigubbakcemile3
yani konu herşey olabilir...burunda dahil zaten ,burun konusunu konuşmadıgımız en fazla 10dakika oluyor sonra yine burun konusuna giriyoruz:)genelde kişisel topikleri normal muhabetle nbölüyoruz diye açtıkk ama geyik bölümüne gider gibi öyle olursa biz burun konusu adı altında bi topik açarıs:)geyik bölümünden buraya gelmek zor oluyorkaydirigubbakcemile3

evet ya insan geyiğe gitmeye üşeniyor ne kadar alta koymuşlar onu öyle alsanaalsanasmile nasıl memnunmusun burnundan nemcim bayanssulusmile

evet ya insan geyiğe gitmeye üşeniyor ne kadar alta koymuşlar onu öyle alsanaalsanasmile nasıl memnunmusun burnundan nemcim bayanssulusmile

aynen cnm ya dedigin gibi çok altta kalıyokaydirigubbakcemile3
burnumdan memnunum ama insanın kendi burnu gibi olmuyor nsl desem rahat silemiyorum hafif elim çarpsa çok agrıyorrrrreyvahedigeldismileionun haricinde şekil olarak memnunum inşşş kendi burnum gibi bi kaç sene sonra rahatca kullanırım..kuzenlerim var baya sene önce oldularrr rahatlarr şimdii inş bizde öle olurus..sen bu konuda memnunmusun rahatca silebiliyormusun falan..tabiiiiii ben çok pimpirikliyim bi bebek gibi bakıyorum burnumaaaaa halamda benle aynı gün oldu estetik o çok rahat siliyor sanıırm çok korktugumdan elleyemiyorum rahatca:)

6 ay oldu kız senin korkma sen arrtık kaydirigubbakcemile3 bişey olmaz rahatça sil o burun artık seninboshayallersmile şekline de bişey olmaz artkın senin düğünün mü var ?

6 ay oldu kız senin korkma sen arrtık kaydirigubbakcemile3 bişey olmaz rahatça sil o burun artık seninboshayallersmile şekline de bişey olmaz artkın senin düğünün mü var ?

ay kıs korkuyorum vallahi hafif hızlı silince agrıyo hemen çekiyorum elimi sonra aynaya bakıp acaba bşy oldumu diyorumkaydirigubbakcemile3aslında biliyorum daha bşy olmas ama ben bidaha o amlyyt masasına yatarım diye korkuyorum..nsl estetik oldum kendime şaşıryorumm igneden bile korkarım normaldekaydirigubbakcemile3
evt cnm kısmetse 2 ay sonra düğün varsositososito

hayırlı olsun canımcım valla bende evlenmeden önce olmaığım için pişmanım yeniden mi evlensem ne yapsam naniknanik tatlım senin saçların mavi siyah mı resimlerde mi öyle çıkmış ?

hayırlı olsun canımcım valla bende evlenmeden önce olmaığım için pişmanım yeniden mi evlensem ne yapsam naniknanik tatlım senin saçların mavi siyah mı resimlerde mi öyle çıkmış ?

valla cnm bende onu düşünerek nişandan önce hemen oldum 2 aylıkken burnum nişanlandımkaydirigubbakcemile3vala okdr iyi ayarladımki düğüne burnum baya düzelir falan demiştimm ölede oldu çok şükür...eski burnumla gelinlikli halimi düşünemiyorum bilekaydirigubbakcemile3cnm yok o resimlerde kızıl viyole saçımm o mavi siyah gibi duran resmin ışık ayarı ile oynadım ondan öle:)dün kahveye boyadımmm baya koyulaştı sanırımm iyicene koyulaştırcam daha canlı gösteriyor saçı..bu arda mavisiyaha boyuyordum iki sene öncesine kdr vitalin mavi siyahı çok iyi:)Ama sen sarıışın kıs yakışıyo sana sarı saçççç niye detaylı anlatım bilmiyourmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

tam denk getirmişsin hayatım ya süpersin..
bende foto ayarıyla oynadığını düşünmüştüm ama mavi siyah sana acayip yakışmış tatlım yaa düğünde kullanabilirsin aslında tüzünü acayip enerjik canlı havalı ve sempatik göstermiş herkeste güzel durmaz bu saç sert gösterir.. bu arada sayışım değilim ben artık 3 ay oldu esmer oldum :kedi: çikolata kayfe saçlarım şuan sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…